Dodaj do ulubionych

Polacy warci grzechu

19.08.07, 13:17
Tak tu narzekacie na polskich facetów a tymczasem Irlandki prosze
bardzo:)
www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070530/WYWIAD/70529026/-1/grudziadz
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:32
      Czego nie można powiedzieć o tej Irlandce;)
      • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:35
        Co prawda to prawda :( Straszna maszkara brr
        • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:39
          Ale pewnie umie stepować;)
          • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:43
            Watpie.. tluszcz przeszkadza w stepowaniu
            • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:47
              W Tajlandii wybiera się miss,bodaj mambo albo jambo...no nie
              pamiętam,ale chodzi o to,że puszyste panie;)Trzeba to zobaczyć8)
              • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:51
                No nie przy jedzeniu... fuuujjj...
                • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:53
                  Ale to bardzo śmieszne,a niektóre oponki są nawet ładne;)
                  No ale widziałem tylko migawki w Teleexpresie kiedyś;)
                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:54
                    Mozesz tak mowic zyjac w Polsce gdzie odsetek paskudnie grubych osob
                    jest dosc maly.. A ja jestem otoczony takim potworkami... :(
                    • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:55
                      Uczęszczasz na kółko różańcowe?;)
                      • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:56
                        Nie, zyje w kraju brzydkich i czesto tlustych kobiet :(
                        • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:57
                          W USA?;)
                          • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:58
                            Nie, w Szwajcarii
                            • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:59
                              ???
                              Czemu tam są grube i brzydkie baby?;)
                              • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:02
                                Moja teoria jest taka.. W Polsce przez cale wieki przewalaly sie
                                jakies obce armie. Jak wiadomo armia to jest pula genow.. wiec
                                dzieki temu mamy bardzo zroznicowane geny co wplywa na pozytywnie na
                                nasz wyglad. Jak wiadomo CH od wiekow nie miala wojen wiec tez nie
                                miala takiej dzansy jak Polska.. O wioskach w ktorych wszyscy sa
                                wielokrotnie spokrewnieni nie wspomne..
                                • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:05
                                  No tak właśnie jest;)
                                  W Szwajcarii są do tego przeszkody terenowe jak góry;)
                                  Trzeba było się gzić tylko w swojej dolinie;DDD
                                  W UK i Irlandii natomiast wyspa.Zastanawiające są Niemcy-może to
                                  przez te rozbicie na wiele państewek?
                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:07
                                    A wiesz, ze dla mnie Niemcy to tez jest wielka zagadka :) Brzydkie
                                    sa te tubylki niemozebnie, ale takie latwego powodu jak z UK lub CH
                                    nie ma.. A moze to przez jezyk?
                                    • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:11
                                      W Rosji dzięki Tatarom i ich jasyrom,karnym kampaniom itp. też są
                                      ładne i ciekawe babki >;)
                                      No a Niemcy?Może to przez to,ze za specjalnie armie nie przelewały
                                      się po ich terenie,bo nie dali sobie w kaszę dmuchać?;)
                                      • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:13
                                        Alez tam sie tez od cholery armii przelalo bo Niemcy przewaznie
                                        jednak przegrywaja swoje wojny :)
                                        A jesli mowimy juz o egzotycznych kobietach to powiem Ci, ze Chinki,
                                        ale mlode.... piekne :)
                                        • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:15
                                          Z Azjatek,to ja bardziej Japonki;)
                                          Wydają mi się takie mniej żółte,no i bądź co bądź cywilizacja:)
                                          • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:19
                                            Hmm jakos nie gustuje w Japonkach.. te plaskie twarze..
                                            • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:22
                                              To Mongołki mają płaskie;)
                                              Dużo jest bardzo ładnych Japonek;)
                                              Murzynki z prostymi włosami też są ładne-jakiś czas temu widziałem
                                              jakąś konferencję prasową Sarcosiego i w jego asyście była taka
                                              długonoga murzynka-miodzio:)
                                              • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:23
                                                Hmm problem jest tylo taki, ze one sie przewaznie brzydko
                                                starzeja...
                                                • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:28
                                                  No jak każdy;))))
                                                  Starość nie radość;)
                                                  Może tylko te siwe włosy strasznie kontrastują z czarną skórą;)
                                        • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:18
                                          Moze germanki były brzydkie z natury i nie specjalnie chcieli z nimi
                                          spółkować?;)
                                          Chociaż na wojnie wszystko co nie uciekało na drzewo było ten
                                          tego...;)
                                          • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:20
                                            Dlatego w czasie IIWS stawiano znaki z napisem "zakaz
                                            fraternizacji" :)
                • thelma3333 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:55
                  no chłopaki, dajcie tu trochę swoich fotek, to zobaczymy, czy jest to przyganiał
                  kocioł garnkowi, czy faktycznie takie z Was adonisy ;)
                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:55
                    Moja fota jest w necie na prosbe jednek z kolezanek :)
                    • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:58
                      O,ciekawe-nie widziałem;)
                      • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:58
                        No to spojrz :)
                        • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:00
                          Ja tam kota widzę;)
                          No chyba że jesteś tym z "7 życzeń":D
                          • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:03
                            Bo moja jest w na fotoforum a nie w wizytowce..
                            • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:06
                              To daj linka;)
                              • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:08
                                fotoforum.gazeta.pl/3,0,801805,3,1,19150.html
                                Tylko sie nie zakochaj :P
                                • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:13
                                  Dziwne,ale tak sobie Ciebie wyobrażałem;)
                                  Może tylko bez cyngielków 8)
                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:14
                                    Znaczy sie jak? I czy jest to pozytywne czy raczej nie? :)
                                    • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:15
                                      Spoko,jest ok;)
                                      • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:20
                                        :)
                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 13:57
                    Ja mam swoją w wizytówce;D
                    • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:46
                      Co do tej pani w rządzie Sarkoziego( czy jak to sie odmienia) to
                      jest to mulatka o arabskich korzeniach.Taka specyficzna mieszanka
                      ale faktycznie ..widzialam zdjecie ,piekna kobieta.
                      • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:48
                        Masz to zdjęcie?;)
                        Muszę się przyjżeć;)
                        • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:49
                          nie;),widzialam kiedys w Wyborczej
                          • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:51
                            To co mi smaka robisz?
                            Ja widziałem przelotnie w tv;)
                            • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:55
                              a wiesz ,ze nawet z ciekawosci zaczelam szukac:P jak znajde to ci ja
                              wkleje
                              • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 14:57
                                Ja nawet nie wiem co wpisać w wyszukiwarkę;P
                                • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:03
                                  Teraz to juz sama nie wiem;),czasami ogladam francuskie kanaly i tez
                                  widzialam ta mulatkę ale ona chyba nie pelni zadnej znaczacej
                                  funkcji ,moze to jakas asystentka.
                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:06
                                    He he
                                    Taka Monica Levinsky;PPP
                                    Sarcozy i jego żonka lubią skoki na boki;)
                                    To pewnie i ta mulatka ma oczko w pończochach na wysokości kolan?:D
                                    Może zaprosimy ich na nasz forumowy swing?:)
                                    • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:09
                                      hehe ,wyslij im maila,a nuż ktos odpowie.
                                      • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:10
                                        No,a Ty będziesz?;)
                                        • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:17
                                          nie,wole poswingować w dwie osoby:P
                                          • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:18
                                            Każda tak mówi,a później sama ciągnie za rękę w sobotę do klubu
                                            swingers;P
                                            • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:20
                                              jAkies dziwne kobiety znasz:P
                                              • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:21
                                                Nie znam,ale słyszałem że tak właśnie jest;)
                                                Cała tamta atmosfera powoduje,że człowiek chce się bzykać,bzykać i
                                                bzykać;)
                                                • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:24
                                                  eee tam,to faceci glownie o tym marzą ,chca rozsiac jak najwiecej
                                                  genów:P,mnie nie kreca takie hippisowskie klimaty
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:26
                                                    Szał ciał,laskom też się udziela;)
                                                    Odwagi,zrobimy to sobie w naszym forumowym gronie,czyli całkiem
                                                    bezpiecznie i dyskretnie;)
                                                  • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:29
                                                    ale ..ale popatrz ,w watku o swingersach jest az 35 wpisow ,to
                                                    wszystko ochotnicy?::P ,musisz wynajac jakas duzą salę ,gdzie sie
                                                    wszyscy pomieszcza
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:31
                                                    WYNAJMIEMY;)
                                                    Grosik do grosika i stać nas będzie na wynajęcie willi z ładnym
                                                    widokiem;)
                                                    A później,to już wiadomo...:D
                                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:34
                                                    A pozniej to Cie nerwy zjedza i nic nie bedzie :)
                                                    Wbrew pozorom to wcale nie jest takie latwe i bezproblemowe jak sie
                                                    wydaje :)
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:38
                                                    Dlatego będzie trzeba wynająć z agencji jakichś "wodzirejów",którzy
                                                    zacznął;D
                                                    Jak wejdziemy tam w sobotę,to wyturlamy się dopiero w poniedziałek:)
                                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:39
                                                    i moze jeszcze ambulans, co :)??
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:41
                                                    Będzie dobrze, wiem to!;)
                                                    Czuję to w kościach:)
                                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:42
                                                    a moze to cos w kocciach to tylko zapowiedz zmiany pogody :)??
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:43
                                                    Aż tak stary to ja nie jestem;)))
                                                    Nie narzekam na reumatyzm:)
                                                  • kontik_71 Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:43
                                                    Wiesz, kiedys sie zaczyna.. moze to wlasnie poczatki reumatyzmu a Ty
                                                    to zle interpretujesz :D
                                                  • wiarusik Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:45
                                                    Pomyślcie o tym na poważnie;)
                                                    Na PO-WA-ŻNIE ;D
                                                    Ja zmykam i czekam z niecierpliwością na waszą konkluzję;D
    • yagiennka Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:13
      No Irlandki to sa takie pikne, nawet ta na załączonym obrazku, że się w ogóle
      nie dziwię ;))
      • cala_w_kwiatkach Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:39
        a Pudzianowski to w ogole juz wart grzechu ze ho ho ho
        • simply_z Re: Polacy warci grzechu 19.08.07, 15:50
          przystojniak jakich mało ,a ten jego brat ahhh:DDD
    • darek_kom Re: Polacy warci grzechu 20.08.07, 11:34
      A może po prostu Irlandki w odróżnieniu od Polek nie leca na kasę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka