mala_mee 17.07.07, 14:50 Włączyłam właśnie, a tam jakiś palant w żółtej koszuli, mówi, że jest przystojny. Cholera jasna chyba mój stary szef jest bardziej atrakcyjny. Musiałam się uzewnętrznić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cala_w_kwiatkach Re: TVN Style 17.07.07, 14:53 dobil mnie sposob wypowiadania sie tego pana:/ 'zloszcze sie, gdy sie starac aby zdobyc kobiete, nie lubie dlugie zdobywania kobiety' hahahahaha, koles ma niezla ta koszule;p Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: TVN Style 17.07.07, 14:54 mialo byc: 'złoszcze sie, gdy MUSZE sie starac zdobywac kobiete....':/ Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: TVN Style 17.07.07, 14:54 Jak już zobaczysz, to powiedz co myślisz. Brzozowski OK, wygląda, mówi do rzeczy. Ten drugi... Szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: TVN Style 17.07.07, 14:57 Nie wiem, ale mówił, że wszystkie na dysce było jego :)))) Ciekawe w której Wólce ta dyska... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: TVN Style 17.07.07, 14:57 A mnie reporterka z TVN Style wyhaczyła tutaj kiedyś na forum i zapraszała do telewizji,żebym gadał o fobiach:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: TVN Style 17.07.07, 14:59 wiarusik napisał: > A mnie reporterka z TVN Style wyhaczyła tutaj kiedyś na forum i zapraszała do > telewizji,żebym gadał o fobiach:) no! to trzeba bylo isc i pogadac o kobietach;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: TVN Style 17.07.07, 15:02 Temat był o pająkach,a ja nie mam specjalnych fobii w tym temacie;) Nie będę wypowiadał się w telewizorii na tematy,na których się nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: TVN Style 17.07.07, 15:04 o pajaki! to moja fobia,a nikt mnie nie zapraszal;p Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: TVN Style 17.07.07, 15:06 To jest właśnie polskie dziennikarstwo-rządzi nim przypadek i niechęć do wgłębienia się w temat oraz multum pomyłek;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: TVN Style 17.07.07, 15:00 koles w zoltym swietnie puszcza oczko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: TVN Style 17.07.07, 15:03 Teraz będą rozbierać nie do końca szczupłą laskę :))) Cholera, czemu mam tu kompa i telewizor w innych pokojach... Odpowiedz Link Zgłoś