Dodaj do ulubionych

Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA body

04.06.07, 21:53
Mam zamiar zainwestować w Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA body
czy ktoś z wac kobietki wypróbował? Jeśli tak to proszę o opinie.

Pozdrawiam Mydlarka
Obserwuj wątek
    • eluch_a Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 21:54
      Żel jak żel. Ujędrnia, gładka skóra, a czy wyszczupla i usuwa cellulit? Jeszcze
      nie, a półtora tygodnia minęło.
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:06
        Kurcze mam dylemat czy on naprawdę działa:/...
        • i.nes Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:08
          Żaden nie działa - udowodnione naukowo :)

--
          Life's a journey, not a destination.
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:16
            Dziękuje za uświadomienie mi faktu że wszystkie żele itd są do dupy:/ hmm
            • i.nes Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:43
              Bo taka jest prawda!

"Preparaty antycellulitowe są bardzo pomocne, ale same nie są w stanie
              zlikwidować choćby grama tłuszczu, ułatwiają one tylko uwolnienie tłuszczu z
              komórek tłuszczowych tzw. adypocytów, jednak, aby się go pozbyć, organizm musi
              go spalić podczas wysiłku fizycznego."

--
              • insomnia0 Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 21:25
                powiem tak uzywalam żel Lirene 2 razy dziennie rano- wieczorem dwa razy w tyg
                fitness i faktycznie bylo lepiej..:) z tym ze takie zele trzeba uzywac
                regularnie.. i cały czas..jak przestajesz problem wraca:( dodatkowo jeszcze
                utrzymuj diete.. polecam..
                • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 08:52
                  Dziękuje za radę.
        • eluch_a Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:13
          Niestety, jak się człowiek z dupą nie ruszy to najlepszy żel nie pomoże ;)
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:16
            Z tym to akurat się zgadzam:) heh
            • nerri Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 22:55
              Pozatym...te wszystkie żele działają głównie na psychikę;)
              Ja to wiem i mimo to używam,bo lepiej sie czuję,gdy o siebie dbam;) I lubie to
              robić;)
              • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 09:13
                Jestem osobą która również dba o siebie i na jakiś żel z pewnością się skusze:-)
    • nuova Bosh... 04.06.07, 22:59
      to jakis koszmar.
      byłam pewna, zejuż nigdy nie wróci a jednak!!!

ratunku!!!

dobrze, ze do lodówki jeszce nie dotarł!!!
      • rasgeea Re: Bosh... 04.06.07, 23:27
        nuova napisała:

> to jakis koszmar.
        > byłam pewna, zejuż nigdy nie wróci a jednak!!!
        >
        > ratunku!!!
        >
        > dobrze, ze do lodówki jeszce nie dotarł!!!

noo, ażem była sprawdzić:) i przyu okazji przyniosłam lody :D ktoś chce?!:D
        • eluch_a Re: Bosh... 04.06.07, 23:30
          Ja!
          • rasgeea Re: Bosh... 04.06.07, 23:30
            eluch_a napisała:

> Ja!

bo juz myslalam ze bede musiala zjesc smaa:D czekoladowe? truskawokowe? czy
            bakaliowe?:D
            • i.nes Re: Bosh... 04.06.07, 23:31
              Łiii... a śmietankowe masz? :)

--
              • rasgeea Re: Bosh... 04.06.07, 23:32
                no nie mam:D
                • i.nes Re: Bosh... 04.06.07, 23:38
                  E, to do bani! Idę zagrzebać we własnej lodówce... <tup tup>

--
        • nuova Re: Bosh... 06.06.07, 21:16
          rasgeea napisała:

> nuova napisała:
          >
          > > to jakis koszmar.
          > > byłam pewna, zejuż nigdy nie wróci a jednak!!!
          > >
          > > ratunku!!!
          > >
          > > dobrze, ze do lodówki jeszce nie dotarł!!!
          >
          > noo, ażem była sprawdzić:) i przyu okazji przyniosłam lody :D ktoś chce?!:D

Waniliowe masz?? Jak masz, to ja chetnie :))
      • mydlarka Re: Bosh... 05.06.07, 09:14
        hehe
    • izabellaz1 Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 04.06.07, 23:00
      mydlarka napisała:

> Mam zamiar zainwestować w Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA body
      > czy ktoś z wac kobietki wypróbował? Jeśli tak to proszę o opinie.
      >
      > Pozdrawiam Mydlarka

Zdecydowanie bardziej polecam napój Vichy INNEOV i choćby pół godziny biegu
      (wypić tak 30-40 minut przed). Szybciej spalisz tłuszcz i cellulit sie zmniejsza
      momentalnie!:)
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 09:17
        Wiesz co jestem osobą szczupłą i na pupie zauwarzyłam cellulit:/ i chce go
        usunąć jak najszybciej... heh ale jestem ciekawa czy mi się uda???
        • i.nes Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 09:43
          To że jesteś szczupła nie znaczy, że nie powinnaś mieć cellulitu. Największe
          znaczenie w procesie tworzenia się zmian o charakterze lipodystrofii mają
          hormony – ESTROGENY.
          Poczytaj trochę literatury!

--
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 10:16
            dziękuje:)
    • butterflymk Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 10:30
      Chyba nie wierzycie w cuda...
      Moim zdaniem te preparaty może i działają ale na psychikę
      żeby nam się polepszyło w głowach :)
      Może i mają jakieś konstrukcje kosmetyczne,
      ale bardziej zadziałaloby z jakimiś dietami, odżywianiem sie odpowiednim
      gimnastyką, trybem życia...
      Jak myślicie?
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 15:10
        Powiem Ci że niektóre kosmetyki są bardzo dobre i nie zgadzam się z osobami
        które twierdzą ze one nic nie dają!!:P Pozdrawiam
        • butterflymk Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 05.06.07, 15:13
          to w sumie dobrze bo ja tez chciałabym uwierzyć w ich skutecznośc...
          a więc jakie to są Twoim zdaniem?
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 08:53
            Wymieniłam Ci je u góry:) Pozdrawiam
    • agg.agnieszka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 09:00
      Jest taki program w UK gdzie kobiety min. testuja kosmetyki nie znajac
      marki,ceny,itp. Nivea zel dostal 1 miejsce jako najskuteczniejszy. Pobil nawet
      Lancome.
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 09:55
        Uważasz że kosmetyki z nivei są skuteczne?

• agg.agnieszka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 10:41
          Ja napewno sprobuje ten zel choc cudow nie oczekiwalabym po zadnym z kosmetykow
          dostepnym na polkach sklepowych. Nivea ostatnio sie wyrobila, juz nie kojarzy
          sie wylacznie z familijnym kremem w blaszanym pudelku.
          Konsumentki w tym programie (How to look good naked) jednoglosnie ocenily go
          jako najlepszy (zel antiCellulit) wiec sprobuje, choc pewnosci nigdy nie mozna
          miec czy kogos nie zasponsorowali w tv...(?)
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 10:56
            Masz rację:) Ja również go wyprubuje:)
          • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 10:57
            Często jestes tutaj na forum?
    • znowuwzyciuminiewyszlo Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 06.06.07, 22:57
      a co wam ten cellulit tak przeszkadza? ja tam mam go tam gdzie jego miejsce - w
      dupie! :-)
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 11.06.07, 09:28
        :]
      • insomnia0 Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 11.06.07, 09:38
        mlode dziewczyny maja.. to g**** a takie kobiety 50 letnie nie maja? ot zagadka:)
        • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 12.06.07, 08:53
          Mogłabys dokończyć... Jak już zaczełaś pisać! Jak kobieta dba o siebie to
          wiadaomo że dba... A gdy kobieta oleje siebie to wiadomo jak bedzie wygladam.
          Wszystko na temat!!!
          • insomnia0 Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 12.06.07, 09:15
            wcale nie o to mi chodziło..
            ostatnio rozmawiałysmy z kolezankami..i co zauwazyłysmy? że nasze mamy nie mają
            celulitu..a nie stosują ani kremow ani tabletek..ani masazy.. i zastanawiałysmy
            sie dlaczego tak jest? Doszłysmy do wniosku..ze duze znaczenie ma zywnosc
            naszprycowana niemal samą chemią.. modyfikowana.. ze moze o to chodzi.. Nie wiem
            czemu dopisałaś to co niby ja nie dokonczyłam.. bo wlasnie nie chodziło mi o
            to że jedne dbają a inne nie.. Ale fakt napisalam niejasno.. wiec teraz dokladnie:)
            • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 12.06.07, 14:27
              Zgadzam się z Tobą duże znaczenie ma żywność. W dzisiejszych czasach wszystko
              jest pryskane i nie łatwo będzie pozbyć się cellulitu:/ Ale damy radę. Obecnie
              stosuje żel peelingujący przeciw rostępą i cellulicie mimo iż umnie dopiero co
              się pojawił mogę powiedziec tylko tyle że działa.

może dlatego że szybko zauwarzyłam u mnie cellulit wraz z rostepami?
              • dota110 Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 12.06.07, 15:37
                Zelu nivea nie testowalam, ale powiem wam ze bardzo lubie kosmetykiNivea,uzywam
                kremy do twarzy balsamy do ciala ,mlecza do twarzy zele do kapieli ,nawet
                dziecku kupuje kosmetyki Nivea tzn.krem na zime,krem na odparzenia i lekki krem
                hypoalergiczny,ktory stosuje tez moj maz.Bardzo mi one pasuja,natomiast nie mam
                zdania na temat szamponow ,odzywek i lakierow do wlosow.Moze ktoras uzywala to
                prosze o opinie.
                • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 13.06.07, 09:02
                  Polecam Ci szampony wraz z odzywkami:)
    • k23dublin Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 12.06.07, 15:44
      Zel jest swietny-ale tlko jak cwiczysz...polecam-nawet rowerek jest dobry
      • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 13.06.07, 09:03
        Zadene kosmetyki antycellulitowe nie dają ofektu bez cwiczeń.
    • mydlarka Re: Żel antycellulitowy Good-bye Cellulite NIVEA 14.06.07, 09:15
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka