wiarusik Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:00 Jesteś z TVN-u?;) Zrób mnie sławnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:02 nie po co Ci slawa, chce tylko wykupic ten pakiet i zbieram opinie, moze ktos tu ma na forum w domku taki kanal Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:04 Bo sławny ma pieniądze i znajomości;) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:02 jest tuż obok TVN Turbo i to dobrze o nim świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:04 moze ktos wie ile kosztuje miwsiaczny abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
skitelsowa Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:07 internet zrodlem wiedzy... nie ogladam bo mlynarskiej nie jestem w stanie zniesc Odpowiedz Link Zgłoś
paul55 Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:23 > nie ogladam bo mlynarskiej nie jestem w stanie zniesc Mlynarska juz wyrzucili - ale fakt - leca jeszcze powtorki jej "genialnych" rozmow z goscmi... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:24 Tych po znajomości też wyrzucają??? Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:07 Nudy i nie warto. Same ciuchy i pokazy mody. Nieraz jakas sesja z nagim biustem ale późno wieczorem. Nie warto. :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:07 Jest kilka fajnych programów, zależy co Cie interesuje. Mogę Ci krótko streścić o czym są dane programy :) przynajmniej te co widziałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine do malange 19.08.07, 12:12 w sumie czytalam o tym kanale w necie tylko i widzialam reklame w tv i sie zaciekawilam, pisz co wiesz w sumie, chetnie poczytam Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:32 Ja ten kanał traktuje jako zabijacz nudy - w sumie to na żaden program nie patrze regularnie (no może na jeden). Najbardziej wkurzające jest to, że mają ileś programów, premiera nowego odcinka jest w jakimś okreslonym dniu (najczęsciej weekend), a później powtarzają go przez cały tydzień (niektóre nawet 2-3 razy dziennie). - Za drzwiami actors studio (mnie się bardzo podoba, są to wywiady z aktorami - bardzo na poziomie) - Martha Stewart - ehh... amerykańskie porady "domowe" - nudy - Misto kobiet - wywiady z politykami, aktorami, muzykami - takie sobie, zależy od gościa; kiedyś były poruszane inne problemy np. rozwody, alkoholizm kobiet - Jak dobrze wygladać nago - pan uczy puszyste panie jak sie ubierać by wygladac sexi, na koncu robia jej fotke nago i wyswietlaja na ulicy, nastepnie pytaja przechodniów co o tym sądzą - nudy - Perfekcyjna pani domu - super pani domu uczy flejtuchy jak sprzatać - nudy - Salon piękności - porady dotyczace wszystkich upiększaczy i żywienia - wszytsko mozna przeczytać w necie :) - nudy - Telwizja od kuchni (jak sie kręci programy i seriale - oczwiscie te lecące na TVN) - Zaklinacze wnętrz - ktoś chce sprzedać dom, ale ma wioche w domu i poprawiają wystrój :) - Kto tu teraz rządzi? - najpierw mama przejmuje wszytskie obowiazki domowe, pozniej tata a na koncu decydują kto sie czym bedzie zajmował - Te koszmarne nastolatki - super niania dla nastolatków Jak widać prawie same poradniki :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
summerwine Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:45 czyli generalnie nuda dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 14:56 Generalnie tak, mało ambitne programy. Gdyby mi wyłączyli ten program to bym chyba nawet nie zauważyła. Za to NIE POLECAM programu TVN Turbo jeśli posiada się samca w domu :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 12:10 Każdy chciałby zabaczyć,jak Maria Antonina pokazuje ludowi piastowemu jak wpieprzać bezę:P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Do panow 19.08.07, 12:47 Nie psioczcie na TVN Style.. to jest dobre zrodelko wiedzy o kobietach :) A i o takich rzeczach jak makijaz mozna sie czegos dowiedziec :) Odpowiedz Link Zgłoś
polla.k Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 14:48 koszmarny, cukierkowy, bez zacięcia, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 14:57 mnie sie podoba serial o hotelu :) Odpowiedz Link Zgłoś
summerlove Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:25 Ja bardzo lubię ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:41 Ja też lubię. Poza poradnikami oglądam 2 seriale - "Uwaga faceci" i "Hotel Babylon". TVN Style jest lepsze niż telenowele lecące na innych kanałach Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:42 oo wlasnie! chdzilo mi o 'Hotel Babylon' :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 15:45 Taaa.. to tym zona mi twardy dysk w dekoderze zapycha i nie mam miejsca na fajne rzeczy z Discovery lub NG :( Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 16:56 to jakas dziwna ta twoja zona;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 16:58 NIe dziwna tylko uwaza, ze dysk ma nieograniczone mozliwosc zapisu.. Sam sobie jestem winny bo go co pewien czas czyszcze i nigdy nie widzila ajk to jest gdy sie wypelni do konca :( Odpowiedz Link Zgłoś
kala_t Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 21:11 fajne że melange nie zauwazylaby gdyby jej wylaczyli ale kiedy premiery i ile razy powtorki dziennie to wie:) tvn style-bywa papkowaty ale generalnie mozna sporo ciekawych rzeczy wyciagnąć. program kaśki bosackiej z wysokich obcasow jest ciekawy i rzetelny(szukac tych wszystkich informacji po necie - dla nie majacych co robic w pracy), lubie też uwaga faceci. czasem mozna magiel towarzyski wlączyc i zaleznie od preferencji posmiac sie z show biznesu albo nawiedzonych prowadzacych. swego czasu ciekawe bylo sex instructors. purytanie sie oburzali a to rzetelny program był:) generalnie sobie tvn style mozna kupic. nie boli, czasem zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: Jakie macie opinie o tvn style ? 19.08.07, 21:32 Jedyny program jaki tam da się obejrzeć to 'Magiel Towarzyski'. Odpowiedz Link Zgłoś