lupus76 11.10.07, 14:18 jednoślad dla kobiety? Ja obstawiam Benelli Adiva :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:31 rowerek. Obojętnie jaki. BYle się kółka kręciły.... Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:39 najlepiej kolka szesciokatne i bez siodelka. A na powaznie najlepszy jednoslad dla kobitek to Harley Davidson i zgadnijcie dlaczago Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:44 jako stara żeglarka powiem, że jacht zaglowy. Może byc tez prom. Na przykład do Szwecji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:51 a nie? Jak płyniesz to ci za rufa zostaje taki szlaczek - kilwater. Pojedyńczy. Znaczy jednoslad :))) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:52 a katamaran to pewnie dwoslad tak? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 14:50 lupus76 napisał: > jednoślad dla kobiety? > Ja obstawiam Benelli Adiva :D Fuj :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:08 mój rower :) nieciężki, z dużymi kołami, niedrogi (nie trzeba alarmów montować), w takich ładnych kolorach i jakiś taki kochany :) wyższośc jego nad silnikowymi pojazdami: wpływ na kondycję prowadzącego + ekologia.. Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:10 ja jestem oligarcha - mam 2 rowery Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:26 souls_hunter napisał: > ja jestem oligarcha - mam 2 rowery Ty się nie chwal! W Polsce już nie będzie ludzi bogatych! Na róznych przekrętach i układach się dorobiłeś, ale teraz drżyj! prześwietlą Cię, zlustrują, i zostaniesz z jednym pedałem, zamiast czterech! (i za to też Cię zamkną ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:29 > za to też Cię zamkną ;-) ) za pedalenie sie jeszcze nie zamykaja, choc po 21-szym to juz nic nie bedzie takie pewne Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:31 souls_hunter napisał: > > za to też Cię zamkną ;-) ) > > za pedalenie sie jeszcze nie zamykaja, choc po 21-szym to juz nic nie bedzie ta > kie pewne a za wykorzystywanie 4 pedałów? nie to, żeby była zazdrosna:) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:33 kasy od nich nie biore jestem czysty Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:39 souls_hunter napisał: > kasy od nich nie biore jestem czysty jasne. wszyscy w więzieniu siedzą za niewinność :-) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:45 wypraszam sobie, moje pedaly sa czyste. Sam je zlustrowalem a ze musialem posmarowac... no coz tak to juz w zyciu robi jak nie posmarujesz pedalom to nie pojedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:51 souls_hunter napisał: > wypraszam sobie, moje pedaly sa czyste. Sam je zlustrowalem a ze musialem posma > rowac... no coz tak to juz w zyciu robi jak nie posmarujesz pedalom to nie poje > dziesz z tym smarowaniem to sliska sprawa.. ale jeśli pedaly Cie nie zakapują.. Ty uważaj z tą otwartością na forum... jeszcze póxniej mnie przesłuchają :/ Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:05 ja sie nie boje, najwyzej sie zapisze do samoobrony i dostane immunitet (czy jakies inne chorobsko) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:07 souls_hunter napisał: (czy ja > kies inne chorobsko) spore szanse, tam sie dostaje przez łóżko. czy inne biurko - jak kto lubi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:55 phi, ja mam trzy rowery i w domu na wsi je trzymam ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:56 a ja mam za to 2 pary nart i 3 pary kijkow Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:59 prom_do_szwecji napisała: > a gdzie czwarty kijek? czwarty kijek do poganiania murzynów wnoszących narty na górę Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:01 hehe promyk od razu widac ze nie masz stycznosci z deskami ;P Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:05 nie zauważyłam, ze kijki są sparowane ;) kiedyś sie nauczę i bede jeżdzić lepiej niz Ty. Zobaczysz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:13 wierzę głęboko w Ciebie. Jedną juz nauczylem i nawet jeszcze zyje Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:14 myslę, że z nartami jest podobnie jak z jakaś wielką łajba. Za nic jej prosto nie mogę utrzymac i mi sie skręca raz w prawo raz w lewo. To z nartami tez dam radę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:35 w porownaniu z lajba jest o tyle prosciej ze nie musisz szukac pochylego jeziora o co troszeczke trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:36 jeziora tez sa kręce i górzyste. Zwłaszcza pod wieczór ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:41 prom_do_szwecji napisała: > nie zauważyłam, ze kijki są sparowane ;) > kiedyś sie nauczę i bede jeżdzić lepiej niz Ty. Zobaczysz ;))) Wiadomości, 16 II 2008. "W godzinach popołudnioowych z Głodówki zeszła lawina. Naukowcy do tej pory nie ustalili, co robił pod nią statek dalekomorski..." ;P Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:21 > "W godzinach popołudnioowych z Głodówki zeszła lawina. Naukowcy do > tej pory nie ustalili, co robił pod nią statek dalekomorski..." ;P jak to co, prom + narty = disaster Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:48 souls_hunter napisał: > > "W godzinach popołudnioowych z Głodówki zeszła lawina. Naukowcy do > > tej pory nie ustalili, co robił pod nią statek dalekomorski..." ;P > > jak to co, prom + narty = disaster prom + narty = katamaran :D Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:32 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://planetscoots.online.fr/showroom/125/aprilia/images/Habana_rouge.jpg&imgrefurl=http://planetscoots.online.fr/showroom/50/aprilia/habana.htm&h=320&w=362&sz=36&hl=pl&start=7&um=1&tbnid=3F_LzpCZv4M7iM:&tbnh=107&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dhabana%2Baprilia%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN zdecydowanie to :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:53 http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://planetscoots.online.fr/showroom/125/aprilia/images/habana_custom.jpg&imgrefurl=http://planetscoots.online.fr/showroom/125/aprilia/mojito.htm&h=305&w=359&sz=16&hl=pl&start=6&um=1&tbnid=OXVozOYjOViNwM:&tbnh=103&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dhabana%2Baprilia%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN może to działa?? grrrr nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:54 grrrrrrrrr dość mam - chodzi o aprilie habanę :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:56 trypel napisał: > grrrrrrrrr dość mam - chodzi o aprilie habanę :) Spoko. Link wchodzi tylko trzeba skopiować i wkleić w innym oknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 15:55 trypel napisał: > images.google.pl/imgres? imgurl=planetscoots.online.fr/showroom/12 > 5/aprilia/images/habana_custom.jpg&imgrefurl=planetscoots.onli ne.fr/show > room/125/aprilia/mojito.htm&h=305&w=359&sz=16&hl=pl&start=6&um=1&tbni d=OXVozOYj > OViNwM:&tbnh=103&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dhabana%2Baprilia% 26svnum%3D10%26um > %3D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls% 3Dorg.mozilla:pl:official%26sa%3DN > może to działa?? grrrr nie umiem kopiuj, wklej.. działa :) ale wolałabym, żeby nie działało :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:38 trypel napisał: > images.google.pl/imgres? imgurl=planetscoots.online.fr/showroom/12 > 5/aprilia/images/Habana_rouge.jpg&imgrefurl=planetscoots.onlin e.fr/showr > oom/50/aprilia/habana.htm&h=320&w=362&sz=36&hl=pl&start=7&um=1&tbnid= 3F_LzpCZv4 > M7iM:&tbnh=107&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Dhabana%2Baprilia% 26svnum%3D10%26um%3 > D1%26hl%3Dpl%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official% 26sa%3DN > zdecydowanie to :) Swego czasu Honda oferowała (moze jeszcze oferuje?) Skuter (nie cruiser) Shadow. O nietypowej pojemności 80 ccm. Ta Aprilia jest bardzo podobna :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:15 lupus76 napisał: > > Swego czasu Honda oferowała (moze jeszcze oferuje?) Skuter (nie > cruiser) Shadow. O nietypowej pojemności 80 ccm. Ta Aprilia jest > bardzo podobna :) tu podaję link: images.google.pl/images?um=1&hl=pl&q=honda+shadow+scooter Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:23 Habana jest pięknym nostalgicznym skuterem a shadow skuter tak jak i shadow motocykl to armatura dla frędzli ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:47 trypel napisał: > Habana jest pięknym nostalgicznym skuterem a shadow skuter tak jak i shadow > motocykl to armatura dla frędzli ;P jakbym miał kase i duuuuuuuuużo umiejetności - jeździłbym właśnie Hondą. Ale nie Cieniem, tylko "Kredensem" :) www.google.pl/search?num=20&hl=pl&q=honda+gold+wing&lr= Przy czym poprzednia generacja (1500 ccm) była ładniejsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:51 lupus76 napisał: > trypel napisał: > > > Habana jest pięknym nostalgicznym skuterem a shadow skuter tak jak > i shadow > > motocykl to armatura dla frędzli ;P > > jakbym miał kase i duuuuuuuuużo umiejetności - jeździłbym właśnie > Hondą. Ale nie Cieniem, tylko "Kredensem" :) > www.google.pl/search?num=20&hl=pl&q=honda+gold+wing&lr= > Przy czym poprzednia generacja (1500 ccm) była ładniejsza :) Z tego pamiętam to nówka zdaje się około 95 tys. kosztuje :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:53 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > trypel napisał: > > > > > Habana jest pięknym nostalgicznym skuterem a shadow skuter tak jak > > i shadow > > > motocykl to armatura dla frędzli ;P > > > > jakbym miał kase i duuuuuuuuużo umiejetności - jeździłbym właśnie > > Hondą. Ale nie Cieniem, tylko "Kredensem" :) > > www.google.pl/search?num=20&hl=pl&q=honda+gold+wing&lr= > > Przy czym poprzednia generacja (1500 ccm) była ładniejsza :) > > Z tego pamiętam to nówka zdaje się około 95 tys. kosztuje :D > > > Jeśli staniała. Na początku roku kosztowała 118 tys. Ale dolar słabnie, no i sezon się skończył, więc można złapać "okazję" :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:59 lupus76 napisał: > Jeśli staniała. Na początku roku kosztowała 118 tys. > Ale dolar słabnie, no i sezon się skończył, więc można > złapać "okazję" :) Niedawno wchodziłam na stronę Hondy żeby zobaczyć ile kosztuje nowa cbf500 i ten zobaczyłam. Kosztował 97 tys. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:03 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > Jeśli staniała. Na początku roku kosztowała 118 tys. > > Ale dolar słabnie, no i sezon się skończył, więc można > > złapać "okazję" :) > > Niedawno wchodziłam na stronę Hondy żeby zobaczyć ile kosztuje nowa cbf500 i te > n > zobaczyłam. Kosztował 97 tys. :) > > > VCzyli przy dobrych wiatrach mozna mieć za skromne 90 patyków kredens. Funkiel nówka, nie śmigany :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:07 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > Jeśli staniała. Na początku roku kosztowała 118 tys. > > > Ale dolar słabnie, no i sezon się skończył, więc można > > > złapać "okazję" :) > > > > Niedawno wchodziłam na stronę Hondy żeby zobaczyć ile kosztuje > nowa cbf500 i te > > n > > zobaczyłam. Kosztował 97 tys. :) > > > > > > > VCzyli przy dobrych wiatrach mozna mieć za skromne 90 patyków > kredens. Funkiel nówka, nie śmigany :D To Ty mnie przewieziesz kredensem a ja Ciebie modliszką i będzie git ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:08 izabellaz1 napisała: > > > > > VCzyli przy dobrych wiatrach mozna mieć za skromne 90 patyków > > kredens. Funkiel nówka, nie śmigany :D > > To Ty mnie przewieziesz kredensem a ja Ciebie modliszką i będzie git ;P > > Jak tylko się dorobię:) Póki co - staćmnie najwyżej na 20-letnią MZ-etę :D Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:10 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > VCzyli przy dobrych wiatrach mozna mieć za skromne 90 patyków > > > kredens. Funkiel nówka, nie śmigany :D > > > > To Ty mnie przewieziesz kredensem a ja Ciebie modliszką i będzie > git ;P > > > > > Jak tylko się dorobię:) > Póki co - staćmnie najwyżej na 20-letnią MZ-etę :D Mnie pewnie nie na więcej w tej chwili ale wiesz, że kombinuję ;D Założyłam sobie, że w tym roku robię prawko i tak robię. Powiedziałam sobie, że za rok wsiądę na swoje moto i będę robić wszystko żeby tak się stało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:16 Z tym, ze ja na pewno os MZ-etki zacznę. Bardzo dobre moto do nauki :D Pomimo, ze ma niedociążony przód :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 16:16 e nie ,z tym daszkiem?... ja bym wolała jakiś bardziej rasowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:26 lupus76 napisał: > jednoślad dla kobiety? Nie mam jednego ulubionego ale ostatnio oczarował mnie ten:) www.bmw-motorrad.pl/products/roadster/g650xmoto/ Jest taki "owadzi". Trochę modliszkę mi przypomina...bez skojarzeń proszę ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:45 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > jednoślad dla kobiety? > > Nie mam jednego ulubionego ale ostatnio oczarował mnie ten:) > www.bmw-motorrad.pl/products/roadster/g650xmoto/ > Jest taki "owadzi". Trochę modliszkę mi przypomina...bez skojarzeń proszę ;D > > > Mi on przypomina nieco Ksieciunia... znaczy tego yyyy.. noooo... KTM Duke,a: www.google.pl/search?hl=pl&q=ktm+duke&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:49 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > jednoślad dla kobiety? > > > > Nie mam jednego ulubionego ale ostatnio oczarował mnie ten:) > > www.bmw-motorrad.pl/products/roadster/g650xmoto/ > > Jest taki "owadzi". Trochę modliszkę mi przypomina...bez skojarzeń > proszę ;D > > > > > > > Mi on przypomina nieco Ksieciunia... znaczy tego yyyy.. noooo... KTM > Duke,a: > www.google.pl/search?hl=pl&q=ktm+duke&lr= To to jest jakaś spasiona modliszka z garbem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 17:54 izabellaz1 napisała: > > To to jest jakaś spasiona modliszka z garbem ;P > > Ale ma niezły PR :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:03 lupus76 napisał: > izabellaz1 napisała: > > > > > To to jest jakaś spasiona modliszka z garbem ;P > > > > > Ale ma niezły PR :) Nie zgadzam się! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:07 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > izabellaz1 napisała: > > > > > > > > To to jest jakaś spasiona modliszka z garbem ;P > > > > > > > > Ale ma niezły PR :) > > Nie zgadzam się! :D > > To poczytaj "Motocykl", albo "Świat Motocykli" :D Ma dobry PR. Jak cały KTM. A propos KTM - zaprokjektowali zajefajne autko :) images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM%20x-bow&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:09 lupus76 napisał: > To poczytaj "Motocykl", albo "Świat Motocykli" :D > Ma dobry PR. Jak cały KTM. Czytam. Raz - już nie pamiętam w którym numerze (jak znajdę to Ci powiem) jakiś model nie miał najlepszych recenzji :) > A propos KTM - zaprokjektowali zajefajne autko :) > <a href="images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM%20x-bow&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi" target="_blank">images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM%20x-bow&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi</a> Wiesz, że to nie mój styl;) Ale nie mogę nie przyznać, że ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:14 izabellaz1 napisała: > lupus76 napisał: > > > To poczytaj "Motocykl", albo "Świat Motocykli" :D > > Ma dobry PR. Jak cały KTM. > > Czytam. Raz - już nie pamiętam w którym numerze (jak znajdę to Ci powiem) jakiś > model nie miał najlepszych recenzji :) > > Ale nad Duke'm się rozpływają w zachwytach :D Zresztą on był prekursorem "szosowych enduro" :D > > A propos KTM - zaprokjektowali zajefajne autko :) > > <a > href="<a href="images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM% 20x-bow&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi"" target="_blank">images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM%20x- bow&lr=&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi"</a> > target="_blank">images.google.pl/images?num=20&hl=pl&q=KTM%20x- bow&lr=&oe=U > TF-8&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi</a> > > Wiesz, że to nie mój styl;) Ale nie mogę nie przyznać, że ciekawe ;) > > Dla mnie jest esencją adrenaliny w samochodzie. Niisko połozony środek ciężkości, dobre wyważenie, bardzo fajny stosunek mocy do masy i doskonała przyczepność. Ciekawe, czy go dopuszcza do ruchu ulicznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:06 sumire napisała: > uuuu, śliczny... Prawda? :) Jak zmienię wreszcie pracę i poczekam rok to będzie mój bo póki co to jest nowy model z 2007 i nie ma używanych a mi szkoda byłoby nówki do obcierania i wywrotek, które pewnie na początku nie raz zaliczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:09 a robiłaś już prawko na takie? bo ja sie przymierzam i boję się jak wszyscy diabli... :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 18:11 sumire napisała: > a robiłaś już prawko na takie? > bo ja sie przymierzam i boję się jak wszyscy diabli... :) Właśnie jestem w trakcie kursu na prawko A i B :))) Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 19:14 A może taki: images.google.com/images?hl=en&q=piaggio+mp3&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Co prawda zostawia dwa, nie jeden ślad, ale uważany jest za jednoślad ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 19:26 enith napisała: > A może taki: > > images.google.com/images?hl=en&q=piaggio+mp3&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi > Co prawda zostawia dwa, Według mnie - trzy :) nie jeden ślad, ale uważany jest za jednoślad ;) Tutaj zgoda :) A co powiesz na to?: images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=mercedes+life-jet Niestety tylko prototp :( Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: jaki jest najlepszy 11.10.07, 19:49 > images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=mercedes+life-jet > Niestety tylko prototp :( Tyż pikne... Ach, rozmarzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś