Gość: Blue Valentine IP: *.gorzow.mm.pl 19.06.03, 15:36 Wiecie moze kiedy tabletki antykoncepcyjne (konkretnie - Minulet), zostana WRESZCIE wpisane na liste lekow refundowanych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa pewnie nigdy 19.06.03, 15:58 bo w kraju na wskroś katolickim do alkowy chodzi się w celach prokreacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: Refundowane tabletki IP: *.acn.waw.pl 19.06.03, 16:10 Gość portalu: Blue Valentine napisał(a): > Wiecie moze kiedy tabletki antykoncepcyjne (konkretnie - Minulet), zostana > WRESZCIE wpisane na liste lekow refundowanych? Refundowane są: Rigevidon, Microgynon i Stediril. Minulet nie, ale nalezy do tej samej grupy co wyżej wymienione (pigułki o zawartości 30 mcg etinylestradiolu). Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: Refundowane tabletki 19.06.03, 16:11 jesli sie nie myle, to nowa lista refundowanych lekow weszla w kwietniu. na niej ponoc mialy byc dodane pig anty, ale niestety pozostalo to jedynie w sferze spekulacji:-/ kupowalam ostatnio i cena taka jak zawsze:-( Odpowiedz Link Zgłoś
gwen_verdon Re: Refundowane tabletki 19.06.03, 16:37 W takim razie gratuluję, bo moje drożeją systematycznie co miesiąc :) Odpowiedz Link Zgłoś
trinka Re: Refundowane tabletki 19.06.03, 16:53 gwen_verdon napisała: > W takim razie gratuluję, bo moje drożeją systematycznie co miesiąc :) wykupuje zawsze trojpak, wiec w ciagu 3miesiacy zdazam zapomniec czy placilam 82zl czy 87;-) [mam poczucie, ze cena w miejscu stoi] ale swoja droga rozbierznosci cenowe miedzy aptekami sa szokujace! w superfarmie [w gm] pig anty sa drozsze srednio o10zl:-/ Odpowiedz Link Zgłoś