qw994 23.07.07, 20:47 fotkapeel.blogspot.com/ Dzisiaj oglądałam i wyłam ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axia111 Re: Znacie tę stronę?? :))) 23.07.07, 20:52 Znam od dawna i regularnie tam zaglądam :D Odpowiedz Link Zgłoś
kroliczyca80 Re: Znacie tę stronę?? :))) 23.07.07, 21:02 Dzieki, właśnie padam ze śmiechu:) Moje ulubione - kanapa w kuchni fakty i mity :D Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:14 ooo własnie o tym mowilam w poscie "gdzie te zadbane polki"..no matko kochana co to ma byc?wlasnie takie COS panowie uznaja za szprychy.. No brak mi slow nie wiem co powiedziec.....dziewczyny..wdech piers do przodu i na fotke;) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:19 z czego tam wyć ze śmiechu?? pfff Odpowiedz Link Zgłoś
biedulka Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:20 ło matko! dla mnie bomba! juz mnie poliki bolą od śmiechu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:24 bp2.blogger.com/_-VsvSLEKucs/RozCvIfc5vI/AAAAAAAAA_o/YvEExtdzr7g/s1600-h/biodrowki.jpg no co??no co to ma byc???zesz w morde :/ hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:32 albo to bp2.blogger.com/_-VsvSLEKucs/RlPp7xlqL0I/AAAAAAAAAzo/sqo5Qm7mySc/s1600-h/krolowa_sniegu.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 09:38 nie no boki zrywąc z esmiechu można.. no faktycznie.. po prostu już mnie boli szczęka ze smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
anisia25 Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 10:33 Jeju, dzieki za ten link! Poprawilas mi humor i zainspirowalas do przeszukania fotki na wlasna reke. Normalnie jaja jak berety. Wylam ze smiechu!!! Powklejalabym pare linkow, ale chyba nie mozna bo buzie nie sa zamazane... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Znacie tę stronę?? :))) 24.07.07, 12:32 no dobra ..moze czesc zdjec jest dziwna i panienki na nich wystepujace przesadzaja ze strojem i makijazem ale zupelnie nie rozumiem przyczepiania się do normalnych zdjec typu: kobieta z dziecmi na wakcjach pozująca na tle armaty ,co w tym smiesznego? ja mam pelno dziwnych wakacyjnych zdjec ...autorka ma chyba troche spaczone poczucie humoru ,niedlugo ludzie zaczna sie bac umieszczac swoje zdjecia na wizytowkach ( a i tam zdarzaja sie nieestetyczne pozy ,grube nogi ,brzydki wystroj wnetrzaitp.).dla mnie trochę chore. Odpowiedz Link Zgłoś