bueno.ona 23.07.07, 02:02 Witam. Chciałabym poznać Wasze zdanie na temat tego czy sex wirtulany to też zdrada? Wiadomo ,że i tu działają jakieś emocje...więc czy można to porównywać? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 02:30 A co top je seks wyrtualny? Samogwalt przy pomocy joysticka? Odpowiedz Link Zgłoś
bueno.ona Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 02:34 he he dobrze to ująłeś ...ale ludzie takie rzeczy robią ...mam przykład niestety w domu...mąż mi sam powiedział że robi takie rzeczy...kupił kamerkę przesiaduje na czatach i na skypie ...co prawda pod moją nieobecność ale to robi...twierdzi że nie zdradza mnie w rzeczywistości i jest ze mną więc mam sie nie czepiać Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 02:39 A jakby biegal do parku w samym tylko prochowcu i obnazal sie przed babciami w klasycznych juz beretach to byloby to zdrada? To nie zdrada tylko niegrozne zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bueno.ona Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 02:44 Też myslę że to jakieś zboczenie tym bardziej że coraz częściej on woli to robić przez komputer niż ze mną....myślalam o rozwodzie ale kocham go bardzo jest dla mnie wszystkim ...a obawiam się że może być jeszcze gorzej...że może kiedyś zechce zrobić to na zywo z jakąś panienką ktora spodoba mu się za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 11:02 Kupcie drugi komputer. Skreccie sies lokalna per to per i jazda. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Zdrada wirtualna 23.07.07, 07:15 ostatnio wirtualizacja i konsolidacja zasobow to bardzo modny temat, wiec kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś