Gość: bas IP: 157.25.119.* 17.06.03, 07:19 chcialam zapytac czy na tym forum jest jakis administrator? wypadaloby zrobic tu porzadek, a moze administrator jest na poziomie autorow tych idiotycznych postow i ma ubaw razem z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyche1 Re: do administratora 17.06.03, 07:25 Przyłaczam się. Mam z kolei pytanie. Czy Admin chce być zawalany postami typu : proszę usunac ten wątek ??? Myślałam, że bez naszej ingerencji winny być wyrzucane niecenzuralne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
livia Re: do administratora 17.06.03, 09:04 Adminie! Przyłączam się do apelu poprzedniczek!!! Odchwaszcz to forum! Liv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruby Re: do administratora IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 09:12 me tooooooooooooooo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia ADMINA BRAK !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 10:14 Najwyrażniej admin nie pracuje, ale jeśli tu zajrzy to ja też się przyłączam!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: do administratora 17.06.03, 10:52 Trzeba napisać @ na forum.abuse@gazeta.pl z linkami do "dowcipnych" wątków. Wysłałam już dzisiaj, trzeba czekać spokojnie, ten debilek spamuje na wielu forach. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Za "dawnych lat" takiego burdelu by nie było.... 17.06.03, 10:55 Ocenzurowano by forum, niektórych forumowiczów namierzono by i zamknięto na kilka lat do "pudła". A teraz? Totalne bezhołowie! Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra admin ma nas .... 17.06.03, 11:18 kusiło mnie na wulgaryzm - może by go to ruszyło , tyle osób juz wysłało linki do smieci u nic Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:27 Przepraszamy, że tak późno. Już to pisałem na Forum o Forum, ale powtórzę. Jak tak sobie dyskutujecie to on się cieszy. Jak odpisujecie na jego posty, to się cieszy. Jak widać, że cierpicie z powodu tego co robi, cieszy się. Jedyny sposób to wysyłać na forum.abuse@gazeta.pl linki. My robimy swoje. Chcecie, żeby się cieszył - kontynuujcie ten wątek. Pozdrawiam -- TB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: admin ma nas .... IP: *.chello.pl 17.06.03, 11:29 juz kiedys pisalam o tym narzekacie na debilne posty, ale zazwyczaj dyskutujecie w nich Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:33 Gość portalu: anE napisał(a): > juz kiedys pisalam o tym > narzekacie na debilne posty, ale zazwyczaj dyskutujecie w nich O czym ty gadasz?! Dwie, trzy osoby się wpisały, albo żadna pod kolejne, wczorajsze wątki tego debila z Cafebitoen, nie widziałam tam żadnej dyskusji. A ty zrobiłaś coś żeby te wątki zniknęły? Mam na myśli kolejne, mozolne klikanie na każdy z nich? Bo ja to przed chwilą uczyniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: admin ma nas .... IP: 157.25.119.* 17.06.03, 11:36 O to to, Pajda ma racje. ja tez nie widzialam zadnej dyskusji, a ty nie usunales zadnego od ilku dni. codziennie rano wlaczam komputer i widze, ze nikt w nim porzedku nie robi. od czego ty tu jestes? od dawania dobrych rad czy od usuwania takich watkow. poza tym po to jest to forum zeby wyrazac swoje niezadowolenie z takich watkow, ktore nam sie nie podobaja. co mamy siedziec i patrzec jak jakies idiota zasmieca masze forum i nic nie mowic. paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka To dzięki mnie zniknęły te wątki... 17.06.03, 11:40 Gość portalu: bas napisał(a): > O to to, Pajda ma racje. ja tez nie widzialam zadnej dyskusji, a ty nie > usunales zadnego od ilku dni. codziennie rano wlaczam komputer i widze, ze nikt > > w nim porzedku nie robi. od czego ty tu jestes? od dawania dobrych rad czy od > usuwania takich watkow. poza tym po to jest to forum zeby wyrazac swoje > niezadowolenie z takich watkow, ktore nam sie nie podobaja. co mamy siedziec i > patrzec jak jakies idiota zasmieca masze forum i nic nie mowic. paranoja... Kliknęłam na wszystkie po kolei 15 minut temu. Dziwię się, że od rana nikt z was tego nie zrobił.Trzeba tak robić do skutku, aż debilowi znudzi się zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: admin ma nas .... IP: *.chello.pl 17.06.03, 11:43 tez wchodze i klikam na 'kasuj' Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:30 tebe napisał: > Przepraszamy, że tak późno. > Już to pisałem na Forum o Forum, ale powtórzę. > Jak tak sobie dyskutujecie to on się cieszy. > Jak odpisujecie na jego posty, to się cieszy. > Jak widać, że cierpicie z powodu tego co robi, cieszy się. > Jedyny sposób to wysyłać na forum.abuse@gazeta.pl linki. My robimy swoje. > Chcecie, żeby się cieszył - kontynuujcie ten wątek. > Pozdrawiam > -- > TB Wspaniała porada, dziękujemy. A możeby tak zrobić blokadę na łączę z cafebitone? Można coś chyba z tym zrobić. Jeśli w tej kawiarence nie ma porządku to zróbcie go Wy z kawiarenką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoBi Re: admin ma nas .... IP: *.telkab.pl 17.06.03, 20:05 pajdeczka napisała: > Wspaniała porada, dziękujemy. A możeby tak zrobić blokadę na łączę z > cafebitone? Można coś chyba z tym zrobić. Jeśli w tej kawiarence nie ma > porządku to zróbcie go Wy z kawiarenką! --------- Pajdeczka ma racje. Opisze moze podobny przyklad z mojego doswiadczenia. Mam stale lacze, w zwiazku z tym jestem podlaczony do sieci z jednym wyjsciowym IP. Tu jednak chodzilo o e-mail na pewnym innym portalu. Ktos z mojej sieci wysylal przez poczte w tym ze portlu spam. Admin zablokowal nasze IP. W takim wypadku i ja nie moglem z maila korzystac. Na moja interwencie odblokowal. Gdy sprawa sie powtorzyla, na moja prosbe aby odblokowal, nie zgodzil sie. Odpisal mi z informacja ze ma sie do niego zglosic mailem badz telefonicznie operator i admin naszej sieci. Poskutkowalo!!!! Nie ma wiecej problemow!!!!! A moj operator rozwiazal problem na wlasnych smieciach. Ta sprawa jest nieco inna, ale odrobina checi i zaangarzowania ze strony admina Forum doprowadzilaby do rozwiazania tych problemow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:32 dziekujemy ci tebe :-))) zastanawiam sie tylko czy nie ma żadnej ???? mozliwości przyblokowania żartownisia Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:37 Zostało w pomorskim jeszcze parę kawiarenek. Poza tym to jest odpowiedzialność zbiorowa. Pozdr. T Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:42 tebe napisał: > Zostało w pomorskim jeszcze parę kawiarenek. Poza tym to jest odpowiedzialność > zbiorowa. > Pozdr. > T My mówimy od paru tygodni o jednej kawiarence - cafebitone. Tylko zniej nadają chamskie teksty. Odpowiedzialność zbiorowa? To chyba już nie te czasy. A może się cofamy? To byłoby faktycznie dobre wyjście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia To co robi admin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 11:55 To może niech mnie ktoś oświeci jakie są zadania admina, bo jakoś nic nie rozumiem? A może admin nie chce się narażać, tylko po co jest wtedy adminem? Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Tebe 17.06.03, 12:08 Oczywiście, że odpowiedzialnosc zbiorowa jest niesprawiedliwa, ale... No własnie tu jest ale..- czasami przynosi porzadane skutki. Przyjmijmy , ze blokujesz ta kawiarenkę - pierwszego dnia pewnie nic sie nie dzieje - coś "się popsuło" i tyle. Następnego i w kolejne dni co niektórzy wpadli by na pomysł, że nic sie nie popsuło tylko zostali ukarani w ramach odpowiedzialności zbiorowej za wyczyny 1 ( kto wie może więcej) wariata. Mam wrażenie , że po odblokowaniu pilnowali sie wzajemnie , żeby nie dopuścić do takiej sytuacji ..- no tak, ale to kolejny niepopularnu pogląd :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: Tebe IP: 157.25.119.* 17.06.03, 12:09 dlaczego niepopularny. powinni ich zablokowac na stale. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Capa :)) Od jakiegoś czasu 17.06.03, 13:09 chodzi mi taki pomysł po głowie :)) Weźmy sprawy w swoje ręce :)) Potrzeba nam tylko paru chętnych z Trójmiasta. Jeżeli na FK się nie znajdą - wiem, że Piotruś buszuje też na FT. I zróbmy dyżury "społeczne" w danej, znanej wszystkim kafejce. Nie chodzi mi o "mordobicie" Wystarczy aparat fotograficzny i publikacja na łamach gazety zdjęcia pt. "Tak wygląda nasz ulubieniec Piotruś" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Wiesz Capa? 17.06.03, 13:16 jak z jednej kafejki nie wejdzie to pojdzie do drugiej. Glupio by bylo wylaczyc cala polnocna Polske. Kiedys widzialam jego wpisy z domeny identycznej jak moja w domu. I co? przez idiote mialabym byc odcieta? Jest tu jeszcze ktos z tej samej domeny, wiec tez moglby sie poczuc urazony. Jedyna rada na niego to wklejac linki i slac mejlem do adminow. Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra dziewczyny !!!! 17.06.03, 13:51 obie macie racje !!!!!! dobrze by było gada ukarać, ale trudno tez karać wszystkich - ja poprostu mam dość . Wchodze na forum a 15 wpisów niewiadomo jakich - i czytac sie nie chce.. i pisac sie niechce... nawet do admina. Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: dziewczyny !!!! 17.06.03, 14:55 A co ja mam powiedzieć - kiedy zaglądam na FK przeważnie już późnym wieczorkiem i z mety trafiam na takie wpisy ???? Wiadomo - Admin zaraz się bierze do czyszczenia ( wczorajszo-dzisiejsza sytuacja była wyjątkowa) i przeważnie o godz 22-giej forum jest nieczynne przez 15-30 min. Ja niestety mam przyjemność oglądania działalności Piotrusia codziennie. Swoją drogą czy ktoś go (ją ??) ujął w rankingu najbardziej aktywnych na FK ??? Ignorowanie - jak radzi Tebe nic nie daje niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot-dog Re: dziewczyny !!!! IP: *.crowley.pl 17.06.03, 22:01 A Gdynia to takie urocze miasto....na forum Feminizm, nazywa się róznorako, ania,Anka, ale też dość dosadnie...i wszystko z jednej kawiarenki, za jedyne 5 zł/godz.Niszczyć go do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: do administratora 17.06.03, 22:52 Podrzucam pytanie i dodaję swoje : ile czasu szanowny Admin na to potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do administratora 17.06.03, 22:56 nie czepiaj sie czlowika pracy ;)) admin tez czlowiek a poniewaz ma placony etat a nie wklad pracy wiec co ty chesz od niego, jak sobie przypomni po co go zatrudnili to moze wpadnie na chwile, Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: do administratora 26.07.03, 11:28 a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? etatowi na urlopie, a społeczni na grilu siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: do administratora 26.07.03, 11:34 rzulw napisał: > społeczni na grilu > siedzą. A sa takowi? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: do administratora 26.07.03, 11:35 rzulw napisał: > a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? etatowi na urlopie, a społeczni na grilu > > siedzą. a ja sie dze w robocie....buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Re: do administratora i I CIPYY MACIE RACJE CIESZE IP: *.pl-net.pl 26.07.03, 20:24 CIESZEM SIE JAK MÓJ HOJJJJJHAHAHHHAH Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do RZULW ' A 27.07.03, 01:20 No właśnie, tak sobie kliknąłeś/łaś i zazyczyleś/łaś sobie skasowania mego wątku o emigracji. Czy możesz mnie zaszczycić informacją- dlaczego?????? rzulw napisał: > a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? > >>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: do RZULW ' A 27.07.03, 01:54 Skopiowałem (ctr+c) wszystkie wątki po kolei...jak leciało. Tylko dla tego aby pokazać czas-datę; żeby potem nie było, że na forum nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do RZULW ' A IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 27.07.03, 02:08 No to może nie ma sensu używać crl+c w Twoim wykonaniu???. Sprawdź, co byłeś/łaś uprzejmy/ma zgłosić do usunięcia p.t.adminowi - vide: "forum o forum" Jestem zniesmaczona. Jest dla mnie trudne do wyobrażenia, abym wśród wątków kloacznych zażyczyła sobie usunięcia czyjegoś wątku, który może się niepodobać, ale nie jest ani kretyński, ani wulgarny. Postąpiłeś/łaś nierozsądnie ( ale to eufemizm z mojej strony, bo nie chcę uzyć określenia dosadniejszego=wulgarnego) i mam o to żal do Ciebie. rzulw napisał: > Skopiowałem (ctr+c) wszystkie wątki po kolei...jak leciało. > Tylko dla tego aby pokazać czas-datę; żeby potem nie było, że na forum nic nie > było. > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: do RZULW ' A 27.07.03, 02:39 Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a napisał(a): > No to może nie ma sensu używać crl+c w Twoim wykonaniu???. Sprawdź, co > byłeś/łaś uprzejmy/ma zgłosić do usunięcia p.t.adminowi - vide: "forum o forum" Sprawdziłem, faktycznie jest tam Twój wątek. > > Jestem zniesmaczona. Jest dla mnie trudne do wyobrażenia, abym wśród wątków > kloacznych zażyczyła sobie usunięcia czyjegoś wątku, który może się niepodobać, ale nie jest ani kretyński, ani wulgarny. Postąpiłeś/łaś nierozsądnie ( ale to eufemizm z mojej strony, bo nie chcę uzyć określenia dosadniejszego=wulgarnego) Nie znalazł się tam z powodu kretyństwa, ani wulgaryzmów. Był to "zrzut" wyglądu forum - od pierwszego "wystąpienia" do ostatniego w tym właśnie czasie. A że Twój wątek całkiem ok znalazł się w tym kloacznym potoku, to nie jest moja wina, tlko autora tych pomyj. > > i mam o to żal do Ciebie. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Profilaktyka przeciw Piotrusi 29.07.03, 00:32 Cze :) a już myślałem, że redom urlopy się skończyły ... Odpowiedz Link Zgłoś