tygrysio_misio 02.06.07, 18:23 kompletnie pozbawiony powietrza w srodku....nie ma jak strzepnac go na dol..jak mam go otworzyc zeby sie nie wysypal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala.cyferka.duza.literka Re: Kisiel 02.06.07, 18:30 tak posmyraj u góry, powolutku albo nad talerzykiem i potem przesypiesz gdzie trzeba a jaki masz kisielek? ja lubię wiśniowy chyba, dawno nie jadłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
to-ja6 Re: Kisiel 02.06.07, 18:37 Otwórz opakowanie np nożyczkami, wsyp zawartość do kubka i zalej wrzątkiem. To nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kisiel 02.06.07, 18:42 nie pytalam jak robic tylo jak otworzyc;] poradzilam sobie metoda odrzutowa...nadalam przyspieszenie 3G i wszytsko przezwyciezylo opory i zsunelo sie nieco co doprowadzilo d tylo lekiego usypania;] a kisiel mam pomaranczowy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Kisiel 02.06.07, 19:01 A było zrobić malutką dziureczkę szpileczką w opakowaniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Kisiel 02.06.07, 19:03 o! i to jest mysl;] nastepnym razem tak zrobie;] Odpowiedz Link Zgłoś