slawomir.samotny 15.05.07, 14:14 widzę, ze nikt mnie nie lubi. W tej sytuacji zostało mi tylko to JEDYNE WYJŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 14:14 slawomir.samotny napisał: > widzę, ze nikt mnie nie lubi. W tej sytuacji zostało mi tylko to JEDYNE > WYJŚCIE siju Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 14:29 Ne me quitez pas - jak spiewal wiele lat temu Jacques Brell Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 14:42 Nie wierze...na pewno wrócisz po jakimś innym dziwnym nickiem! I tak cie poznamy! Ty nasz samotny...Sławomirze w dodatku ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny wyjaśnienie 15.05.07, 14:52 bo może ktoś myśli, że mój infantylizm wynika z tego, że jestem na przykład niepełnoletni. Otóż nie, mam 36 lat i rzeczywiście jestem samotny, nigdy nie miałem dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: wyjaśnienie 15.05.07, 14:54 wzruszające....to może chłopaka chociaż miałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: wyjaśnienie 15.05.07, 14:56 też nie gdyż nie mam pociągu seksualnego do osób tej samej płci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: wyjaśnienie 15.05.07, 14:57 slawomir.samotny napisał: > też nie gdyż nie mam pociągu seksualnego do osób tej samej płci > pozdrawiam o zostałeś jednak Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: Napisz do Bravo 15.05.07, 15:00 Tam jest taki wątek dla osób samotnych..."Zapytaj Tosi" może akurat Ci sie poszczesci,tylko nie przyznawaj sie do Twoich "36 lat"bo Cie za pedofila wezmą! A tak poważnie to szukasz tu na tym forum MIŁOSCI SWOJEGO ŻYCIA? Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Napisz do Bravo 15.05.07, 15:04 tak poważnie..to jestem masochistą (mówię to o masochizmie psychicznym a nie erotycznym !! choć takim też jestem ale to inna sprawa..) i muszę się tak poniżyć na forum publicznym żebym sam poczuł obrzydzenie do siebie i to może pozwoli mi wyjść z tego bagna w jakie dobrowlonie wszedłem. O szczegółach nie bardzo chcę pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
dorciaz Re: Napisz do Bravo 15.05.07, 15:10 Na masochiste to Ty mi raczej nie wygladasz...ale o tym juz było w innym żałosnym Twoim wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny a może ..... 15.05.07, 14:58 zmienię zdanie i jeszcze tu powrócę ..... w polityce nigdy nie mówi się nigdy więc może..... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Odchodzę .....nareszcie,bo marudzisz 15.05.07, 16:24 jak Mahadeva.Powodzenia w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 20:07 Ja Cię lubię. Może dlatego, że mnie też mało kto tu lubi. :) Ożywiłeś to forum i jesteś bardzo charakterystyczny. I tak nie odejdziesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 20:57 Ja też Ciebie polubiłem, masz fajny styl pisania a poza tym wydaje się, że jesteś życzliwa dla innych Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 21:11 Tylko tak się wydaje. ;))) Mam nadzieję, że nie bierzesz sobie uwag niektórych forumowiczów za bardzo do siebie. Pamiętaj, że to tylko forum. Poza tym najciekawsi są zawsze Ci, którzy innym zarzucają przynudzanie...;)))). Czyż nie???:))) Biorąc pod uwagę fakt, że oceniamy innych przez przymat samych siebie to na pewno. :) Nie łam się, więc Sławomirze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 21:17 dzięki. Trzymaj się ciepło :) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 21:58 odpisywalam na Twoje posty wiec bede szczera watki zakladane przez Ciebie staly sie monotonne i momentami męczące, ale myślę że wynika to z tego, ze jestes nowy na forum i po prostu się jeszcze nie wdrożyłeś. Daj sobie trochę czasu, trochę luzu i nie rób ciągle ankiet, ale dyskutuj :) zaczynasz watek, rozmowe i uciekasz.. przypomina to zabawę "100 pytan do".. jest tez tak, ze jesli zadajesz pytanie i nie dyskutujesz, to inni moga pomyslec, ze wcale nie zalezy Ci na odpowiedzi.. roznie bywa. Nie obrażaj się, nie unoś no i nie DRAMATYZUJ ;) a bedzie dobrze a poza tym jestes sympatyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:20 vandikia napisała: > odpisywalam na Twoje posty > wiec bede szczera > > watki zakladane przez Ciebie staly sie monotonne i momentami męczące, ale myślę > > że wynika to z tego, ze jestes nowy na forum i po prostu się jeszcze nie > wdrożyłeś. Daj sobie trochę czasu, trochę luzu i nie rób ciągle ankiet, ale > dyskutuj :) zaczynasz watek, rozmowe i uciekasz.. przypomina to zabawę "100 > pytan do".. > jest tez tak, ze jesli zadajesz pytanie i nie dyskutujesz, to inni moga > pomyslec, ze wcale nie zalezy Ci na odpowiedzi.. roznie bywa. > Nie obrażaj się, nie unoś no i nie DRAMATYZUJ ;) a bedzie dobrze > > a poza tym jestes sympatyczny :) jest w tym co piszesz racjonalne jądro (jeżeli można tak powiedzieć :) bardzo uważnie to przemyśle. Dzięki za miłe słowo Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:31 Vankidia, przecież to kretyn, który sobie jaja z was robi zakładając debilne wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:35 kretyn.... debilne...,no jakie jeszcze znasz słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:37 czy ja wiem? zdarzali sie juz pozerzy piszacy tak celowo, zdarzali sie robiacy na zlosc, celowo wkurzajacy. no ale nie mozna wykluczyc, ze ktos faktycznie tak mysli, tak czuje i taki jest.. to tylko forum i predzej czy pozniej wychodzi na jaw czy ktos jest prawdziwy w tym co pisze, czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:43 Poza tym przecież nikomu nie robi krzywdy. Jeżeli kogoś nudzą jego tematy albo denerwują to przecież można je zwyczajnie omijać. Wiele tu spamerów świadomych i mniej świadomych. Sławomir jest nowy i to całkiem naturlane na początku, że tworzy się więcej wątków. Kilka razy jego wątki poprawiły mi humor. Każdy może tu pisać. Przecież to forum. Ja tam lubię go czytać. Po prostu jest miłym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:49 ,,Kilka razy jego wątki poprawiły mi humor." i to chodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:34 masz przerosniete ego i smiecisz, posprzataj po sobie zanim odejdziesz, twoje watki sa goowniane i nudne Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:37 zastanawiam się nad źródłem tej agresji... hmm, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
kotkaaaa Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:44 dziecko, to ziewanie z nudow przy tobie a nie agresja, jak koniecznie chcesz tu zaistniec wymysl sobie jeden temat najlepiej o seksie i trzymaj sie go, gwarantuje powodzenie watku;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 22:53 Sławomirze, jestem tutaj nowy, więc nie ze mną się żegnasz, jednakże łączę się z Tobą w imię męskiej solidarności :). Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:02 Napijemy się wódki? Masz coś pod ręką? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:07 akurat nic nie mam ale mogę skończyć po Absolventa ! Raz w życiu sie tak nim upiłem (choć raczej jestem abstynentem) , że urwał mi sie film po tym trunku Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:10 Sławku, życie za krótkie by być abstynentem. Ja jestem po małej wódce, skocz po Absolwenta, poczekam. Uchlamy się jak dzikie świnie i pogadamy o kobietach. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
vivis_cortez Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:08 ja mam Brandy, jak chłopaki z Wami?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:16 a to fajnie, ja mam już Absolventa Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:19 proponuję wypić za kobiety z tego forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:21 Dobra, to pijemy za kobiety z forum kobieta. Kochane Panie, pijemy Wasze zdrowie!!! Sławku, cyk ... - wychylam swoją zawartość Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:22 teraz ja !, oszszsz !, mocne ! tu dużo mocy trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:22 popieram, tak sie sklada... ze moge wzniesc toast Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:24 bardzo miło ! Soniu, czy mogę poprosić Ciebie do tańca ? Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:25 Ooo, Soniu nie daj się prosić! Zatańcz ze Sławkiem :). Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:38 czekam i czekam i nie slysze pukania do drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:42 Gdzie ten Sławek, nie poprosił Cię do tańca??? A to łobuz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:47 Chyba tak. To my chyba sami zostaliśmy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:51 A zostało Pani coś jeszcze do picia? Mnie tak :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:53 hmmm w zasiegu dłoni, niewiele, ale w lodowce jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:54 Hmm, to ja poradzę Pani, by się Pani udała do kuchni i podeszła do tej lodówki. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 15.05.07, 23:56 a skąd pewnosc Pana, ze lodówke mam w kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 16.05.07, 00:02 00.02 wybila, ranek sie zbliza juz nie pije to nie wypada:) Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Odchodzę ..... 16.05.07, 00:05 To proszę zmykać już do łóżka :) Jutro będzie Pani nieprzytomna. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Re: nie, zostań 15.05.07, 23:13 dzięki soniu masz bardzo ładnego nicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.samotny Dobrej nocy wszystkim !!!! 15.05.07, 23:33 już powoli będę szedł spać Odpowiedz Link Zgłoś
lew-salonowy Re: Dobrej nocy wszystkim !!!! 15.05.07, 23:43 Och, nici z naszej rozmowy o kobietach :( Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 16.05.07, 00:08 ta ,,Pani,, to z szacunku dla kobiety czy przez szacunek dla wieku osób starszych? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: Odchodzę ..... 16.05.07, 00:12 nie, nie nie tak łatwo dla kobiet czy osób starszych ? Odpowiedz Link Zgłoś