mahadeva 13.08.07, 00:25 W przeciwienstwie do facetow, nigdy nie zrobi mnie w konia :) I nie skrzywdzi jak inni ludzie :) Nie wpedzi w depresje :) Moge go kochac spokojnie na zawsze :) Od kiedy mam strucle, nie czuje sie samotna :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew-salonowy Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 08:06 A co, gdy będzie stać w korkach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 08:49 Ponadto zawsze w gumie, dobrze się prowdzi, mocno trzymany nie chodzi na boki, niektóre mało palą, ale jednak palą. Niektóre warczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 08:51 no pewnie, strucle zapewniają ciągłe towarzystwo mechaników samochodowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 08:58 Ci wspaniali faceci w firmowych kominezonach utytlani po łokcie smarami i olejami. Odpowiedz Link Zgłoś
ryko Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 13:09 Maha, To zapraszam do mojej maszyny... zobaczymy jak prowadzisz... :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 20:51 chetnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
robaczek-parszywek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 20:53 i zawsze mozesz usiąść na dzwigni zmiany biegów Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 21:27 >Od kiedy mam strucle, nie czuje sie samotna :) > Ja tez bardzo lubie mojego strucla... Nie ma jak Honda... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 21:28 struclę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 21:37 A ja mam strucla! Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 21:38 nie watpie :) jestes przeciez facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 21:29 ps. na zewnatrz jest dosc glosna :) w srodku nawet tego nie slychac :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:20 trochę się powtarzasz, czy mi się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:23 zalozylam na FM ale ktos tu przeniosl :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:29 Ja myslalem ze dla kobiet co to o facetach zle mowia, wibrator jest lepszy od samochodu. Czyzbym znowu sie mylil? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:31 wibrator mi sie zepsul :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:32 Jak to???:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:33 przestal dzialac wyrzucilam Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:35 Może za często urzywany?;) Takie przedmioty,to nie patelnia prababci;D Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:40 mahadeva napisała: > wibrator mi sie zepsul :) Ha, ha przegrzal sie. Sama go zepsulas ty rozpustnico jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:41 to prawda, ze duzo go uzywalam, ale one po to sa... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:44 To ja wiem o tym ze ty wiesz po co one sa. Musial najwidoczniej on ciebie zawiesc, nie dokonczyl. Mysle ze juz wiecej go nie kupisz. Dobrze mysle? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:46 na razie przerzucam sie na mezczyzn :) mysle, ze kupie :) bo gdy dzialal, to dobrze dzialal :) faceci moga go uzyc na mnie, albo ja na nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:49 Co, faceci lubia wibratory? To pedaly musza byc. Skoro takich tam masz, to kup ten wibrator. Napewno ci sie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:51 mam takiego jednego :) to wlasnie Dyrektor :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 23:04 Dyrektor bedzie toba dyrygowal czy ty nim? Dyrektor od lechtaczki, to mialas na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 23:19 on chce byc zgwalcony :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 23:21 A ty umiesz zgwalcic? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:32 ciekawe kiedy napiszesz ze jestes gorliwa katoliczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:34 jestem antykatoliczka :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:35 a widziałem Cie na wizytowce jakies katolickiej zołzy :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Samochod najlepszym przyjacielem kobiety! :) 13.08.07, 22:42 ktorej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl kolejny powrot nudziary 13.08.07, 22:34 ktora sprawila sobie auto i na kazdym forum musi sie pochwalic, jak nie autem to sek.sem analnym z kolega z pracy...... Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 22:36 przynajmniej nie jest dewota jak wiekszosc forumek Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 22:51 jasne, ze wszystkiego można perwersję zrobić - niektórzy umieją nawet z niepożądanego celibatu. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 22:55 tak kolezanko :) zapewne jest niepozadany :) moim marzeniem od dziecka bylo sie duzo bzykac :))) musze Cie jednak uswiadomic, ze sa wazniejsze rzeczy w zyciu :) cale szczescie ja takich doznaje :) i w mlodosci mialam inne rzeczy do roboty niz dawac kazdemu facetowi, ktory chcial :) no wiesz, niektore daja kazdemu, ktory chce :) pewnie sama wiesz o tym dobrze :) milego seksu, ktory tak latwo Ci przychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 22:59 głupie wnioski wysnuwasz. punto. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 23:11 mahadeva napisała: > tak kolezanko :) zapewne jest niepozadany :) moim marzeniem od > dziecka bylo sie duzo bzykac :))) to idz do agencji albo pod latarnie-nie dosc, ze bzykania bedzies zmiala pod dostatkiem to jeszcze kasa z tego bedzie. > musze Cie jednak uswiadomic, ze sa wazniejsze rzeczy w zyciu :) taaaak? >cale szczescie ja takich doznaje :) np.oslawiony sex analny z kolega z pracy ? > i w mlodosci mialam inne rzeczy do roboty niz dawac kazdemu facetowi, ktory chcial :) to ty stara jestes? >no wiesz, niektore daja kazdemu, ktory chce :) a kto tu plakal, ze nie masz szczescia, nawet do faceta, ktory by chcial sexu bez zobowiazan? > pewnie sama wiesz o tym > dobrze :) milego seksu, ktory tak latwo Ci przychodzi! nie obrazaj innych i spojrz na siebie panno.... Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: kolejny powrot nudziary 13.08.07, 23:19 spoko spoko :) za słabe oręże, żeby obrażało... Odpowiedz Link Zgłoś