negra28 a wcale ze nie jestes! 30.05.03, 12:57 i jestes gupia i idź sobie stad bo ci zaraz sypne z lopatki piaskiem po oczach i wsadzem ci palec do oka! Odpowiedz Link Zgłoś
negrra20 Re: a wcale ze nie jestes! 30.05.03, 12:58 Nie, nie, nie i jeszcze raz nie! :( mam kly, mam pazurry! Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 a ja mam narzędzie do... 30.05.03, 13:01 ...terachotomii i zaraz pozbędę cie głosu na FK i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: a ja mam narzędzie do... IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 31.05.03, 00:53 Skoro tak twierdzisz ze jestes lepsza od naszej negry, to postaraj sie to w jakis sposob nam tu udowodnic. Ja bym chcial miec tu druga(podobna) negre, tylko nie do walki na piesci. Ta prawdziwa nie bardzo lubi sie bic, za co ja cenie, bo wrzawy na ogol tu i tak wystarcza. A moze ja tu Ciebie negrunia nie doceniam w tej "walce"? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Wiel! 31.05.03, 15:15 jak zawsze - niezawodny mój adwokat (diabła? :D) Wiem, ze mnie nie doceniasz - ale nie tylko Ty, większość. Cóż, taka rola kogoś niepospolitego, wielkiego słowem... pzdr., Negra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Wiel! IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 31.05.03, 19:19 negra28 napisała: > jak zawsze - niezawodny mój adwokat (diabła? :D) > Wiem, ze mnie nie doceniasz - ale nie tylko Ty, większość. Cóż, taka rola kogoś > > niepospolitego, wielkiego słowem... > pzdr., > Negra Negrunia! Wziela ty i wymyslila, tym razem nie madrze. Ja ciebie ceniem, ceniem..........mocno! Czasem probuje ci dokuczyc, nic wiecej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: a ja mam narzędzie do... 31.05.03, 14:21 negra28 napisała: > ...terachotomii (...) A co to takiego jest ta "terachotomia"??? Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Pen! 31.05.03, 15:16 mało to słowników medycznych? idź i zapytaj pierwszego lekarza z brzegu :-) nie zyczę Ci owej teracho... Negra Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Negro, pora samej za książki się wziąć ;) 31.05.03, 19:00 ten zabieg to tracheotomia wróć Ty lepiej do opisów tego, co się w Twojej firmie i alkowie dzieje a mądre określenia zostaw innym... Odpowiedz Link Zgłoś
penery_strycka_homeboye Re: Pen! 02.06.03, 11:21 negra28 napisała: > mało to słowników medycznych? idź i zapytaj pierwszego lekarza z brzegu :-) Widzisz, sam jestem lekarzem, ale w Czechach, więc myślałem, że zapomniałem, a takie słowo istnieje. Pytałem kilku lekarzy (niestety żaden nie był z Brzegu, tylko Wrocław i Poznań) i oni też nie wiedzą. Trudne słowa warto czytać dwa razy, bo pozowanie na erudytkę przestaje ci wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Re: Pen! 02.06.03, 14:14 sor, zachowałam sie jak gówniarz, niedouczony w dodatku; pijana byłam... p.s. jak ja kocham wszystkich lekarzy! genetycznie uwarunkowane :-) p.s. 2 czy to prawda, ze po czesku "szelma" to drapieżnik, zaś "drzevni kocur" to wiewiórka? Odpowiedz Link Zgłoś