kasiulek 30.06.03, 15:48 Wyrzucili nas z innego watku, wiec witam w zupelnie nowym:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarowna_ica Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 15:50 Bob znaczy Robercik jakis??? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 15:52 czarowna_ica napisała: > Bob znaczy Robercik jakis??? ;P O yeah! DeNiro:))) BUB!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza A dla jendzy znajdzie sie miejsce IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 30.06.03, 15:52 przy bobie (Bobie)? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A dla jendzy znajdzie sie miejsce 30.06.03, 15:52 Jendzo, bobu starczy dla wszystkich!!! PS. Dawno Cie nie widzialam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: A dla jendzy znajdzie sie miejsce 30.06.03, 15:53 pewnie... czarowna przygranie wszystkich i poczestuje jeszcze bigosikiem z winkiem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: A dla jendzy znajdzie sie miejsce IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 30.06.03, 15:58 Dawno mnie nie widzialas, bo odlecialam... A tera wrocilam na miotle, bo tesknie okrutnie.....:))) I WIDze, ze sie tu jakas inna Miotlarka miota... A Boba - tez starczy? I co na to Bukos? pozdrawiam! j Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: A dla jendzy znajdzie sie miejsce 30.06.03, 16:00 Gość portalu: jendza napisał(a): > Dawno mnie nie widzialas, bo odlecialam... > A tera wrocilam na miotle, bo tesknie okrutnie.....:))) > I WIDze, ze sie tu jakas inna Miotlarka > miota... PS. po cichu teatralnym szeptem wyjasniam, ze w pewnym sensie jestem spokrewniona z ta inna Miotlarka...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: A dla jendzy znajdzie sie miejsce 30.06.03, 16:01 kasiulek napisała: > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > Dawno mnie nie widzialas, bo odlecialam... > > A tera wrocilam na miotle, bo tesknie okrutnie.....:))) > > I WIDze, ze sie tu jakas inna Miotlarka > > miota... > > > PS. po cichu teatralnym szeptem wyjasniam, ze w pewnym sensie jestem > spokrewniona z ta inna Miotlarka...:))) tylko nie w pewnym sensie!!.. cholerrro ;)) przyzawaj sie tu do rodziny!!... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza No to, Dziewczyny, IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 30.06.03, 16:09 Kasiu i Czarusiu, POJELAM::)))! Moge przyniesc winko, co? Potem odlecimy systkie cy, w koncu jest na czym... (moze na koncu? znaczy, kazda na SWoim koncu...) Naprawde, jeszcze nic nie pilam... No dobra, tylko troche kiru... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: No to, Dziewczyny, 30.06.03, 16:11 ja mialam winko w bigosie... ale bigosem moge Cie poczestowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza :))...bigosem z winka, czy bez winki? ntxt IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 30.06.03, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 bób robimy tak ze: 30.06.03, 15:55 bierzemy 1 emaliowany garnek (ładnie jest jak na garnku jest namalowane: cebulka, czosnek i jakies konfitury) wlewamy wode, solimy i wrzucamy boba... i jest spoko... Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: bób robimy tak ze: 30.06.03, 15:56 a gdzie koperek????????? ;) chcesz buki wiatry?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek mniam-mniam-mniam:))) 30.06.03, 15:56 calkiem pyszny ten bob... ciekawe, czy ktos zna przepis na salatke z bobu? Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: mniam-mniam-mniam:))) 30.06.03, 15:57 niee.... ale z kozich bobkow tak ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: a kiedy ten bob bedziesz wcinac??;)) 30.06.03, 16:02 bo chyba nie w lokum, w ktorym jestes teraz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius No masz! 30.06.03, 16:04 toście mi zadali bobu... dlaczego już nie piszecie w moim wątku, co? :-))) (to wszystko przez Aise, mówię Wam... Jest na usługach ros... eee... wywiadu w każdym razie i zamierza skłócić całe bagno...) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: No masz! 30.06.03, 16:05 moze poszli jesc ten boob.. wszystkie symptomy o tym mowia ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Odpowiadam: 30.06.03, 16:12 Bob nabylam w czasie przerwy obiadowej na straganie przy skrzyzowaniu. Caly kilogram. Ugotuje go w domu i zjem na kolacje. Satisfied? PS. To do Czarnoksieznicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Odpowiadam: 30.06.03, 16:16 to chcialam wiedziec wlasnie to ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOB_dylan Re: Bob z koperkiem na lato IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 30.06.03, 16:16 wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 16:17 Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > wypraszam sobie. ale nie chcesz byc jedzony?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOB_dylan Re: Bob z koperkiem na lato IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 30.06.03, 16:34 Nie przez wszystkich, to oczywiste. Ty-mozesz. Ale taka np. branca28 i inne takie NIGDY. czarowna_ica napisała: > Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > > > wypraszam sobie. > > ale nie chcesz byc jedzony?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 18:55 a czymze ja zasluzylam na jedzenie BOba?? :)0 Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > Nie przez wszystkich, to oczywiste. Ty-mozesz. Ale taka np. branca28 i inne > takie NIGDY. > > czarowna_ica napisała: > > > Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > > > > > wypraszam sobie. > > > > ale nie chcesz byc jedzony?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 16:20 Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > wypraszam sobie. BOB DYLAN = ROBERT ZIMMERMAN??? Nie moze byc! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Bob z koperkiem na lato 30.06.03, 16:22 czyli wracamy do BOBa... ! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOB_dylan Re: Bob z koperkiem na lato IP: *.acn.pl / 10.72.7.* 30.06.03, 20:27 ...........ON SAM !!.................. kasiulek napisała: > > BOB DYLAN = ROBERT ZIMMERMAN??? > Nie moze byc! > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza No to sie nie w-praszaj:)) IP: *.w193-251.abo.wanadoo.fr 30.06.03, 16:31 Zreszta pewno sie nie uda, bo i tak CIe Dziewczyny juz za- prosily... Tymczasem Buki sie zdematerializowal... Ygrek tez... A, wiem... szukaja kolanek w termosach w labadki? Gość portalu: BOB_dylan napisał(a): > wypraszam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius EOT 30.06.03, 17:04 wątek uważa się za zamknięty i prosi się administratora o przeniesienie go do archiwum. m, .y. P.S. - Co robisz ydoriusie? Czym ty się tak właściwie zajmujesz? - Sprzątam. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś