gemini_87 16.06.07, 00:28 Jakie macie plany na weekend, który właśnie sie rozpoczął??? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: Plany na weekend :) 16.06.07, 01:46 jutro spanie do oporu sprzatansko generalne, bo nowa kuchnie mam:) potem kino i kawka ze znajomymi niedziela to szybka praca po czym nauka do kolejnego egzaminu oralnego, tfu!...ustnego znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
dyfre Re: Plany na weekend :) 16.06.07, 06:31 dziś prana na 7 do 19 jutro na 7 do 19 i tak cały mięsiąc życie jest straszne Odpowiedz Link Zgłoś
83kimi Re: Plany na weekend :) 16.06.07, 10:32 Muszę skończyc poprawianie magisterki, oprawić ją i oddać recenzentce, mam czas do jutra do godziny 17. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana Re: Plany na weekend :) 16.06.07, 12:53 Spotkanie z dawno niewidzianą kuzynką, potem impreza-koncert, organizowany przez znajomego. Planuję bawić się do rana :) Potem odsypiam i idę na obiad z koleżankami z podstawówki, których nie widziałam już z 5 lat :) I nagle staramy się odświeżyć kontakt. W tzw. międzyczasie muszę trochę popracować - ale generalnie fajny weekend :D Odpowiedz Link Zgłoś
gemini_87 Re: Plany na weekend :) 16.06.07, 13:09 no w końcu net jako tako mi chodzi :))))) ja się oddam słodkiemu "nicnierobieniu" :) wszystkim forumowiczom życzę miłej zabawy, a tym uczącym i pracującym sukcesów w egzaminach i pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś