Dodaj do ulubionych

do administratora

IP: 157.25.119.* 17.06.03, 07:19
chcialam zapytac czy na tym forum jest jakis administrator? wypadaloby zrobic
tu porzadek, a moze administrator jest na poziomie autorow tych idiotycznych
postow i ma ubaw razem z nimi.
Obserwuj wątek
    • lyche1 Re: do administratora 17.06.03, 07:25
      Przyłaczam się.
      Mam z kolei pytanie. Czy Admin chce być zawalany postami typu : proszę usunac
      ten wątek ??? Myślałam, że bez naszej ingerencji winny być wyrzucane
      niecenzuralne posty.
      • livia Re: do administratora 17.06.03, 09:04
        Adminie!
        Przyłączam się do apelu poprzedniczek!!!
        Odchwaszcz to forum!
        Liv
        • Gość: ruby Re: do administratora IP: *.acn.waw.pl 17.06.03, 09:12
          me tooooooooooooooo!!!!!
          • Gość: Kasia ADMINA BRAK !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 10:14
            Najwyrażniej admin nie pracuje, ale jeśli tu zajrzy to ja też się
            przyłączam!!!!!!!!!!!!!
    • drzazga1 Re: do administratora 17.06.03, 10:52
      Trzeba napisać @ na forum.abuse@gazeta.pl z linkami do "dowcipnych" wątków.
      Wysłałam już dzisiaj, trzeba czekać spokojnie, ten debilek spamuje na wielu
      forach.
    • pajdeczka Za "dawnych lat" takiego burdelu by nie było.... 17.06.03, 10:55
      Ocenzurowano by forum, niektórych forumowiczów namierzono by i zamknięto na
      kilka lat do "pudła". A teraz? Totalne bezhołowie!
      • capa_negra admin ma nas .... 17.06.03, 11:18
        kusiło mnie na wulgaryzm - może by go to ruszyło , tyle osób juz wysłało linki
        do smieci u nic
        • tebe Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:27
          Przepraszamy, że tak późno.
          Już to pisałem na Forum o Forum, ale powtórzę.
          Jak tak sobie dyskutujecie to on się cieszy.
          Jak odpisujecie na jego posty, to się cieszy.
          Jak widać, że cierpicie z powodu tego co robi, cieszy się.
          Jedyny sposób to wysyłać na forum.abuse@gazeta.pl linki. My robimy swoje.
          Chcecie, żeby się cieszył - kontynuujcie ten wątek.
          Pozdrawiam
          --
          TB
          • Gość: anE Re: admin ma nas .... IP: *.chello.pl 17.06.03, 11:29
            juz kiedys pisalam o tym
            narzekacie na debilne posty, ale zazwyczaj dyskutujecie w nich
            • pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:33
              Gość portalu: anE napisał(a):

> juz kiedys pisalam o tym
              > narzekacie na debilne posty, ale zazwyczaj dyskutujecie w nich

O czym ty gadasz?! Dwie, trzy osoby się wpisały, albo żadna pod kolejne,
              wczorajsze wątki tego debila z Cafebitoen, nie widziałam tam żadnej dyskusji. A
              ty zrobiłaś coś żeby te wątki zniknęły? Mam na myśli kolejne, mozolne klikanie
              na każdy z nich? Bo ja to przed chwilą uczyniłam.
              • Gość: bas Re: admin ma nas .... IP: 157.25.119.* 17.06.03, 11:36
                O to to, Pajda ma racje. ja tez nie widzialam zadnej dyskusji, a ty nie
                usunales zadnego od ilku dni. codziennie rano wlaczam komputer i widze, ze nikt
                w nim porzedku nie robi. od czego ty tu jestes? od dawania dobrych rad czy od
                usuwania takich watkow. poza tym po to jest to forum zeby wyrazac swoje
                niezadowolenie z takich watkow, ktore nam sie nie podobaja. co mamy siedziec i
                patrzec jak jakies idiota zasmieca masze forum i nic nie mowic. paranoja...
                • pajdeczka To dzięki mnie zniknęły te wątki... 17.06.03, 11:40
                  Gość portalu: bas napisał(a):

> O to to, Pajda ma racje. ja tez nie widzialam zadnej dyskusji, a ty nie
                  > usunales zadnego od ilku dni. codziennie rano wlaczam komputer i widze, ze
                  nikt
                  >
                  > w nim porzedku nie robi. od czego ty tu jestes? od dawania dobrych rad czy od
                  > usuwania takich watkow. poza tym po to jest to forum zeby wyrazac swoje
                  > niezadowolenie z takich watkow, ktore nam sie nie podobaja. co mamy siedziec
                  i
                  > patrzec jak jakies idiota zasmieca masze forum i nic nie mowic. paranoja...

Kliknęłam na wszystkie po kolei 15 minut temu. Dziwię się, że od rana nikt z
                  was tego nie zrobił.Trzeba tak robić do skutku, aż debilowi znudzi się zabawa.
              • Gość: anE Re: admin ma nas .... IP: *.chello.pl 17.06.03, 11:43
                tez wchodze i klikam na 'kasuj'
          • pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:30
            tebe napisał:

> Przepraszamy, że tak późno.
            > Już to pisałem na Forum o Forum, ale powtórzę.
            > Jak tak sobie dyskutujecie to on się cieszy.
            > Jak odpisujecie na jego posty, to się cieszy.
            > Jak widać, że cierpicie z powodu tego co robi, cieszy się.
            > Jedyny sposób to wysyłać na forum.abuse@gazeta.pl linki. My robimy swoje.
            > Chcecie, żeby się cieszył - kontynuujcie ten wątek.
            > Pozdrawiam
            > --
            > TB

Wspaniała porada, dziękujemy. A możeby tak zrobić blokadę na łączę z
            cafebitone? Można coś chyba z tym zrobić. Jeśli w tej kawiarence nie ma
            porządku to zróbcie go Wy z kawiarenką!
            • Gość: WoBi Re: admin ma nas .... IP: *.telkab.pl 17.06.03, 20:05
              pajdeczka napisała:

> Wspaniała porada, dziękujemy. A możeby tak zrobić blokadę na łączę z
              > cafebitone? Można coś chyba z tym zrobić. Jeśli w tej kawiarence nie ma
              > porządku to zróbcie go Wy z kawiarenką!
              ---------
              Pajdeczka ma racje. Opisze moze podobny przyklad z mojego doswiadczenia. Mam
              stale lacze, w zwiazku z tym jestem podlaczony do sieci z jednym wyjsciowym
              IP. Tu jednak chodzilo o e-mail na pewnym innym portalu. Ktos z mojej sieci
              wysylal przez poczte w tym ze portlu spam. Admin zablokowal nasze IP. W takim
              wypadku i ja nie moglem z maila korzystac. Na moja interwencie odblokowal. Gdy
              sprawa sie powtorzyla, na moja prosbe aby odblokowal, nie zgodzil sie. Odpisal
              mi z informacja ze ma sie do niego zglosic mailem badz telefonicznie operator
              i admin naszej sieci. Poskutkowalo!!!! Nie ma wiecej problemow!!!!! A moj
              operator rozwiazal problem na wlasnych smieciach.
              Ta sprawa jest nieco inna, ale odrobina checi i zaangarzowania ze strony
              admina Forum doprowadzilaby do rozwiazania tych problemow.

Pozdrawiam
          • capa_negra Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:32
            dziekujemy ci tebe :-))) zastanawiam sie tylko czy nie ma żadnej ????
            mozliwości przyblokowania żartownisia
            • tebe Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:37
              Zostało w pomorskim jeszcze parę kawiarenek. Poza tym to jest odpowiedzialność zbiorowa.
              Pozdr.
              T
              • pajdeczka Re: admin ma nas .... 17.06.03, 11:42
                tebe napisał:

> Zostało w pomorskim jeszcze parę kawiarenek. Poza tym to jest
                odpowiedzialność
                > zbiorowa.
                > Pozdr.
                > T

My mówimy od paru tygodni o jednej kawiarence - cafebitone. Tylko zniej nadają
                chamskie teksty. Odpowiedzialność zbiorowa? To chyba już nie te czasy. A może
                się cofamy? To byłoby faktycznie dobre wyjście....
                • Gość: Kasia To co robi admin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.03, 11:55
                  To może niech mnie ktoś oświeci jakie są zadania admina, bo jakoś nic nie
                  rozumiem? A może admin nie chce się narażać, tylko po co jest wtedy adminem?
              • capa_negra Tebe 17.06.03, 12:08
                Oczywiście, że odpowiedzialnosc zbiorowa jest niesprawiedliwa, ale...
                No własnie tu jest ale..- czasami przynosi porzadane skutki.
                Przyjmijmy , ze blokujesz ta kawiarenkę - pierwszego dnia pewnie nic sie nie
                dzieje - coś "się popsuło" i tyle.
                Następnego i w kolejne dni co niektórzy wpadli by na pomysł, że nic sie nie
                popsuło tylko zostali ukarani w ramach odpowiedzialności zbiorowej za wyczyny 1
                ( kto wie może więcej) wariata.
                Mam wrażenie , że po odblokowaniu pilnowali sie wzajemnie , żeby nie
                dopuścić do takiej sytuacji ..- no tak, ale to kolejny niepopularnu pogląd :-)
                pozdrawiam
                • Gość: bas Re: Tebe IP: 157.25.119.* 17.06.03, 12:09
                  dlaczego niepopularny. powinni ich zablokowac na stale.
                • lyche1 Re: Capa :)) Od jakiegoś czasu 17.06.03, 13:09
                  chodzi mi taki pomysł po głowie :)) Weźmy sprawy w swoje ręce :)) Potrzeba nam
                  tylko paru chętnych z Trójmiasta. Jeżeli na FK się nie znajdą - wiem, że
                  Piotruś buszuje też na FT. I zróbmy dyżury "społeczne" w danej, znanej
                  wszystkim kafejce. Nie chodzi mi o "mordobicie" Wystarczy aparat fotograficzny
                  i publikacja na łamach gazety zdjęcia pt. "Tak wygląda nasz ulubieniec Piotruś"
                  :)))
                • anahella Wiesz Capa? 17.06.03, 13:16
                  jak z jednej kafejki nie wejdzie to pojdzie do drugiej.
                  Glupio by bylo wylaczyc cala polnocna Polske. Kiedys
                  widzialam jego wpisy z domeny identycznej jak moja w domu.
                  I co? przez idiote mialabym byc odcieta? Jest tu jeszcze
                  ktos z tej samej domeny, wiec tez moglby sie poczuc
                  urazony.

Jedyna rada na niego to wklejac linki i slac mejlem do
                  adminow.
                  • capa_negra dziewczyny !!!! 17.06.03, 13:51
                    obie macie racje !!!!!!
                    dobrze by było gada ukarać, ale trudno tez karać wszystkich - ja poprostu mam
                    dość . Wchodze na forum a 15 wpisów niewiadomo jakich - i czytac sie nie chce..
                    i pisac sie niechce... nawet do admina.
                    • lyche1 Re: dziewczyny !!!! 17.06.03, 14:55
                      A co ja mam powiedzieć - kiedy zaglądam na FK przeważnie już późnym wieczorkiem
                      i z mety trafiam na takie wpisy ???? Wiadomo - Admin zaraz się bierze do
                      czyszczenia ( wczorajszo-dzisiejsza sytuacja była wyjątkowa) i przeważnie o
                      godz 22-giej forum jest nieczynne przez 15-30 min. Ja niestety mam przyjemność
                      oglądania działalności Piotrusia codziennie. Swoją drogą czy ktoś go (ją ??)
                      ujął w rankingu najbardziej aktywnych na FK ???
                      Ignorowanie - jak radzi Tebe nic nie daje niestety.
                      • Gość: hot-dog Re: dziewczyny !!!! IP: *.crowley.pl 17.06.03, 22:01
                        A Gdynia to takie urocze miasto....na forum Feminizm, nazywa się róznorako,
                        ania,Anka, ale też dość dosadnie...i wszystko z jednej kawiarenki, za jedyne 5
                        zł/godz.Niszczyć go do skutku...
    • raszefka Re: do administratora 17.06.03, 22:52
      Podrzucam pytanie i dodaję swoje : ile czasu szanowny Admin na to potrzebuje?
      • tralalumpek Re: do administratora 17.06.03, 22:56
        nie czepiaj sie czlowika pracy ;))
        admin tez czlowiek a poniewaz ma placony etat a nie wklad pracy wiec co ty
        chesz od niego, jak sobie przypomni po co go zatrudnili to moze wpadnie na
        chwile,
    • rzulw Re: do administratora 26.07.03, 11:28
      a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? etatowi na urlopie, a społeczni na grilu
      siedzą.
      • anahella Re: do administratora 26.07.03, 11:34
        rzulw napisał:

> społeczni na grilu
        > siedzą.

