wiarusik 23.04.07, 23:12 To: magia.onet.pl/2780,2689,214,0,horoskop.html?signs%5B%5D=11038&signs%5B%5D=9750 Czy to: magia.onet.pl/2780,2689,214,0,horoskop.html?signs%5B%5D=11035&signs%5B%5D=9750 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znowuwzyciuminiewyszlo Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:14 kurde, facet co Ty tutaj wklejasz. ogarnij się i zastanów trochę nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:16 Związki oceniam tylko i wyłącznie po horoskopach!;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:32 Z życia, nie z horoskopów: Miałam dużo psiapsiółek spod tego znaku, jakoś mnie lubiły :) wszystkie były przed ślubem kokieteryjne i na gwałt szukały męża. Potem, wobec słabych męzczyzn kastracyjne. Jedne z najbardziej przebojowych kobiet. Monika Olejnik jest Rakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tereska1986 Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:14 nigdy nie sugerowalam sie takimi rzeczami. zwiazek tworzy dwoje ludzia nie ich znaki zodiaku takie jest moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:16 z tego co podobno mówia to raki to tak w zyciu maja "dwa do przodu trzy do tyłu", to dwoje takich razem do czegos dojdzie?... Chociaż moja córa jest raczkiem i nieźle sobie radzi...Więc?..... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:17 Z drugiej strony,wynika z tego,że z drugim rakiem to tylko kapcie i pantalony;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:24 ale wiesz...ja też nigdy nie sugerowałam sie gwiazdami i zodiakami ;) ja jestem lwem i podobno lew z lwem nie ma racji bytu...a jednak....i jest super..:) do tego mały przedsiebiorczy raczek, ambitny i samodzielny...:) chyba nie ma reguły wiesz?.... Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo69 Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:30 praktycznie wszyscy z lwem maja przesrane ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:34 i tu sie mylisz moj drogi jak ktos mi prawi komplementy,to pale buraka i chce zeby skonczyl,bo sie czuje jak kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:38 Bo królewskie zwierze lubi wyrafinowane komplementy,a nie plebejskie;) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:43 ale wiesz,ja jestem z 3dekady,to podobno czesciowo mam juz cechy panny Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:39 Hmmm...co do horoskopów. Ja jestem rakiem i odbiegam baaaaardzzooooo od stereotypowego raka. Raki są przedziwne jak wodniki bardzo niezależne i zakręcone. Wszystkie moje znajome raczyce i raki nie potwierdzają horoskopowych bajek o cieple ogniska domowego, rodzinności i zamiłowaniu do gotowania. Mężczyźni raki to najwięksi indywidualiści jakich poznałam. Zakręceni na maksa i oderwani całkowicie od rzeczywistości często oddają się całkowicie swoim pasją. Zazwyczaj muzyczno artystycznym. A wśród kobiet jest cała masa zdrowych feministek, które stawiają na swój własny rozwój przede wszystkim. Nie sugerowałabym się, więc horoskopami opisowymi. Szczególnie jeżeli chodzi o nasz znak, ktory zmienny jest jak KOBIETA i niezmienny w swojej zmienności. A tak w ogóle to wypaliłeś coś??? 22 letni facet wkleja horoskopy partnerskie na babskim forum.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:43 Może znasz same raki jowiszowe,a nie księżycowe?;) A co to przeszkadza?;) Może to tylko wnyki założone na grubego zwierza?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:44 Ja jestem rakiem księżycowym i niestety (albo stety) pasuję do opisu avital ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:47 A co raki sądzą o podpierdzielaniu cudzych chłopaków?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:52 Cóż, czasem nie mają wyjścia, gdy wszyscy fajni zajęci. Potem zostają tacy co z nosem w horoskopie życie pędzą... i ty się dziwisz, że ja nie mam wyjścia? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:53 Ależ jestem wolny kawaler tylko brać!;) Ale skoro wolicie biadolić na forum to co ja zrobię?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:03 Szkoda twojego wysiłku na te starania. Wiesz, nie wystarczy być kawalerem do wzięcia, to nie tylko o to chodzi, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:05 Od czegoś trzeba zacząć;) Swojego konta przecież nie wystawię:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:09 Ależ nikt od ciebie tego nie wymaga. To też nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:27 Nie. Ostatnio doszłam do wniosku, że zakochałam się w cudzym właśnie dlatego, że nie mogę go mieć. Bo ja faceta do niczego nie potrzebuję. Jasne, są chwile, kiedy by się przydał (np. kiedy trzeba śmieci wynieść ;)), ale należy tu za Renatą Przemyk postawić sobie pytanie: co warto znosić dla chwil? Nie chodzi o to, że faceci są okropni, bo nie są. Chodzi o to, że jestem egocentryczką, że lubię być sama sobie sterem, żeglarzem, okrętem i jeszcze wiosłem na dodatek, lubię sama o sobie decydować - czy to zbrodnia, że potrzebuję swobody? Ło matko, tak teraz zawsze już z kimś łapa w łapę, noga w nogę? Ech, nie... Poza tym teraz nie mam na takie pierdoły czasu. Niedługo zaczynam pisać pracę magisterską, chcę napisać ją dobrze, chcę dostaćsię na studia doktoranckie. Poza tym są rzeczy, z którymi muszę się uporać sama, zanim się ktoś pojawi w moim życiu. Poza tym ten ktoś musiałby mnie kochać, razem z moim psem, z moimi książkami, z moimi dziwactwami. Związek to jest ogromny kompromis. Więc... jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:30 Ten pies jest odpychający;)) Ja mam kotki w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:32 Nie mów,że potrzebujesz fuck friends'a?;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:33 Wiarusik, ja ciebie w ogóle nie potrzebuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:36 Ależ się Tobie nie oferuję;) Nawet nie mielismy okazji sobie popisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:37 To co się tak dopytujesz? Nie, kumpla do bzykania tez nie potrzebuję. Jeżeli chodzi o kumpli, mam wielu, z którymi łączy mnie tylko aseksualna przyjaźń. I tak niech zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 24.04.07, 00:39 Z nudów bo nie mam co robić;) Bzykać się też nie mam ochoty z kimś,kogo nawet na oczy nie widziałem;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:46 Ja też nie jestem miłośnikiem gotowania,ale ono przychodzi mi z łatwością;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:46 Ach, no, tak gotować lubię. Ale nie chodzi tu o ciepło domowego ogniska, tylko ja jeść lubię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hholy Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:24 nie chce Cie martwic,ale zwiazek barana ze lwem,wedlug horoskopu najlepsi dla siebie wzajemnie partnerzy,ktory mial bycsielanka-byl jedna wileka goraca namietna klotnia wiec moze obierz inne kryterium,np.Teofila+Arnold:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: Co lepsze? 23.04.07, 23:26 Ja jestem Raczkiem i jak na razie to tylko do przodu! NIgdy się nie cofam! Kłamstwa, bzdety, srutututu kłęby drutu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_234 o kurcze :] 24.04.07, 00:18 magia.onet.pl/2780,2689,214,0,horoskop.html?signs%5B%5D=11040&signs%5B%5D=9754 Chyba ktos mi wlazl to glowy i to spisal normalnie! Zgodnosc 100%!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszz inny horoskopik 24.04.07, 08:33 polecam www.durex.pl/horoskop.html uśmiałam się bo pasowało do mojego związku w 300% Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: inny horoskopik 25.04.07, 02:09 Pani Koziorożec powściągliwa, trzymająca ludzi na dystans nie była "łatwym orzechem do zgryzienia" Dopiero gdy Koziorożec zestawiła wszelkie za i przeciw, i wyszło jej "za", pozwoliła sobie na śmielsze gesty. Z tym sie zgodze z pozastala czesci opisu-nie, Nie naleze do spokojnych osob:DD Odpowiedz Link Zgłoś
stella.polaris25 Re: Co lepsze? 25.04.07, 20:51 zoofka napisała: > Wiarusik! zostaw to i wybierz MNIE :) I problem rozwiazany:))) Tylko jeszcze mu podaj znak zodiaku ,zeby chlopak mogl ocenic wasze mozilwosci co do zwiazku na przyszlosc;) Odpowiedz Link Zgłoś