wiarusik Re: A pani rak? 15.08.07, 22:54 Nie mam pojęcia;) Nie miałem (intymnej) przyjemności;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: A pani rak? 15.08.07, 22:57 Zle postawione pytanie w takim razie.:) Sam chyba wiesz jaki jestes. A jezeli nie to spytaj jakiejs bylej kochanki albo obecnej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: A pani rak? 15.08.07, 23:08 Moje zdanie będzie subiektywne i pewnie wąskiego horyzontu;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: A pani rak? 16.08.07, 12:01 Pani Rak jest taka jak ja. Jeśli wierzyć w astrologię (ja szczerze mówiąc, wierzę - a ASTROLOGIĘ, nie w telefoniczne wróżki), wszystkie Raki, niezależnie od płci, obdarzone są dużą intuicją. Pani Rak jest wierna swoim zasadom, niechętnie zmienia zdanie, jest ostrożna, nieco zbyt ostrożna w swoich działaniach. Na plus można zaliczyć fakt, że w kwestiach miłosnych jest nie do kupienia, żeby ją zdobyć, trzeba pokochać. Ale w związkach bywa trudna, bywa apodyktyczna, dużo oczekuje od partnera (od siebie też) i z tego powodu w miłości często jej nie wychodzi. Natomiast w pracy zawodowej wiedzie jej się świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Pan Rak 16.08.07, 12:02 A faceta Raka znałam jednego. Porąbane stworzenie. Mam tylko nadzieję, że o mnie - Raku nikt tak nie mówi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:12 Znam jednego, porąbany. Na 1 randce oznajmił mi ile chce mieć dzieci i że będzie je trzymał z dala od cywilizacji. Na moje argumenty że dzieci trzeba posłać do dobrej szkoły, na jakieś kursy dodatkowe, miec pod ręką lekarza, usłyszałam "ja wiedziałem że tak będzie". Kiedy wracaliśmy chciał mi to pierwsze zrobić w przydrożnym hotelu, na co się nie zgodziłam. Już się nie spotykamy. Oczywiście nie twierdzę że wszyscy są tacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:21 Nie wszyscy.:) Moj pierwszy Izraelczyk...chyba jest to zrozumiale tylko dla wtajemniczonych za co przepraszam byl rakiem...super gosc.:) Moi dwaj bardzo dobrzy koledzy sa rakami i sa fajni aczkolwiek na maksa zakreceni. raki to indywidualisci. Teroche oderwani od swiata. Czesto poswiecaja zycie pasji. Zazwyczaj sa dalecy od tzw. komercjalizmu. Jak mysle o panu raku to widze kogos takeigo jak John Lenon. Indywidualistam troche megaloman wierzacy w swoej idee. Maja tez specyficzne poczucie humoru. Ale nie jestem obiektywna, bo sama jestem rakiem, ale teraz pisalam o panach, ktorych znam. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:22 Czy już mówiłem,że chciałbym skopać kapitalucha?;D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:25 Komucha, kapitalucha. Jak jeszcze powiesz, ze jestes fanem Korwina Mikke to jestes mna.:) Ja jestem bardzo porobanym rakiem. Zaraz chyba sprawdze z jakiego znaku jest Korwin.:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:29 Moze lepiej zmien fryzure. Gola glowa podkresli kolor twoich oczu.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:30 Podobają mi się takie lukierkowate,bezowate wLosy;P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:33 Chcesz sie zrobic na Britney Spears? Ona tez jest teraz lysa z tego co wiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:26 To ja nie mam takiego szerokiego spektrum. Za to znam masę pań Raczek i czego by nie powiedzieć przeciwko horoskopom, to one wszystkie mają wspólne cechy, mogłabym napisac charakterystykę! A co się stało z tym pierwszym? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:28 Nic sie nie stalo. Jest w Izraelu. Mam nadzieje, ze ma sie dobrze i jest juz slawnym basista.:) Moze juz nawet jest mezem, moze ojcem. Szczerze mowiac nie wiem. Ale to wspanialy czlowiek. Wydaje mi sie, ze co do pan raczek to wszystkie horoskopy sa zaklamane.:) Kompletnei nie pasuje do stereotypu kury domowej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:34 Otyłość brzuszna albo skłonności, wybuchowość, silne dązenie do małżeństwa, obsesja na punkcie rodzicielstwa, zaborczość wobec dzieci, troche kastracyjne są te panie, dosyc humorzaste, lubią się nad soba litować i mówią o sobie "Jestem raczek - nieboraczek". Przynajmniej te które znam osobiście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:38 Qrde napisalas to co pisza w horoskopach. Moze to przez moj ascendent blizniaku. Serio, mam mnostwo paskudnych cech, ale zadna z tych nie pasuje do mnie. Tylko te humory...;))) Jestem dziwolagiem i bardziej przypominam faceta raka. Raczej egoista, indywidualista i samotnik. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:49 Właściwie to nie wiem co piszą w horoskopach. Czytałam o swoim znaku, niewiele się zgadzało i uznałam to za stratę czasu. Ale niektóre obserwacje same mi sie narzucają :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:38 Podkreślam, że Avital znam tylko z forum, więc to nie jest o niej :) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:41 Moja matka jest rakiem. Wredny babsztyl.:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:42 Jesteśmy bardziej podobni niż mi się wydawało;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:56 A po co wyważać otwarte drzwi?;) Przyjmijmy,że mamy brody na dole i nie trzeba się gimnastykować;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 15.08.07, 23:58 Coz za przepiekne metafory. Zapomnialam dodac, ze raki maja artystyczna dusze. :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 15.08.07, 23:56 Są pozytywy np. jest tytanem pracy, bardzo silna i energiczna, ale ciągle przy tym narzeka i każdemu kto się nawinie, dokopie za to że się musiała wysilić. Ja dalej podkreslam, że nie znam Avital. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:01 Nie musisz podkreslac. Nie biore tego do siebie. Znasz kilka osob z tego znaku i tak sie zlozylo, ze maja cechy wspolne. Pewnie sa z innej dekady niz ja, wiec luz.;) A tak powaznie to nie odnajduje sie w tym opisie. Mojej mamy tez nie. Moja mama jest tytanem pracy, ale nie narzeka. Raczej jest twardzielem. Moglaby byc genralem na przyklad. Jest dobra matka i zona, ale nic w stylu podaj kapcie i piwo pod nos. Raczej glowa rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 16.08.07, 00:05 Wszystko sie zgadza, głowa rodziny i artystyczna dusza też. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:09 Tyle, ze moja mama jest glowa rodziny...tata by mnie za to zabil;)))...ale nie ma w sobie nic z artysty. Mnie nawet kiedys brzydko nazwala...piii...trzy kropki kropki trzy indywidualistka. Raczej krytykowala moje dawniejsze zainteresowania. Mysle, ze w kazdym czlowieku da sie znalezc jakas ceche pasujaco do ogolnej charakterystyki. Pani ryba, koziorozec czy waga pewnie tez mialaby jakies cechy, o ktrych piszesz. Swiat bylby zbyt prosty gdyby wszystko tak sie zgadzalo. Szczerze mowiac to wierze w astrologie ale bardziej zaawansowana. Jezeli zna sie miejsce, czas urodzenia i kilka innych szczegolow to mozna zaczac chyba dopiero cos wnisokowac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 16.08.07, 00:26 Ja nie wierzę, czynie tylko własne obserwacje i o nich piszę. W szczegóły, mapy nieba, ascendenty i inne detale nie chce mi się wchodzić bo na cóż mi taka niepotwierdzona jak do tej pory "wiedza", a to co drukują w jakiś pismach kobiecych mozna traktowac jako rozrywke, nic więcej. > Pani ryba, koziorozec czy waga pewnie tez mialaby > jakies cechy, o ktrych piszesz. W nikłym stopniu ale nie pociagne juz tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:26 O dzieciach z motelu nie ma mowy;) Denerwują mnie grzecznościowe uprzejmości;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:43 Najlepiej żeby się same rodziły i wychowywały;D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 15.08.07, 23:45 jesli chodzi o ridzenie to bez łaskim do niczego potrzebny nie jesteś, od wychowywania mozę też trzymaj sie zdaleka, jednym słowem - typowy reproduktor Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 15.08.07, 23:54 Obiektywnie patrzę na siebie i stwierdzam,że jestem nędzny w tej sferze;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 15.08.07, 23:59 cha cha a co to oznacza? CHyba jeszcze wszystko przed Tobą, tylko wiesz, musisz znależć odpowidnie geny do połaczenia ze swoimi :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:23 A to dziwne. Wygladzasz mi na goscia, ktory sie bawi wahadelkiem i zaczyna dzien od smsa z horoskopem milosnym na dzis.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:25 Kiedy wiem,że nic się tego dnia nie stanie,to nie zaglądam w wahadełko,a jak już ma się stać,to nie chcę wywróżyć klapy;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:26 Czyli masz moc przepowiadania przyszlosci. Wahadelka Ci niepotrzebne. Ja tez jestem jak z serialu Hero.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:28 Jakiś czas temu przyśniło mi się,że płacę 100 zł za małe lody.Parę dni później faktycznie okazało się,że za coś tak jakby przepłaciłem;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:32 Przepłacić za dziwkę?;DDD Jeśli spełnia nasze oczekiwania,to płaci się tyle ile ona chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:34 No to skojarzenie z malymi lodami...;) Wybacz. Znow chodzi o te plyty?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:42 Nie powiem o co chodzi:) Nie Twój biznes,jeszcze nie mamy wspólnoty majątkowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:43 To jakos podejrzane. Zawsze mowilas mi wszystko Scarlet.;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: co to jest PMS n/t 16.08.07, 00:48 chodzilo chyba o stan przedmiesiaczkowy tak moj drogi?:P Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: ZNP łosiu n/t 16.08.07, 00:54 Premenstrulal Syndrom. Powiedzialabym, ze jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:23 byle niedorajda? e to bedziesz miał gdzie siać material genetyczny pytanie tylko po co nam w kraju tyle niedorajd??? słyszałes o wazektomii?? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:26 Przecież wszyscy Polacy to niedorajdy;) Spędziłem trochę dzisiaj czasu w tłumie i stąd to wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:27 ja się nie poczuwam uffffffff Twój materiał genetyczny mi nie grozi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:40 :)))))))))))))) alez ja CIę lubię :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:48 no nie wiem czy to nie jest wbrew naturze lubić niedorajde Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:29 Chlopak raz wyszedl do ludzi i od razu tyle refleksji. Nie zostales porazony przez swiatlo sloneczne?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: pan rak 16.08.07, 00:31 Widocznie trzymałaś kciuki za mnie,przyznaj to;) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 16.08.07, 00:04 Dziwne że jeszcze nikt nie przyszedł nam powiedzieć że wątek jest głupi a my razem z nim bo gadamy o znakach zodiaku. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:07 no to masz wątek jest głupi a Wy razem z nim ........ Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: pan rak 16.08.07, 00:09 A Ty się tu znalazłaś zupełnym przypadkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:16 Qrcze, jaka madra mysl. Posadzilabym Cie o madrosc prawie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: pan rak 16.08.07, 00:17 to moze podywagujmy trochę na kwestą obiektywnej mądrości Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:21 Nic nie jest obiektywne poki my o tym dywagujemy.:) Jednak glupota jest znacznie bardziej plastyczna niz madrosc. I mozna sie nia bawic jak modelina.:) Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: pan rak 16.08.07, 00:31 avital84 napisała: > Nic nie jest obiektywne poki my o tym dywagujemy.:) Zabrzmiało jak "Jeszcze Polska nie zginęła, póki my żyjemy..." :))) miłośc do Ojczyzny za serducho chwyciła co??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:34 Czasem ludzie zarzucaja mi patetyczny ton.:) Czasem sobie podspiwuje na obczyznie. Szczegolnie przed rokiem i dwa lata temu w Stanach. I spiewalam tez...idzie Moj Pan.:)Nie pytac dlaczego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: pan rak 16.08.07, 00:44 Pewnie tez, ale jakos przypomina polskie klimaty na obcej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
asia96301 Re: pan rak 16.08.07, 00:46 ja ci sie nie dziwię religijna nie jestem ale na pasterke i rezurekcje chodze. Klimat mi sie podoba. I na Boze Ciało na procesję na wieś jade. Jakoś mi Lipcami reymontowskimi wtedy pachnie. I zbożem :) Odpowiedz Link Zgłoś