A sa takowi?
      • tralalumpek Re: do administratora 26.07.03, 11:35
        rzulw napisał:

> a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? etatowi na urlopie, a społeczni na
        grilu
        >
        > siedzą.

a ja sie dze w robocie....buuuuuuuuuuu
        • Gość: QW Re: do administratora i I CIPYY MACIE RACJE CIESZE IP: *.pl-net.pl 26.07.03, 20:24
          CIESZEM SIE JAK MÓJ HOJJJJJHAHAHHHAH
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do RZULW ' A 27.07.03, 01:20
        No właśnie, tak sobie kliknąłeś/łaś i zazyczyleś/łaś sobie skasowania mego
        wątku o emigracji. Czy możesz mnie zaszczycić informacją- dlaczego??????

rzulw napisał:

> a tak sobie kliknąłem... tylko po co ? > >>>>>>>>>>

• rzulw Re: do RZULW ' A 27.07.03, 01:45
          Nie zaznacza?em Twojego w?tku
          • rzulw Re: do RZULW ' A 27.07.03, 01:54
            Skopiowałem (ctr+c) wszystkie wątki po kolei...jak leciało.
            Tylko dla tego aby pokazać czas-datę; żeby potem nie było, że na forum nic nie
            było.
            • Gość: p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: do RZULW ' A IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 27.07.03, 02:08
              No to może nie ma sensu używać crl+c w Twoim wykonaniu???. Sprawdź, co
              byłeś/łaś uprzejmy/ma zgłosić do usunięcia p.t.adminowi - vide: "forum o forum"
              Jestem zniesmaczona. Jest dla mnie trudne do wyobrażenia, abym wśród wątków
              kloacznych zażyczyła sobie usunięcia czyjegoś wątku, który może się niepodobać,
              ale nie jest ani kretyński, ani wulgarny. Postąpiłeś/łaś nierozsądnie ( ale to
              eufemizm z mojej strony, bo nie chcę uzyć określenia dosadniejszego=wulgarnego)
              i mam o to żal do Ciebie.

rzulw napisał:

> Skopiowałem (ctr+c) wszystkie wątki po kolei...jak leciało.
              > Tylko dla tego aby pokazać czas-datę; żeby potem nie było, że na forum nic
              nie
              > było.
              >
              >
              • rzulw Re: do RZULW ' A 27.07.03, 02:39
                Gość portalu: p.a.d.a.l.c.o.w.a napisał(a):

> No to może nie ma sensu używać crl+c w Twoim wykonaniu???. Sprawdź, co
                > byłeś/łaś uprzejmy/ma zgłosić do usunięcia p.t.adminowi - vide: "forum o
                forum"

Sprawdziłem, faktycznie jest tam Twój wątek.

>
                > Jestem zniesmaczona. Jest dla mnie trudne do wyobrażenia, abym wśród wątków
                > kloacznych zażyczyła sobie usunięcia czyjegoś wątku, który może się
                niepodobać, ale nie jest ani kretyński, ani wulgarny. Postąpiłeś/łaś
                nierozsądnie ( ale to eufemizm z mojej strony, bo nie chcę uzyć określenia
                dosadniejszego=wulgarnego)

Nie znalazł się tam z powodu kretyństwa, ani wulgaryzmów. Był to "zrzut"
                wyglądu forum - od pierwszego "wystąpienia" do ostatniego w tym właśnie czasie.
                A że Twój wątek całkiem ok znalazł się w tym kloacznym potoku, to nie jest moja
                wina, tlko autora tych pomyj.
                >
                > i mam o to żal do Ciebie.

Przepraszam.
    • lyche1 Re: Profilaktyka przeciw Piotrusi 29.07.03, 00:17
      • rzulw Re: Profilaktyka przeciw Piotrusi 29.07.03, 00:32
        Cze :)
        a już myślałem, że redom urlopy się skończyły ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka