hooda Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 10:31 W dzieciństwie to aż wstyd się przyznać ale Zbigniew Wodecki:-) śniło mi sie po nocach, że go spotykam w drodze, ze szkoły:-) Potem długo nic aż w liceum strasznie mi się spodobał Richard Marx a potem jeszcze taki aktor z serialu Pokolenia, grający policjanta Kyla, btw bardzo do Richarda podobny:-) A propos Kajagoogoo to chyba chodzi o Limahla? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 10:52 hooda napisała: > A propos Kajagoogoo to chyba chodzi o Limahla? Przekrecilam pisownie jego pseudo? Sorry, to bylo taaaaak dawno temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
anula73 czyzbym tylko ja sie kochala 22.05.03, 10:43 w czarnym charakterze z 2 czesci "powrotu do edenu", bracie bylego meza glownej bohaterki, ktory zginal tragicznie w pierwszej czesci?? ;-) przepraszam ze tak namieszalam ale pojecia nie mam jak on sie nazywal. on byl wtedy dla mnie taki zabojczy, intrygujacy, zly i elektryzujacy... I jak chcialam byc glowna bohaterka, zeby on mnie tak uwodzil... Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: czyzbym tylko ja sie kochala 22.05.03, 10:49 Jakas dziwna chyba jestem bo tak czytam i czytam i nie moge sobie przypomnieć, żadnej ekranowo gazetowej miłości. Za to mialam ( na szczęscie przeszło jak choroby wieku dziecięcego) talent do trudnych miłości , albo facet był nieosiagalny, albo zajety :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czyzbym tylko ja sie kochala 22.05.03, 10:56 capa_negra napisała: > Jakas dziwna chyba jestem bo tak czytam i czytam i nie moge sobie przypomnieć, > żadnej ekranowo gazetowej miłości. > Za to mialam ( na szczęscie przeszło jak choroby wieku dziecięcego) talent do > trudnych miłości , albo facet był nieosiagalny, albo zajety :-)) Capa :))) Wysil pamiec:)))) Moze Ivenhoe? Albo jakis muszkieter cie uwiodl? OOO przypomnialam sobie!!! Pamietacie taka ekranizacje muszkieterow z Michaelem Yorkiem w roli D'Artagnana? Jego talent aktorski (a nie postac, ktora gral) pokochalam za film Kabaret. Lisa Minelli tam tez byla rewelacyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: czyzbym tylko ja sie kochala 22.05.03, 11:09 No w morde mysle i mysle i jedynie przypominam sobie, że jakiś czas w moim pokoju wisialy plakaty z Limalem ( pamieta go ktoś??) i Brusem Lee- ale to było raczej chwilowe i trudno nazwac zakochaniem. o wiele lepiej pamietam jak sie kochałam całe liceum w koledze z klatki - wyczerpująca platoniczna miłość - potrafiłam 3 godziny chowac się za firanką, żeby go tylko przez chwilke zobaczyć :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: czyzbym tylko ja sie kochala IP: *.man.polbox.pl 22.05.03, 11:54 Czy telewizyjni decydeci kiedykolwiek powtorza KATARZYNE??? Przeciez to byl orgazm przed TV niemalze;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: czyzbym tylko ja sie kochala IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.03, 21:29 Sanders? Jack? a aktor chyba Daniel Abineri?albo jakos podobnie..chyba ze cos mi sie zamieszalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 11:58 jako nastlatka kochalam sie w wokaliscie z NKOTB, chyna Jonatan, ale nie jestem pewna jak sie nazywal, ale w liceum zobaczylam w jakims filmie Seana Connery (ale juz takiego podstarzalego, nie Bondowskiego) i po prostu zakochalam sie na amen; milosc ta trwa nadal, dobre juz 13 lat i moj chlopak wie,ze jesli by Sean sie pojawil gdzies w okolicy to bylabym pierwsza fanka biednaca kolo jego samochodu hihi Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 12:35 Patrick Swayze :))) jej... ucielesnienie moich snow... ale wtedy to juz bylam "starsza",tak z 10 lat mialam :) a pierwsza milosc,to bylo jak mialam 5-6 lat,taki piosenkarz,nie pamietam imienia,nazwisko Stevens?chyba :) pamietam,ze mial teledysk,gdzie dziewczyna kapala sie w szampanie i gryzla taka wisienke z drinka... i ja tez tak chcialam strasznie... ;))) jak ten facet sie nazywal,kurcze... Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 12:41 snow.white napisała: > Patrick Swayze :))) jej... ucielesnienie moich snow... ale wtedy to juz > bylam "starsza",tak z 10 lat mialam :) a pierwsza milosc,to bylo jak mialam 5-6 > > lat,taki piosenkarz,nie pamietam imienia,nazwisko Stevens?chyba :) pamietam,ze > mial teledysk,gdzie dziewczyna kapala sie w szampanie i gryzla taka wisienke z > drinka... i ja tez tak chcialam strasznie... ;))) jak ten facet sie > nazywal,kurcze... ------------ Snow on sie nazywal Shakin Steven's a teledysk ten o ktorym mowisz byl swietny ....chociaz tez nie pamietam tytulu :)))) Mam gdzies jeszcze Jego plytke analogowa :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Daffne,dzieki!!!!! :)) 22.05.03, 12:51 ja po prostu na te wisienke i szampana chorowalam... ;) a mialam 5 lat! ;)) hihi... dzieki!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: Daffne,dzieki!!!!! :)) 22.05.03, 16:39 snow.white napisała: > ja po prostu na te wisienke i szampana chorowalam... ;) a mialam 5 lat! ;)) > hihi... dzieki!!!!!! ---------------- hihi :)))))))))))) wyglada na to , ze chyba jestem troszku starsza od Ciebie :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 13:35 daffne napisała: > Snow on sie nazywal Shakin Steven's a teledysk ten o ktorym mowisz byl swietny > ....chociaz tez nie pamietam tytulu :)))) > Mam gdzies jeszcze Jego plytke analogowa :)))) > Pozdrowionka:) To chyba było "Pink champagne" (czyt. pink szampejn) ;))) Tak mi się przypomniało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Jejku!!! dzieki!!!!!! :) 22.05.03, 15:49 milosc mojego dziecinstwa zlokalizowana!!! :))) ciekawe,ile on ma teraz lat... ;) uuuu,chyba duuuzo... :( pozdrowionka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 16:41 aguszak napisała: > daffne napisała: > > Snow on sie nazywal Shakin Steven's a teledysk ten o ktorym mowisz byl > swietny > > ....chociaz tez nie pamietam tytulu :)))) > > Mam gdzies jeszcze Jego plytke analogowa :)))) > > Pozdrowionka:) > > To chyba było "Pink champagne" (czyt. pink szampejn) > ;))) > Tak mi się przypomniało ;))) > ------------------- Ooo Aguszak Ty to masz pamiec :))) Wysilalam sie jak moglam ale nic to nie dalo :))) Dopiero jak Cie przeczytalam sobie przypomnialam :)))) Pozdrowionka:) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? 22.05.03, 16:45 daffne napisała: > aguszak napisała: > > > daffne napisała: > > > Snow on sie nazywal Shakin Steven's a teledysk ten o ktorym mowisz by > l > > swietny > > > ....chociaz tez nie pamietam tytulu :)))) > > > Mam gdzies jeszcze Jego plytke analogowa :)))) > > > Pozdrowionka:) > > > > To chyba było "Pink champagne" (czyt. pink szampejn) > > ;))) > > Tak mi się przypomniało ;))) > > > ------------------- > Ooo Aguszak Ty to masz pamiec :))) > Wysilalam sie jak moglam ale nic to nie dalo :))) > Dopiero jak Cie przeczytalam sobie przypomnialam :)))) > Pozdrowionka:) Wiesz ile razy w telewizorni to leciało? To bylo niemalże, jak natręctwo jakieś - za człowiekiem się plątało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Jeszcze jedna "miłość"... 22.05.03, 12:36 ... która wcale mi z głowy nie wyleciała, tylko tak mi w krew weszła, że poprostu wydaje mi się "naturalna" - Tom Criuse - zawsze będę wzdychać do jego pięknego uśmiechu i tych "iskierek" w oczach... Oglądałam prawie wszystkie filmy z Nim w roli głównej, a większość tych filmów mam w domu na kasetach... Mój mąż tak samo "miłośnie" podchodzi do Demi Moore i Sandry Bullock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arielka Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? IP: 150.254.84.* 22.05.03, 14:27 Ja w Poruczniku Borewiczu z "007 Zgłoś sie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.03, 21:35 1.Limahl 2.Borysewicz (tego to sie niestety wstydze..) 3.Walter Zenga (z czasow Interu i jak byl reprezentacyjnym Bramkarzem..) 4.Chris Waddle 5.Michael Praed 6.Matti Nykaenen 7.W.Axl Rose 8.Keanu Reeves 9.Brad Pitt 10.Laura Palmer;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: W kim sie kochalyscie w dziecinstwie? IP: *.w81-248.abo.wanadoo.fr 22.05.03, 21:40 Kiedys lecial taki serial w TV "Cudowne lata". Kevin Arnold snil mi sie po nocach przez dobry kawal czasu :)) Odpowiedz Link Zgłoś