Gość: kelly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.01, 14:05 Jak poderwać faceta, który pracuje od rana do nocy, wieczorem jest wykończony i chce tylko wracać do domu. Jak go znaleźć w sieci? Pomóżcie, facet mi się straszliwie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Jak poderwać faceta 07.12.01, 14:10 ...nie podrywając... lub...śmignąc mu tylko przed oczami, rzucić spojrzenie-zainteresowania-z błyskiem w oku, i zapomnieć o nim na chwilę...sam Cię odnajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Jak poderwać faceta IP: *.*.*.* 07.12.01, 14:12 jak masz tyle wiadomosci na jego temat to sama powinnas na cos wpasc. Skad wiesz, ze siedzi w sieci? Ze długo pracuje i wraca wykonczony wieczorem do domu? Jak znacie sie osobiscie to moze zaproponuj kinko dla odprezenia i oderwania sie od ciezkiej pracy a po kinku browarek? tylko najpierw musisz dowiedziec sie jakie kino lubi... wiesz! najpierw najlepiej zdobyć go jako dobrego kumpla, wzbudzic zaufanie itp... powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: Jak poderwać faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 12:18 No właśnie ale jak on kończy pracę o 21 i widać, że jest wykończony to żadne mruganie i błyskanie okiem nie pomagają. Głupio mi proponować mu randkę, jestem dosyć śmiała w kontaktach z facetami ale nie aż tak. Co by tu zrobić? Nie chce mi się czekać do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Jak poderwać faceta 07.12.01, 14:12 ...nie doczytałam wcześniej do końca..., hm...może podjęchać samochodem i chlapnąć trochę jego garnitur śnieżną chlapą, ...sposób na zaznajomienie, a później...hm, zrekompensować się stawiając...drinka...??? Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Jak poderwać faceta 07.12.01, 14:16 Po prostu byc..emanowac kobiecoscia i moze te promienie go dosiegna. Cieplo,usmiech jezyk ciala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: Jak poderwać faceta IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.12.01, 14:42 Śmignąć tyłeczkiem przed nosem oprawionym w stringi......to działa.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynio Re: Jak poderwać faceta IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 07.12.01, 14:43 oczywiście w stringi oprawiony tyłeczek a nie nos :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Jak poderwać faceta 07.12.01, 15:32 Gość portalu: Cynio napisał(a): > Śmignąć tyłeczkiem przed nosem oprawionym w stringi......to działa.... > > pozdr. ... ale jak jest tyle tyleczkow smigajaych w stringach, to skad biedak ma wiedziec ktory tyleczek oczekuje od niego akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
sombre Re: Jak poderwać faceta 07.12.01, 15:14 Jak planujesz go poderwac, to juz w 50% Ci sie udalo... NAjgorzej, jak kobiety wedle tradycji czekaja, az on sie domysli i...usychaja z niespelnionej tesknoty. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 moi drodzy 07.12.01, 15:27 otóz prawda jest o wiele brutalniejsza... nie jest istotne jak sie podrywa... no prawie nie jest istotne... najistotniejsze jest kto podrywa i kogo sie podrywa... zadne tam stringi... zeby sprwadzic sprawe do ludycznych przysłow... zacsami jest tak, że nie dla psa kiełbasa... Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: moi drodzy 07.12.01, 15:34 bukowski27 napisał(a): > otóz prawda jest o wiele brutalniejsza... nie jest istotne jak sie podrywa... > no prawie nie jest istotne... najistotniejsze jest kto podrywa i kogo sie > podrywa... zadne tam stringi... zeby sprwadzic sprawe do ludycznych > przysłow... zacsami jest tak, że nie dla psa kiełbasa... Zgadzam sie z Bukowskim, jak Ty mu sie podobasz, to mozesz byc okutana od stop do glow i tak bedziesz dla niego najseksowniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: I znowu do feromonow wracamy? IP: 134.65.105.* 07.12.01, 18:04 ja tam lubie odwazne kobiety. Jesli jestes dziarska to klepnij go po pupie i zapros na drinka. Przelamiesz lody i wszystko bedzie jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
mobile Re: I znowu do feromonow wracamy? 09.12.01, 00:17 Gość portalu: ja napisał(a): > ja tam lubie odwazne kobiety. Jesli jestes dziarska to klepnij go po > pupie i zapros na drinka. Przelamiesz lody i wszystko bedzie jasne. a jak sie oburzy na to klepniecie, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelly Re: Jak poderwać faceta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.01, 12:21 No właśnie ale jak zadziałać? Czekać do wiosny aż minie mu depresja zimowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-unia Re: Jak poderwac´ faceta IP: *.nyc.rr.com 07.12.01, 20:45 Jak on taki zapracowany to trzeba okazac bidulkowi wspolczucie, zaprosic na domowa obiado-kolacje, uglaskac, posluchac narzekan na szefa, posadzic na fotelu ,wskoczyc mu na kolana, podac drinka, wlaczyc jakas nastrojowa muzuke (miganie tyleczkiem tyz dziala) i sluchajac jak mruczy z zadowolenia - wykorzystac ;-) O ile wczesniej nie zasnie :-)))) I masz go jak w banku. Polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kowal Kobitki 08.12.01, 13:06 Z facetami to jest tak.Jak sie do niego usmiechniesz , to on myśli ,że juz jesteś jego.Może to byc usmiech handlarki zza lady , usmiech dentystki hehe. Mężczyxni to wieczni zdobywcy.Tylko patrzą , co by tu obłapić , a jak obłapią to wyrzucą. Nie tyłeczek , nie stringi i minki.Zauważcie jak człowiek piękny na pierwszy rzut oka , po blizszym poznaniu , gdy okazuje się wredny , traci na urodzie. Piszę człowiek dla feministek , a w domysle - kobieta. Zaden drink- to dla alkoholiczek. Mężczyzna potrzebuje ciepła i podbudowania swojej męskości.Wystarczy słowami. Pisałyście już , że tenże chłop musi też byc zainteresowany. To juz trudniejsze. Jeżeli jego wzorce są diametralnie rózne od waszej osobowości ,to szukajcie innego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Kobitki do Piotra Kowala 08.12.01, 23:42 No wlasnie mezczyzna potrzebuje tego samego co kobieta od mezczyzny: Duzo ciepla i poczucia w jego bardzo meskiej obecnosci ze jest 100%+ kobieta. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uve Re: Jak poderwać faceta IP: *.vc.shawcable.net 09.12.01, 09:57 Siedzi w sieci? To go stamtad wyciagnij i badz wybawicielka z jego pulapki, Napewno Cie doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
evunia Re: Jak poderwać faceta 09.12.01, 10:14 Gość portalu: kelly napisał(a): > Jak poderwać faceta, który pracuje od rana do nocy, wieczorem jest wykończony i > > chce tylko wracać do domu. Jak go znaleźć w sieci? Pomóżcie, facet mi się > straszliwie podoba. No wlasnie juz masz odpowiedz. Kokietuj go sieciowo, swoim umyslem, dowcipem itd pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś