sonia.t1 08.06.07, 11:08 sie obowiazkami domowymi z partnerem czy robicie wszystko same/i a drugiej osobie tym samym dajecie nieme przyzwolenie na czytanie gazety, ogladanie tv itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katrinax Re: dzielicie 08.06.07, 11:10 oczywiscie ze sie dzielimy, nie wyobrazam soebie ze ja sprzatam, gotuje, piore a on tv oglada... Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: dzielicie 08.06.07, 11:11 tak właśnie ja sprzątam,gotuję, piorę, jadę na szmacie, ścieram kurze i wyrzucam śmieci..prasuję i wszystko i w locie jeszcze robie laskę mojemu zmęczonemu facetowi ;P p.s. niedoczekanie.. z tych wszystkich rzeczy mogę ewentualnie to ostatnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
franksinatra Re: dzielicie 08.06.07, 11:17 butterflymyk, zajebista jestes! Super odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: dzielicie 08.06.07, 11:49 no jasne ze łaski nie robi, tyle ze niektore kobiety nosem sie podpieraja a robia wszystko, nie rozumiem tego! pozniej idzie to w kolejne pokolenia i synus tak jak tatus obibok uszczesliwia swoja wybranke. ma robic i basta! :) butterflumyk Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: dzielicie 08.06.07, 11:49 no jasne ze łaski nie robi, tyle ze niektore kobiety nosem sie podpieraja a robia wszystko, nie rozumiem tego! pozniej idzie to w kolejne pokolenia i synus tak jak tatus obibok uszczesliwia swoja wybranke. ma robic i basta! :) butterflumyk Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: dzielicie 08.06.07, 12:29 trzeba se chlopa wychowac! moj tesc byl i jest wlasnie taki len patentowany - moj maz byl ale juz nie jest takim leniem. Nauczylam go moresu Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: dzielicie 08.06.07, 11:50 za wczesnie wyslalam i nie dopisalam ze butterflymyk to ostra babka :) Odpowiedz Link Zgłoś
franksinatra Re: dzielicie 08.06.07, 11:56 No wlasnie czy sie dzielicie? Pomagacie czasem mezowi? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo1968 Re: dzielicie 08.06.07, 13:18 > wyrzucam śmieci..prasuję i wszystko i w locie jeszcze robie laskę mojemu > zmęczonemu facetowi ;P No i w ten sposób możecie mówić, ze uczestniczycie w życiu domowym wspólnie. Właśnie sobie wyobraziłem jak on lata za tobą po mieszkaniu. A tak w ogóle, to budzisz podziw: fenomenalna podzielność uwagi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
butterflymk Re: dzielicie 08.06.07, 13:20 jeśli tego wymaga odemnie mój facet, proszę bardzo... podzielę wszystko, począwszy od uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: dzielicie 08.06.07, 11:52 Ja się nie za bardzo dzielę, bo większośc robi mój mąż. jak mam wyrzuty sumienia, to mu pomagam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 jdbad 08.06.07, 11:54 ej to Ty sie zachowujesz jak facet ha ha ktory zazwyczaj robi bo tak wypada haha Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: jdbad 08.06.07, 11:57 Zawsze miałam paskudny charakter:))) Ale zaczęłam miec wyrzuty sumienia, więc pójdę poodkurzac. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 Re: jdbad 08.06.07, 11:59 idz, idz pomoz zeby sie chlopina nie zameczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia.t1 swoja droga 08.06.07, 12:02 dobrze tym ktore nie musza tlumaczyc facetowi co nalezy zrobic, sam orientuje sie co i jak... ja opanowalam do perfecji prace domowe, juz nie mowie, wystarczy ze spojrze... i wie hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: swoja droga 08.06.07, 12:27 Już odkurzyłam. Pranie w trakcie. A co ty tłumaczyc? Ja mam inteligentnego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: dzielicie 08.06.07, 13:16 dzielimy.On robi wszystko a ja dobre wrażenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: dzielicie 08.06.07, 16:42 jezeli mialabym robic wszystko sama to wole sama mieszkac. sydrom matki polki jest mi obcy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: dzielicie 08.06.07, 17:10 Dzielimy. Oboje pracujemy, więc nie robię mu obiadkow, kanapek do pracy, itd. Sam se robi jak chce;) No i oczywiscie w domu dzielimy sie obowiazkami. Ja zwykle biore na swoje barki kuchnie (moj facet nie umie dobrze zmywac - albo udaje ze nie umie), za to on odkurza i zmywa podlogi i wynosi smieci. Gotujemy razem, zakupy robimy razem, synem rowniez opiekujemy sie razem:) Odpowiedz Link Zgłoś