snow.white 30.05.03, 09:27 Ja jestem na ostatniej informatyce w moim studenckim zyciu :((( jedyne zajecia,ktore lubie i sie koncza :( ale za to mam z nich 5 :))) teraz od pon juz "tylko" sesja :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pajdeczka A ja świadectwo z paskiem czerwonym! 30.05.03, 09:33 A właściwie mój syn kończy podstawową szkołę i w środę odbiera świadectwo z czerwonym paskiem! Właśnie przeszedł kolejny most w życiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łonan Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 09:33 snow.white napisała: > Ja jestem na ostatniej informatyce w moim studenckim zyciu :((( jedyne > zajecia,ktore lubie i sie koncza :( > > ale za to mam z nich 5 :))) > > teraz od pon juz "tylko" sesja :) > A ja sie łonanizuję codziennie. Mój rekord to 16 łonanizmów jednego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? 30.05.03, 11:12 Gość portalu: Łonan napisał(a): > snow.white napisała: > > > Ja jestem na ostatniej informatyce w moim studenckim > zyciu :((( jedyne > > zajecia,ktore lubie i sie koncza :( > > > > ale za to mam z nich 5 :))) > > > > teraz od pon juz "tylko" sesja :) > > > > > A ja sie łonanizuję codziennie. Mój rekord to 16 > łonanizmów jednego dnia. To cud , że jeszcze żyjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? 30.05.03, 11:09 my wlasnie siedzimy przy kompie i powoli przestaje sie nam on podobac... moglabys sie podzielic entuzjazmem z potrzebujacym? ;)) Pozdrawiam Losiu PS gratulacje z okazji oceny. I niech Ci sesja lekka bedzie ;)) ech, zazdroszcze wam, studentom Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Czy kolega Łosiu odebrał ode mnie maila? n/t 30.05.03, 11:13 losiu4 napisał: > my wlasnie siedzimy przy kompie i powoli przestaje sie nam on podobac... moglab > ys sie podzielic entuzjazmem z > potrzebujacym? ;)) > > Pozdrawiam > > Losiu > > PS gratulacje z okazji oceny. I niech Ci sesja lekka bedzie ;)) ech, zazdroszcz > e wam, studentom Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: odebral... i dziekuje :)) 30.05.03, 12:30 a nie dosc ze odebral, to jeszcze odpisal Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.telkab.pl 30.05.03, 15:02 losiu4 napisał: > ech, zazdroszcze wam, studentom Ale tu nie ma czego zazdroscic... :( Ja od 2 tygodni nie pamietam jak sie nazywam i gdzie mieszkam... A przede mna jeszcze 3 egazminy. I z czego tu sie mam cieszyc... Rety jak ja zazdroszcze ludziom, ktorzty skonczyli juz studia... PS. Gdyby nie bylo sesji, zaliczen, itp. byloby super :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? 30.05.03, 16:49 Gość portalu: WoBi napisał(a): ... Rety jak ja zazdroszcze ludziom, ktorzty skonczyli juz > studia... > heh, jeszcze to odszczekasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.telkab.pl 30.05.03, 20:21 raszefka napisała: > heh, jeszcze to odszczekasz ;) Na pewno masz racje, ale czesto zaczyna sie cos doceniac po fakcie... Taka to juz ludzka natura... Chyba, ze tylko ja tak mam. ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re Do Snow. White i Innych:)))))) 30.05.03, 11:11 <Ja jestem na ostatniej informatyce w moim studenckim zyciu :((( jedyne < zajecia,ktore lubie i sie koncza :( < ale za to mam z nich 5 :))) < teraz od pon juz "tylko" sesja :) A co się robi na informatyce ? Uczycie się pisać algi ?( a jak tak to w jakich językach) Robić strony w html? Obsługiwać jakieś programiki I poruszać się w necie? Poznajecie jak zbudowany jest komp I jak działa? Etc. PS A Ja się wreszcie wziąłem za prawko- jeżdżę po W-wie (2 lekcje) Moją nauczycielką jest bardzo fajna kobieta zero stresu za kółkiem :)) Na pierwszą lekcje przyszedłem w półbutach z taką górską podeszwą no to miałem problem z wyczuciem pedału gazu w punto (praktycznie nie wyczuwałem stopą gdzie jest ten pedał- zdjąłem buty i połowę lekcji jeździłem w skarpetkach- i było Ok) Do końca czerwca powinienem zrobić prawko- a zdawać będę oczywiście poza W-wą Tarnobrzegu or w Radomiu . PS W weekend potrenuje sobie na placyku:)))))) No i chciałbym wreszcie pojechać 100-ą na razie najszybciej ponad 80 na drodze z Wilanowa do Powsina . Jazda na rowerze po W-wie jest 10 * bardziej stresująca. Pzdrw:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Re Do Snow. White i Innych:)))))) 30.05.03, 11:14 koaa napisał: > A co się robi na informatyce ? > To samo, co przed TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgosia Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 11:43 U nas też już sesja kwitnie Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? 30.05.03, 14:06 szczęściarze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 A my mamy dyplom z informatyki :)) 30.05.03, 12:16 ------------------------------- Ja nie jestem hakerem, tam pani przyszła tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.05.03, 16:38 snow.white napisała: > Ja jestem na ostatniej informatyce w moim studenckim zyciu :((( jedyne > zajecia,ktore lubie i sie koncza :( > > ale za to mam z nich 5 :))) > > teraz od pon juz "tylko" sesja :) > Śnieżynko.. jeśli informatyka (brawo za piątkę) jest jedynym przedmiotem, który lubisz to po co poszłaś na studia, których nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? 30.05.03, 16:47 E, przesadzasz. Nie znosiłam połowy, jeśli nie więcej, przedmiotów na studiach. A przecież lubię, to co robię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Mam 5 z informatyki!A Wy co robicie?? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.05.03, 20:40 raszefka napisała: > E, przesadzasz. Nie znosiłam połowy, jeśli nie więcej, przedmiotów na studiach. > > A przecież lubię, to co robię :) Może przesadzam żeby lubić wszystkie, ale żeby żadnego? Albo nauczyciele obrzydliwi, wszyscy, albo kierunek nie ten. Bo w końcu można nie lubić wszystkich przedmiotów niezawodowych, ale zawodowe też są Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Bo to jest tak... 01.06.03, 08:51 ...studia mi sie nie podobaja,ale jak tu przychodzilam,to mialo byc inaczej... przynajmniej z informatora tak wynikalo ;) w kazdym razie,jest beznadziejnie,ale po dwoch latach szkoda mi juz rzucac,w przyszlym roku maja sie fajniejsze zajecia zaczac... a informatyka to byla SUUUPER!!! :) jeszcze zdam z niej egazm,bo takich dobrych ocen to w moim indeksie duzo nie ma ;) Koaa,na informatyce uczylam sie co i jak w necie dziala i jak to w mojej przyszlej pracy wykorzystac. ktos marudzil,ze ma 3 egzaminy jeszcze??ja mam piec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Bo to jest tak... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 01.06.03, 15:59 snow.white napisała: > ...studia mi sie nie podobaja,ale jak tu przychodzilam,to mialo byc inaczej... > przynajmniej z informatora tak wynikalo ;) w kazdym razie,jest > beznadziejnie,ale po dwoch latach szkoda mi juz rzucac,w przyszlym roku maja > sie fajniejsze zajecia zaczac... > > a informatyka to byla SUUUPER!!! :) jeszcze zdam z niej egazm,bo takich dobrych > > ocen to w moim indeksie duzo nie ma ;) > > Koaa,na informatyce uczylam sie co i jak w necie dziala i jak to w mojej > przyszlej pracy wykorzystac. > > ktos marudzil,ze ma 3 egzaminy jeszcze??ja mam piec :) Jakie to studia, że tak Cię zachęciły przed i zdegustowały w trakcie? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 07:49 W takim razie zwracam honor i przepraszam, że na Ciebie wcześniej naskoczyłam z przesadzaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 07:19 snow.white napisała: > ...studia mi sie nie podobaja,ale jak tu przychodzilam,to mialo byc inaczej... > przynajmniej z informatora tak wynikalo ;) w kazdym razie,jest > beznadziejnie,ale po dwoch latach szkoda mi juz rzucac,w przyszlym roku maja > sie fajniejsze zajecia zaczac... taaa. ta reklama czlowiekowi niezle potrafi w glowie zamacic. I potem dziwi sie, ze na papierze inaczej to nieco wygladalo... Powodzenia w dalszej karierze naukowej. Moze dr hab albo prof. Sniezynka zajasnieje nam za pare lat na fimamencie nauki polskiej :)) > a informatyka to byla SUUUPER!!! :) jeszcze zdam z niej egazm,bo takich dobrych > ocen to w moim indeksie duzo nie ma ;) dobra, dobra. Wacpanna zarty sobie raczy stroic. Pewnie w indeksie 5 i 6 z gory na dol... i stypendium zapewne jakowes naukowe :)) > ktos marudzil,ze ma 3 egzaminy jeszcze??ja mam piec :) ech, jakies stachanowskie normy macie ;)) znajomy przed laty student opowiadal mi, ze u niego w sesji bylo max 6-7 egzaminow w sesji, ale zazwyczaj bylo ich 3-5 (z czego - o ile mnie pamiec nie myli - normalnie w sesji mial 3, a reszta musiala byc w zerowce albo posesyjne, czy jak to sie nazywa). Moje serdeczne wyrazy wspolczucia. A tak z niezdrowej ciekawosci: jakaz to uczelnia tak gnebi nasza zdolna mlodziez? Pozdrawiam, zyczac sukcesow sesyjnych i posesyjnych Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 07:48 losiu4 napisał: > ech, jakies stachanowskie normy macie ;)) znajomy przed laty student opowiadal > mi, ze u niego w sesji bylo max 6-7 > egzaminow w sesji, ale zazwyczaj bylo ich 3-5 (z czego - o ile mnie pamiec nie > myli - normalnie w sesji mial 3, a > reszta musiala byc w zerowce albo posesyjne, czy jak to sie nazywa). Moje serde > czne wyrazy wspolczucia. Prawda? Zawsze mnie bawiły opowieści z uniwerku o nastu egzaminach w sesji :))) U mnie max 5 chyba, a pierszą prawdziwą sesję zimową (ups, nie na temat) miałam na trzecim roku. Powodzenia, Snieżko w dalszej walce o wpisy do indeksu :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 08:38 raszefka napisała: > Prawda? Zawsze mnie bawiły opowieści z uniwerku o nastu egzaminach w sesji :))) ja tam co prawda nie wiem, bo nigdy na zadnym uniwerku nie studiowalem, ale slyszalem od znajomych studiujacych na uniwersytetach straszne rzeczywiscie opowiesci o ilosci egzaminow w sesji > U mnie max 5 chyba, a pierszą prawdziwą sesję zimową (ups, nie na temat) miałam > na trzecim roku. a jakaz to Alma Mater konczyla szanowna Pani? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 12:54 A jakiż szanowny Pan ciekawski :))) AM w Łodzi, ostatni rocznik absolwentów, bo już właściwie nie ma takiej uczelni ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 14:00 raszefka napisała: > A jakiż szanowny Pan ciekawski :))) AM w Łodzi, ostatni rocznik absolwentów, bo wiem, wiem... niejeden starszy i doswiadczony Losiu mnie ostrzegal, gdzie prowadzi nadmierna ciekawosc, niemniej jednak zaryzykuje jeszcze troche: "M"- to od medycyny czy od muzyki... czy moze od czegos zupelnie innego. Wybacz ignorancje, ale takim juz jestem malo oswieconym Losiem (co jednak dziwic nie powinno, gdyz dnie cale w mateczniku przebywam) > już właściwie nie ma takiej uczelni ;)))) a coze sie z nia stalo? Pozdrawiam, liczac na odrobine cierpliwosci i wyrozumialosci ze strony tak milej rozmowczyni Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 14:05 Akademia Medyczna w Lodzi zostala przemianowana na Uniwersytet Medyczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 14:12 snow.white napisała: > Akademia Medyczna w Lodzi zostala przemianowana na Uniwersytet Medyczny :) dzieki za poszerzenie horyzontow :)) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Bo to jest tak... 02.06.03, 14:13 Nie ma za co,polecam sie na przyszlosc :) pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Przemeczona studentka dziekuje... 02.06.03, 13:35 ...za wsparcie :) tez mam nadzieje,ze jesli nie wiedze przydatna w pracy,to chociaz tytuly bede z tego studiowania miala... ;))) Raszefka,ja tez w Lodzi,tylko uniwerek,kierunku nie powiem,bo mi teraz wstyd,ze taka lipe wybralam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Przemeczona studentka dziekuje... 02.06.03, 13:59 podziel się podziel, każdy kiedyś wybiera lipę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: Przemeczona studentka dziekuje... 02.06.03, 14:15 Ale ja wybralam lipe nad lipami,wiec niech to pozostanie moja lipna tajemnica... ;))) Pozdrawiam kolezanke z miasta!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś