netinaf 04.05.07, 14:53 piaskiem w oczy. Masz to wyjaśnic. Masz z tym skończyć. Masz się zawinać do srodka. Masz sie odczepic. Masz zrobic sprzątanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwaj_zwany_baku_baku Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 14:56 a tak poza tym to wszystko w porządku? :D Odpowiedz Link Zgłoś
netinaf Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 14:59 nie chce takiego chama jakim jesteś ty. Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:00 netinaf napisała: > nie chce takiego chama jakim jesteś ty. Nie. pewnie, zaslugujesz na lepszego chama:), przez duze Ch:D Odpowiedz Link Zgłoś
tramwaj_zwany_baku_baku Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:09 netinaf napisała: > nie chce takiego chama jakim jesteś ty. Nie. i co teraz? :D zgodnie z tradycją forum teraz powinienem napisać jakie to wszystkie kobiety są prostackie i każda jest taka sama :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 14:56 netinaf napisała: > piaskiem w oczy. Masz to wyjaśnic. Masz z tym skończyć. Masz się zawinać do > srodka. Masz sie odczepic. Masz zrobic sprzątanie. yyyy tak Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 14:57 Biedactwo... A kto tak Ci dokucza??? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:06 sottobosco napisała: > Biedactwo... > A kto tak Ci dokucza??? tomek z I C! Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:09 No to zdybaj go w kącie ze starszym bratem. Brat będzie trzymał a Ty go wytargasz za wlosy i kanapkę mu wsadzisz w zeszyty. Masłem na wierzch. Niech ma za swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:33 sottobosco napisała: > No to zdybaj go w kącie ze starszym bratem. > Brat będzie trzymał a Ty go wytargasz za wlosy i kanapkę mu wsadzisz w zeszyty. > Masłem na wierzch. Niech ma za swoje! tak było sotto tak było:D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:35 Stare dobre czasy byly;D Przeze mnie to chłopcy nawet płakali. Taki jeden Karolek, biedactwo:DD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:36 sottobosco napisała: > Stare dobre czasy byly;D > Przeze mnie to chłopcy nawet płakali. > Taki jeden Karolek, biedactwo:DD potem tego Tomka po latach spotkalam i on mnie poznał i wypomniał :) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:39 A Karol to chyba do tej pory czuje respekt przed moją osobą :)) Mam nadzieję że nie pozostał mu zaden uraz do kobiet bo coś nie bardzo mu się w życiu układa;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:41 sottobosco napisała: > A Karol to chyba do tej pory czuje respekt przed moją osobą :)) > > Mam nadzieję że nie pozostał mu zaden uraz do kobiet bo coś nie bardzo mu się w > życiu układa;) femme fatale:D Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:45 No :) Fatalnie to było ale z nim. No bo wyobraź sobie jak może czuć się chłopiec po tym jak zachęcony przez kolegów postanawia sprawdzić jak bardzo urósł biust koleżance, a ona udowadnia mu, że nie jest zupełnie kobieca spuszczając mu takie baty, że kończy płaczący pod ławką ku ogólnej radości towarzystwa :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:47 sottobosco napisała: > No :) Fatalnie to było ale z nim. No bo wyobraź sobie jak może czuć się chłopie > c > po tym jak zachęcony przez kolegów postanawia sprawdzić jak bardzo urósł biust > koleżance, a ona udowadnia mu, że nie jest zupełnie kobieca spuszczając mu taki > e > baty, że kończy płaczący pod ławką ku ogólnej radości towarzystwa :DDD ale urósł?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:53 No a jak :))) Jako jeden z pierwszych w klasie;D Ale research wystarczyło przeprowadzić wzrokowy a nie od razu pchać się z łapami :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:55 sottobosco napisała: > No a jak :))) Jako jeden z pierwszych w klasie;D > Ale research wystarczyło przeprowadzić wzrokowy a nie od razu pchać się z łapam > i > :DDD no własnie mnie też jakoś szybko urósł:D i też próbowali macanci dotykac ale się ma dwóch starszych braci:) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:59 niestety starszych braci nie posiadam ale nauczylam sie swietnie sama sobie radzic:) jedyny minus tego byl taki ze chlopcy sie mnie potem troche bali:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 16:00 sottobosco napisała: > niestety starszych braci nie posiadam ale nauczylam sie swietnie sama sobie rad > zic:) > jedyny minus tego byl taki ze chlopcy sie mnie potem troche bali:))) a rodzeństwo wogle masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 16:05 tak:) mlodszego brata:))) i siostrę:))) u nas to ja bylam przewodnikiem, obrońcą i głównym doradcą do spraw skomplikowanych;) i tak jest do dziś:) Odpowiedz Link Zgłoś
znowuwzyciuminiewyszlo Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 16:04 łokciem 2 razy przez plecy - Bartuś leży na chodniku, poprawić trzewiczkiem i na tydzień spokój. Moi koledzy byli bardziej nieustępliwi w badaniu rozrostu piersi u koleżankek i powyższą procedurę trzeba było wiele razy powtarzać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sottobosco Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 16:07 ja mialam wsparcie w postaci ulubionej przeze mnie przyjaciolki:D nawet dwumetrowy stukilowy Mareczek nie miał przy nas szans i jego mama skarzyla na nas dyrektorowi Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: przestań mi tu sypac 04.05.07, 15:56 Po co wyjaśniać skoro potem trzeba się zawniąć??? Albo jedno, albo drugie - tak myślę :). Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Oświećcie mnie! 04.05.07, 18:40 Czy netinaf i kinekinek to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś