huana87 06.06.07, 18:11 mam zamiar zacząć używać tamponów i mam odnośnie tego jedno pytanie: czy zużyty tampon wyrzuca się do toalety? na podpaskach to jest napisane że trzeba do kosza a na ulotce z tamponów się tego nie doszukałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tisanee Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 18:21 to zalezy jaki masz kibel...:D ja u siebie zawijam w paper i spuszczam w toalecie, nigdy nie bylo niepsodzianek z zapchaniem, ale u mojej mamy w domu są niezwykle cienkie rury kanalizacyjne i nawet większa ilośc papieru toaletowego powoduje ich zapychanie, więc tam nie odważyłabym sie tego zrobić... Ogólnie wiem, że powinno się wyrzucac do kosza, ale nie chce mi się tak paradowac od toalety do kuchni bo mam dosyc daleko a zostawiając w koszu toalecie... Wolę nie... ten zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 18:23 wolałabym nie ryzykować :P lepiej częściej wynosić kosz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tisanee Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 18:28 W sumie masz rację, ale ja należe do tych leniwych...:) Chociaż rzeczywiście, skoro dziewczyna zaczyna to nie ma co uczyc ją złych nawyków... Więc do kosza!!! może ja tez się w końcu nauczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziutekwch Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 18:33 do kosza! kibel się może zapchać... Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 20:06 Jeśli nie ma kosza, może być do toalety. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 20:44 Zastanawiam się też nad kupnem tamponów tylko nie wiem....czy one sa wygodne. Może to głupie o co zapytam ale nie uwierają nigdzie i jak sie siada nie czuc go? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 20:50 Chyba nikt nie używałby ich, jakby były niewygodne. Prawidłowo założonego tamponu nie czuć. Polecam z aplikatorem. Ja używam od 13 roku życia i nic mi nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: pytanie dot. tamponów 06.06.07, 21:31 Polecam, zwłaszcza latem na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko216 Re: pytanie dot. tamponów 07.06.07, 12:06 i kompiecie się będąc na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: pytanie dot. tamponów 07.06.07, 12:08 Oczywiście. KĄpiemy się. Nie można sobie psuć wyjazdu przez okres. Odpowiedz Link Zgłoś