zwroclawianka 22.10.07, 09:29 Tatry pozdrawiają FK :-) pięknie i bajkowo w tatrach.. tylko cholera czemu to śniegobicie nie zaczęło się jakieś dwa dni później?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
souls_hunter Re: zima w tatrach... 22.10.07, 09:38 A Krupówki jakie puste co nie? Aż miło się przejść Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: zima w tatrach... 22.10.07, 09:54 souls_hunter napisał: > A Krupówki jakie puste co nie? Aż miło się przejść krupówki jak krupówki, na szlakach pusto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: zima w tatrach... 22.10.07, 10:07 szlaki były już puste na początku paźdiernika Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: zima w tatrach... 22.10.07, 10:17 ale ci zazdroszczę ja w górach nie byłam z 10 lat a tak tam pięknie Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: zima w tatrach... 22.10.07, 12:11 i jakies gnojki zabily malego niedźwiadka ..noz mi sie otwiera w kieszeni .. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: zima w tatrach... 22.10.07, 13:00 simply_z napisała: > i jakies gnojki zabily malego niedźwiadka ..noz mi sie otwiera w > kieszeni .. > ale jak oni to zrobili?! Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: zima w tatrach... 22.10.07, 13:02 ponoc najpierw kamieniami a potem go utopili w potoku. Swoja droga mielem szczescie pare dni temu buszujac tam za rydzami ze ja sie z tym misiem nie spotkalem bo wtedy to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: zima w tatrach... 22.10.07, 13:27 souls_hunter napisał: > ponoc najpierw kamieniami a potem go utopili w potoku. Swoja droga mielem szcze > scie pare dni temu buszujac tam za rydzami ze ja sie z tym misiem nie spotkalem > bo wtedy to nie wiem. Się doczytałam, że jakaś c.pa najpierw dokarmiała misia, a później pewnikiem się przestraszyła, więc męscy młodziency ukamienowali misia i wrzucili do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: zima w tatrach... 22.10.07, 13:14 zwroclawianka napisała: > Tatry pozdrawiają FK :-) pięknie i bajkowo w tatrach.. tylko cholera > czemu to śniegobicie nie zaczęło się jakieś dwa dni później?! Tatry Słowackie, to znam tylko jak są białe. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: zima w tatrach... 22.10.07, 13:31 lupus76 napisał: > Tatry Słowackie, to znam tylko jak są białe. ale z krupówek ichnich, czy szczytujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: zima w tatrach... 22.10.07, 14:14 zwroclawianka napisała: > lupus76 napisał: > > > > Tatry Słowackie, to znam tylko jak są białe. > > ale z krupówek ichnich, czy szczytujesz? ;) Nie wiem nawet, jak wyglądają ichniejsze Krupówki. najpierw się wciągam do góry, a potem SRU - Slalomem Rwę z Ukosa Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: zima w tatrach... 22.10.07, 14:32 lupus76 napisał: > zwroclawianka napisała: > > > lupus76 napisał: > > > > > > > Tatry Słowackie, to znam tylko jak są białe. > > > > ale z krupówek ichnich, czy szczytujesz? ;) > > Nie wiem nawet, jak wyglądają ichniejsze Krupówki. najpierw się > wciągam do góry, a potem SRU - Slalomem Rwę z Ukosa aaaaaaa! ale to insza inszość, łazikowanie a zsuwanie się Odpowiedz Link Zgłoś