Dodaj do ulubionych

Samotność innaczej

08.05.07, 12:49
Hej
Właściwie nie wiem jak ująć to co chcę napisać,żeby nie zabrzmiało dwuznacznie.Zacznę od tego, iż nie mam znajomych.Takich z którymi mogłabym się spotkać, pogadać.Mam kilku ale mieszkają w innych miastach i nie widuje się z nimi prawie wcale.Ale tu w Wa-wie nie mam.Każdy zajęty rodziną lub pracą.Znajomości się rozlużniły i tak jakoś wyszło, że został mi tylko chłopak.Dlatego chetnie poznałabym koleżanki i kolegów, poprostu poszerzyła grono znajomych.Ale jak?
pozdr
Obserwuj wątek
    • wimx Re: Samotność innaczej 08.05.07, 12:51
      Moze zapisz sie na jakis kurs?
    • summerlove Re: Samotność innaczej 08.05.07, 12:55
      mozesz miec kolezanki na forum ;)))) a tak normalnie, to moze zapisz sie na
      cos, gdzie chodzi jakas grupa ludzi. np kolko milosnikow czegos tam czy jakis
      kurs. wyjdz na imprezke, na dicho, poznasz troche ludzi:)))
      • azak6 Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:00
        dzięki
        na imprezkę samemu? znaczy że na dyskotekę mam jechac sama?hmmm..kojarzy mi się to jednoznacznie..a nie potrzebuje faceta.Bardziej odpowiada mi pomysł zapisania się na kurs...pomyśle...
        pozdr
        • summerlove Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:02
          na imprezke z chlopakiem i jego kumplami;))) przy okazji poznasz tam
          kolezanki ;)))
        • trypel Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:02
          Kursy są najlepsze. Dodatkowo organizują Ci weekend. Jak masz trudnosci w
          nawiązywaniu kontaktów to na kursach od razu jestes z ludźmi o podobnych
          zainteresowaniach itd...
          Super sprawa a dodatkowo cos nowego do roboty
          • summerlove Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:03
            a Ty azak pracujesz czy sie uczysz??
          • azak6 Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:05
            Nie mam trudności w nawiązywaniu kontaktów.Poprostu nie mam gdzie znależć nowych znajomych.Przecież nie wywiesze sobie karteczki na szyi z napisem szukam znajomych.Może jakbym była młodsza to może byłoby to zabawne...ale po 30 patrzą na ciebie jak na debila...:)
            • trypel Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:08
              No to już. Pomysl co zawsze chciałaś zrobic/robić. Wklep w googla znajdź kurs i
              jazda... czy to bedzie spadochroniarstwo, czy wspinaczka... czy robienie na
              drutach - spróbować warto
              • azak6 Re: Samotność innaczej 08.05.07, 13:11
                hahahahaha...najlepsze to na drutach....
                pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka