krakersik4 29.04.07, 21:31 Jak dobrze, juz myslalam ze dostanie ta kryształowa kule... Trzymam kciuki za Tyńca:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady284 Re: No wkoncu Kasia odpadła 29.04.07, 21:36 w końcu TVN ją odrzucił , bo ileż można trzymać ją na siłe Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:38 a ja nie lubię Tyńca bo jest zarozumiały. ale Kaśka dobrze że wyleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:44 summerlove napisała: > a ja nie lubię Tyńca bo jest zarozumiały. Skąd to przypuszczenie? Znasz Go osobiście? Bo ja mam inne doświadczenia i jest świetnym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:47 chodziło mi o to że sprawia takie wrażenie. kiedyś go widziałam jak byłam w Międzyzdrojach i puszył się jak paw. a autografy rozdawał ludziom jak z łaski. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:51 summerlove napisała: > chodziło mi o to że sprawia takie wrażenie. kiedyś go widziałam jak byłam w > Międzyzdrojach i puszył się jak paw. a autografy rozdawał ludziom jak z łaski. Większość ludzi znanych pewnie ma jakieś tam swoje oblicze sceniczne, medialne jeśli jest taką osobą i prywatne, domowe, które wygląda już o niebo sympatyczniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_agilla Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:51 > Skąd to przypuszczenie? Znasz Go osobiście? Bo ja mam inne doświadczenia i jest > świetnym człowiekiem. A Ty go znasz? I jakie niby doświadczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:52 no wlasnie, znasz go ze tak go bronisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:55 summerlove napisała: > no wlasnie, znasz go ze tak go bronisz?? Znałam bo chodziłam z Jego córką do klasy. Cała rodzina jest bardzo sympatyczna. W domu spokój, fajnie, córy nigdy nosa nie zadzierały. Na imprezach zawsze luźno i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 09:57 ok izabellaz1, ale to Twoje wrażenie. więc uważaj sobie że on jest ok. ja mam inne zdanie i raczej go nie zmienie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No wkoncu Kasia odpadła 30.04.07, 10:02 summerlove napisała: > ok izabellaz1, ale to Twoje wrażenie. To nie jest moje wrażenie tylko wiedza. To różnica. > ja mam inne zdanie i raczej go nie zmienie ;)) No i jak najbardziej to Twoje prawo i ja nie mam zamiaru na siłę Ci go zmieniać;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_agilla Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 09:39 Nie wiem co w nim widzicie. Wyślę ze 100 smsów na Ivana, byle Tyniec nie wygrał. Powinni młodych promować, a nie tych, co nad grobem stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 09:45 m_agilla napisała: > Powinni młodych promować, a nie tych, co nad grobem stoją. Taka jesteś pewna? Młodzi też umierają więc pewnego dnia możesz i Ty nad nim stać i nawet nie będziesz o tym wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
m_agilla Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 09:52 Wybacz, jeśli wlazłam Ci na dumę, bo jesteś w jego wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 09:56 m_agilla napisała: > Wybacz, jeśli wlazłam Ci na dumę, bo jesteś w jego wieku. Do tego wieku jeszcze mi trochę brakuje. Ale zachowuję pokorę w stosunku do życia i niespodzianek jakie czasem przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
3mama3 Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 10:09 Jak będziesz miała męża w wieku Tyńca to będziesz marzyć, żeby Twój tańczył tak jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 10:42 W każdej edycji te starsze osoby zawsze radziły sobie nieco gorzej. Tyniec jest wyjątkiem, zakasował młodszych drygiem do tańca, a nazywanie kogokolwiek starym dziadem to zwykły brak kultury i wyobrażni(w końcu wszyscy będziemy starzy i nie chcielibyśmy być obrzuceni takim epitetem). Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 13:35 Tez sie ciesze ze ta drewniana noga odpadla ,mam nadzieje ze wygra Tyniec w koncu ktos starszy .Ivan co to za gwiazda ??zreszta takich jak on polowa wystepowala. ale ciekawe kto w kolejnej wersji bedzie ,cos czuje ze juz kompletne gnioty wystapia. p. Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: Tyniec to stary dziad :/ 30.04.07, 15:26 podobno kolejnej edycji ma już nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 p.s. 30.04.07, 15:30 Tyniec moze i nie najmłodszy, ale na prawdę świetnie mu idzie i szczerze powiedziawszy o wiele bardziej lubię patrzeć na jego taniec niż Ivana-,,Jem banana w poprzek". Odpowiedz Link Zgłoś
krakersik4 Re: p.s. 30.04.07, 17:43 Bedzie nastepna edycja bo robia casting na tancerzy... Odpowiedz Link Zgłoś