nutopia 14.05.07, 14:13 myć zlewu w wyjściowych ciuchach, właście zrobiłam sobie na spodniach 3 białe kropki cilitem:( dobrze, że mam czarny mazak:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:14 nutopia a co Ci przyszło do głowy żeby przed wyjściem szorować zlew cilitem hi,hi? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:17 butterflymk napisała: > nutopia a co Ci przyszło do głowy żeby przed wyjściem szorować zlew cilitem > hi,hi? ;p ja taki manewr wykonałam w pracy nie w domu, bo tu w biurze mam taką małą umywalke z tyłu, lusterko i takie tam, no tak zaszłam i patrze, że on jakiś taki brudnawy to go oblałam cilitem:) przy okazji spodnie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:18 nutopia napisała: > no tak zaszłam i patrze, że on jakiś > taki brudnawy to go oblałam cilitem:) > przy okazji spodnie też:) No i masz nauczkę! Nie zachodź i nie oblewaj. Bo potem musisz używać mazaka! :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:19 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > no tak zaszłam i patrze, że on jakiś > > taki brudnawy to go oblałam cilitem:) > > przy okazji spodnie też:) > > No i masz nauczkę! Nie zachodź i nie oblewaj. Bo potem musisz używać mazaka! :D > chciałam się pochwalić, że niby tak na mnie brudne zlewy działają...:) że wiesz, za szmatę i jadę:D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:21 nutopia napisała: > > No i masz nauczkę! Nie zachodź i nie oblewaj. Bo potem musisz używać > mazaka! :D > > > > chciałam się pochwalić, że niby tak na mnie brudne zlewy działają...:) że > wiesz, za szmatę i jadę:D Yyyy.. będziesz jakoś niedługo w Wawie może? Znam przynajmniej 2 takie zlewy... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:22 i.nes napisała: > nutopia napisała: > > > No i masz nauczkę! Nie zachodź i nie oblewaj. Bo potem musisz używa > ć > > mazaka! :D > > > > > > > chciałam się pochwalić, że niby tak na mnie brudne zlewy działają...:) że > > > wiesz, za szmatę i jadę:D > > Yyyy.. będziesz jakoś niedługo w Wawie może? Znam przynajmniej 2 takie zlewy... > > -- w wawie będę w durgiej połowie czerwca wezmę spodnie na zmianę Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: nigdy nie należy 14.05.07, 22:49 > w wawie będę w durgiej połowie czerwca > wezmę spodnie na zmianę chesz zwiedzic wiecej zlewow?;) Mam stare spodnie od dresu - nie jedna niespieralna plama na nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:15 Ja bym poszła w tej ostrożności dalej - nigdy nie należy myć zlewu. Kropka. :D -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:18 i.nes napisała: > Ja bym poszła w tej ostrożności dalej - nigdy nie należy myć zlewu. Kropka. :D > > i tu się ines z tobą cholera zgodzę! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:18 lupus76 napisał: > Kto nie leży??? komu leży? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:19 nutopia napisała: > lupus76 napisał: > > > Kto nie leży??? > > komu leży? a może jednak stoi? -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:21 i.nes napisała: >> a może jednak stoi? > O.K. Deal!!! > -- > Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:26 lupus76 napisał: > O.K. Deal!!! ... and a sweet one too ;P -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:20 Ja zawsze myję zęby rano jak jestem jeszcze nieubrana, bo zawsze sobie wyświnię ciuchy, jak mi piana skapnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka o a ja czarnym sobie buty malowalam :)))... 14.05.07, 14:22 od chloru jak mi wyzarlo Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia problem polega na tym, że 14.05.07, 14:24 markeer pomalował mi je jakoś na fioletowo:( mam na udzie trzy fioletowe kropy mam udawać że tak było? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: problem polega na tym, że 14.05.07, 14:28 nutopia napisała: > markeer pomalował mi je jakoś na fioletowo:( > mam na udzie trzy fioletowe kropy > mam udawać że tak było? Udawaj, że to styl Vintage Destroyed ;) albo naszyj jakieś kwiatki, czy inne kropki... -- Life's a journey, not a destination. Odpowiedz Link Zgłoś
edka-schizofredka Re: problem polega na tym, że 14.05.07, 14:28 A ja buty malowalam takim, co sie na tablicach pisze. Tak udawaj, ze jest ok! A duze te plamy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: problem polega na tym, że 14.05.07, 14:32 edka-schizofredka napisała: > A ja buty malowalam takim, co sie na tablicach pisze. > Tak udawaj, ze jest ok! A duze te plamy? no własnie ja też takim plamy są trzy róznej wielkości ta największa to taka prawie jak grosz! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: problem polega na tym, że 14.05.07, 14:34 nutopia napisała: > > no własnie ja też takim > plamy są trzy róznej wielkości > ta największa to taka prawie jak grosz! Nie łam się nutka! Nawet największa plama na spodniach jest lepsza, niz ta malutka na honorze :) Tak więc nosek do gópry i pion dla wszystkich preparatów zawierających chlor. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:31 No bardzo, bardzo musi się Ci nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:33 mala_mee napisała: > No bardzo, bardzo musi się Ci nudzić. :) do domu iść nie mogę bo czekam na transport. dziś jestem bez auta Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:38 mala_mee napisała: > A nogami się nie da??? kurde nie zastanawiałam się nad tym:D ale ja na szpilach jestem a do domu to bym tak z godzinę szła... do autobusu nie wsiadę bo dziś u nas są upały a na pewno jeszcze nie da się otworzyć okien i ja tego nie przezyję! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:41 Nie, nie nie, na autobus w upał to Cie nie namawiam. Jak dobrze, że mam rower :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:42 mala_mee napisała: > Nie, nie nie, na autobus w upał to Cie nie namawiam. > Jak dobrze, że mam rower :))) rower to i ja mam:) grzecznie stoi w piwnicy teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:43 No widzisz, mój stoi pod pracą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:44 mala_mee napisała: > No widzisz, mój stoi pod pracą :)))) to jak będziesz wracała to zajedz po mnie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:45 Luzik, ale ja jeszcze ze trzy godziny posiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:59 mala_mee napisała: > Luzik, ale ja jeszcze ze trzy godziny posiedzę... yyyy to nie zajezdzaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 15:05 mala_mee napisała: > Łaski bez... O masz! to poczekać??? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:39 nutopia napisała: >. dziś jestem bez auta Lepiej bez auta, niż na aucie :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:40 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > >. dziś jestem bez auta > > Lepiej bez auta, niż na aucie :D wolałabym, na raucie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:43 nutopia napisała: >> > > > Lepiej bez auta, niż na aucie :D > > wolałabym, na raucie:) No, wtedy szpile byłyby na miejscu. Ale droga do domu mogłaby się wydłużyć dwukrotnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:44 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > >> > > > > Lepiej bez auta, niż na aucie :D > > > > wolałabym, na raucie:) > No, wtedy szpile byłyby na miejscu. Ale droga do domu mogłaby się wydłużyć > dwukrotnie :) > a bo to pierwszy raz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:49 nutopia napisała: > > > a bo to pierwszy raz?:) Czyli zaprawiona w bojach działaczka o wolnośći demokrację:) super1999.wrzuta.pl/audio/4HTrRluLfN/kult_-_gdy_nie_ma_dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:33 Moja mama kiedyś wylała sobie Ace w torebce i zniszczyła komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:39 o to mnie w torebce to udało się tylko wylać półlitrowy jogurt do picia Twist z Bakomy kawowy, jakby ktoś pytał Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: nigdy nie należy 14.05.07, 14:45 Heh, no ja wlałam kubek kawy z automatu do torby. Szukałam czegoś w torebce i przechyliłam kubełek. Połową zalałam sobie rękę, reszta poszła do torebki :) A odnośnie plam na ciuchach: upaskudziłam sobie ostatnio spódnicę podkładem. Nie miałam czasu jej prać, więc wsadziłam do miski z zimną wodą i natarłam mydłem. I teraz mam na zielonej spódnicy taką białą plamę od przecierania. Buuu, a jedna z moich ulubionych spódnic. Dobrze, że ona ogólnie jest taka przecierana, to tak bardzo nie widać jak się nie wie, że ta plama tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
myszz mój chłop 14.05.07, 20:28 mył kibel domestosem w spodniach z nieoderwana jeszcze metką. potem musialam je farbować:( Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mój chłop 14.05.07, 20:28 myszz napisała: > mył kibel domestosem w spodniach z nieoderwana jeszcze metką. > potem musialam je farbować:( > ano właśnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: mój chłop 14.05.07, 21:00 chyba ze dwie godziny kręciłam nimi w farbie w wielkim gotujacym się garze pożyczonym od koleżanki rodziców no ale efekt był. uratowałam dwie stówy prawie tyle, ze nauka żadna dla niego bo dalej się z berłem pcha nast. razem sam bedzie gotował sobie gacie Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mój chłop 14.05.07, 21:39 myszz napisała: > chyba ze dwie godziny kręciłam nimi w farbie w wielkim gotujacym się garze poży > czonym od koleżanki rodziców > no ale efekt był. uratowałam dwie stówy prawie > tyle, ze nauka żadna dla niego bo dalej się z berłem pcha > nast. razem sam bedzie gotował sobie gacie > słuchaj ale to chyba potem farbuje nie? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: mój chłop 14.05.07, 22:38 nie nic nie farbuje inaczej miałby zielone jajka :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mój chłop 14.05.07, 22:39 myszz napisała: > nie nic nie farbuje inaczej miałby zielone jajka :D > na wielkanoc jak znalazł:) dasz mi namiar na jakąs taką farbe do tkanin? Odpowiedz Link Zgłoś
myszz Re: mój chłop 14.05.07, 22:52 moja sie nazywa Durol kosztuje grosze do tkanin, bawełny, lnu kupuję w sklepie ze wszystkim jakby co to wiesz :))) dla ciebie wszystko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: mój chłop 15.05.07, 11:32 myszz napisała: > moja sie nazywa Durol kosztuje grosze > do tkanin, bawełny, lnu kupuję w sklepie ze wszystkim > jakby co to wiesz :))) dla ciebie wszystko:)) :)) kurde nie wiem z czego te moje spodnie są, ale obok jest mnie Polski Len to tam spytam, jak nie bedzie to udrzę do ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś