tamagochino1 02.07.03, 20:32 nie wiem jak przenicować plik z pdf na doc :( help!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 20:34 tamagochino1 napisała: > nie wiem jak przenicować plik z pdf na doc :( > help!!! W formacie pdf chyba o to chodzi wlasnie, zeby nie dalo sie tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
tamagochino1 Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 20:35 ha, no to mam problem, mimo to dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa nieraz się udaje 02.07.03, 20:35 ale to czysty przypadek setki kopii zapasowych, z którymi wyczynia się cuda-niewidy w końcu mamy plik .doc i dalej nie mamy zielonego pojęcia jak to zostało (przez nas !!!) zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 20:36 ale chcesz go otworzyc, bo taki dostalas? czy masz pdf i chcesz go wyslac jako doc? Odpowiedz Link Zgłoś
tamagochino1 Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 20:44 mam pdf i osoba , której go chcę przegrać (nie ma łącza) nie ma A. Reader :( Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 20:49 tamagochino1 napisała: > mam pdf i osoba , której go chcę przegrać (nie ma łącza) nie ma A. Reader :( To sciagnij jej w takim razie instalke Acrobata, bo sie przydaje. Rozne teksty (np. z plyt sprzedawanych z gazetami) sa wlasnie w tym formacie. Odpowiedz Link Zgłoś
tamagochino1 Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 21:00 problem w tym, że nie mam wypalarki, a nawet skompresowany AR nie zmieści się na dyskietce :( jeszcze pokombinuję z tymi koopiami roboczymi, może nie namotam za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ja-lamerka :( 03.07.03, 08:06 tamagochino1 napisała: > problem w tym, że nie mam wypalarki, a nawet skompresowany AR nie zmieści się > na dyskietce :( w takim razie wrzuć na kilka dyskietek. Mozolna robota z przenoszeniem, ale da się wykonać. Wiem, bo sam tak kiedyś zmuszony byłem zrobić. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: ja-lamerka :( 02.07.03, 21:02 w takim razie sprobuj skopiowac tekst w pdf-ie i wrzucic go do worda w nowym dokumencie. potem zrob odpowiednia przerobke juz w wordzie i wyslij. moze bedzie dzialalo. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a może spróbuj 02.07.03, 21:14 wejść w plik (bez otwierania) i z poziomu "otwórz za pomocą" dojść do Worda ? Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s mam pomysl 02.07.03, 21:24 jesli tekst jest maly to zeskanuj i wyslij jako jpg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamagochino1 Re: mam pomysl IP: *.ds.uj.edu.pl / 192.168.12.* 02.07.03, 23:28 plik-kobyła, ale zmogłam :) tak jak pisała poprzedniczka, nie wiem dokładnie, jak "się zrobiło", ale już jest :) Dziękuję wam wszystkim serdecznie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
summa Re: mam pomysl 02.07.03, 23:43 Po zaznaczeniu tekstu w pdf-ie trzeba zrobić edycja-kopiuj, otworzyć Worda i edycja-wklej specjalnie (jako tekst niesformatowany) Odpowiedz Link Zgłoś