aspaa 20.06.07, 13:09 znalazłam wczoraj na gadu gadu link.podpisałam bo niegłupie to... co wy na to? www.prawdziwepiekno.pl/manifest.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: Popieracie? 20.06.07, 13:11 popieramy tylko żeby kobiety sie przez to nie wyloozowały za bardzo i za chwilkę nie zamieniły w orki :D Odpowiedz Link Zgłoś
joanna207 Re: Popieracie? 20.06.07, 13:13 tez sie podpisalam, z cała pewnościa popieram!!!czas na zmiany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Popieracie? 20.06.07, 13:15 nawet miliard podpisów nie zmieni mózgu faceta :( Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk sprytna strategia 20.06.07, 13:19 Sprytną strategię ma ten producent kosmetyków. Namawianie naiwnych kobiet do zaprzestania dbania o linię. Więcej ciała, to i więcej balsamu trzeba zużyć. Genialne w swojej prostocie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aspaa Re: sprytna strategia 20.06.07, 13:22 nie wiem czy to strategia zeby przestac dbac o siebie. ja tam zrozumialam,ze chodzi o pogodzenie sie ze soba i unikanie skrajnosci... choc na sprzedaz to pewnie tez wplynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: sprytna strategia 20.06.07, 13:23 a jak potem chce się je zrzucić to też używa się więcej balsamu, żeby rozstępów nie było ;) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: sprytna strategia 20.06.07, 13:25 nie;)nie i jeszcze raz nie;) nikt mnie nie przekona ze mam przestać dbać o ciało czy szczupła sylwetkę. nikt mi nie wmówi ze grube jest atrakcyjne. a swoją drogą kampanie dove są ostanio mało estetyczne, a poziom realizmu balansuje na granicy brzydoty. Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: Popieracie? 20.06.07, 13:25 obca1 napisała: > nawet miliard podpisów nie zmieni mózgu faceta :( ale co ty gadasz. mózgi facetów sa w porządku to projektanci mody którzy w duzej czesci sa pedałami wylansowali chyde modelki bez cycków okropne normalni faceci ogladają cycate normalne kobiety w normalnych magazynach dla panów :P Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Popieracie? 20.06.07, 13:32 jednym wystarczy cycek..innym nie :P ale zgrabną większość by chciała Odpowiedz Link Zgłoś
zbanowany-fiutek-maly Re: Popieracie? 20.06.07, 13:39 obca1 napisała: > jednym wystarczy cycek..innym nie :P > > ale zgrabną większość by chciała jeden cycek to za mało :P zgrabna czyli taka co ma wszystko to co potrzeba na swoim miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Popieracie? 20.06.07, 13:33 Co do lansowania sylwetki, to jest wpadanie w skrajności. Z jednej strony aseksulane anorektyczne modelki, a na przeciwnym biegunie otyłe zaniedbane matrony. Czy tak trudno trafić w złoty środek? Czy zawsze należy przeginać? Osobiście widuję setki kobiet z figurami w okolicy złotego środka. Jednak widocznie dyktatorzy trendów ich nie zauważają, bo są "nijakie". "Nijakie" - ma dla mnie właśnie pozytywnem znaczenie. Nijakie, czyli ani chude, ani gube. Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Popieracie? 20.06.07, 13:36 > Czy tak trudno trafić w złoty środek? > Czy zawsze należy przeginać? zawsze będą kobiety inne od "wzorca".. nie da się wepchnąc wszystkich do złotego środka..środek ma to do siebie, że coś jest na obrzeżach w sumie najbardziej sprawiedliwe byłoby lansować różne typy sylwetek i urody.. Odpowiedz Link Zgłoś
aspaa Re: Popieracie? 20.06.07, 13:39 no wlasnie,tylko jaki jest ten wzorzec?i kto go okresla? Odpowiedz Link Zgłoś
zawszelogin Re: Popieracie? 20.06.07, 14:02 Taki manifest jest w pewien sposób żenujący. Czy trzeba AŻ manifestu aby kobiety akceptowały siebie takimi jakie są? Znając swoje mocne strona, ale i słabe także? Świetna reklama i to wszystko. A reklam z zasady nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś