buszmen33 24.10.07, 08:47 Właśnie miłe Panie ma dla Was znaczenie w jakim pracujemy zawodzie.Są takie które Was bardziej przyciągają albo takie które zniechęcają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:13 mnie osobiscie: pilot ;)))(nie wycieczek) kierowca rajdowy może dlatego, ze sama nie umiem prowadzić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:38 Pilot, rozumiem. Ale kierowca? Pozdro.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:45 no, ten sokoli wzrok, refleks i silne, opanowane ręce na kierownicy (ew. drążku).... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:59 Hi, hi... Sokoli wzrok i refleks to musi mieć raczej pilot rajdowca. Rajdowiec to wali w ciemno jak mu pilot każe.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:04 Pilot rajdowca to dwa w jednym :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:39 Kręci mnie zawód kataryniarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:46 jednonogiego, z drewnianą protezą? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:53 I z małpką na ramieniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:55 ja napisałam, ze z papugą ;D ale wkleiłam pod ulotną.. ihih Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:12 Wyższość małpki nad papugą w tej sytuacji polega na tym, że małpka może zbierać dutki do kapelusza. Kręcą mnie obrotni faceci, co wiedzą, co zrobić ze swoimi małpkami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:16 to tych małpek ma być klilka?? wtedy lepiej się kreći? czy cooo... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:18 Jedna na ramieniu, reszta do picia ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:26 chyba do polewania.. ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:30 A jak polejesz, to nie wypijesz? Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:34 sama seee nie polewam.. ponoć to źle wróży.. ihihi Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:34 Oczywiście, jak uronisz, to dostaniesz ;) Też unikam tej odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:36 wolisz byc fachowo obsługiwana... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:38 Bo jak nie, przewracam stół i robię siarę! Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:44 rozumiem, ze w takiej sytuacji jesteś traktowana piorytetowo.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:48 I bez oszukiwania, przynajmniej szybko padnę i mają spokój ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:17 kręci* (jesssuu.. co ja dziś taka zamotana! pewnie przez tą ankietę - czekam na wyniki ciekawe czy zdałam)... ;'DD Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:01 I z czarną przepaską na jednym oku.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:00 No tak. Kataryniarz to się musi nakręcić przez całe życie.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:50 zawsze marzyłam o strażaku, ech, niespełniona fantazja:D lubię też kelnerów w dobrych knajpach, mają takie fajne uniformy...i te fartuszki...kiedys jednego poderwałam, był taki, jak sobie wymarzyłam....cholera busz, co Ty za temat dałeś, przez Ciebie nie chce mi się pracować:D Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:53 z papuga na ramieniu ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 09:54 to nie do Ciebie było.... ankietę dostałąm po ponoć rozrabiam!! i się zakręciąłm buuu.. a ja się tylo zalogować zdązyłąm... co do zawodów pianista -ech te dłonie... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:01 no jeśli u Ciebie na dworze jest dziś taka kiszka, jak u mnie, to wybaczam roztargnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:04 u mnie już drugi dzień pogoda taka podła....echhh... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:05 Kiszka to mało. Bryndza i żentyca.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:04 Jak pamietałaś, że Kopernik był piekarzem, to w porząsiu. Nie bój żaby.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:06 jesssuuu... jak to piłkarzem??? zaznaczyłam "kobietą"... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:10 Piekarzem!!! Błąd fatalny w skutkach dalekosiężnych. Kobietą był w zeszłym roku! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:14 co Ty mi tu z jakim piekarzem, co ja czytać nie umiem, czy coooo...??? ihiih ;D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:03 A komu się chce? Jest tu gdzieś taki szaleniec [szaleńczyni?].))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 13:47 No tak o piersiach mi zakazano mówić więc co zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Kobitki to najbardziej kręcaą mechanicy 24.10.07, 10:08 samochodowi. Łapska czarne zawsze, paznokcie też. I całą dobę rozsiewają wokół siebie feromony. Delikatny aromat olejów i smarów samochodowych. Do tego wonna woń wszelkich maści bitumicznych do konserwacji podwozia. Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:26 Zniechęcają mnie wszystkie, które powodują, że facet ma ciągle brudne łapska i nie może ich domyć. Nic mnie tak nie kręci u facetów jak ich czyste i zadbane dłonie - i nie mam tu na myśli dłoni wprost z gabinetu kosmetycznego. Po prostu czyste ręce i obcięte na krótko paznokcie. A które przyciągają ... sama nie wiem ... lubię facetów,którzy mają swoje niebezpieczne pasje - pociąga mnie w tym ich wewnętrzna,nie do nazwania dla mnie , siła ... Jak patrzę na faceta, to od razu po nim widzę, że lubi ryzyko, on ma to wypisane na twarzy :)) Taki np kierowca rajdowy, albo pilot ... chociaż po ostatnim na żywo widzianym wypadku w Radomiu jakoś tak trudno mi o tym myśleć ... potrafię zrozumieć strach kobiet, które są z takimi facetami ... ryzyko jest zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:46 Miewałem brudne ręce [nie do doszorowania], dlatego kiedyś, dawno temu zmieniłem pracę. Pilotem byłem [przeżyłem dwie katastrofy bez uszczerbku]. Na rajdowca się nie nadaję, ponieważ jeżdżę bardzo ostrożnie. Ryzyko lubię [skalkulowane], ale typu góry, jaskinie. Ale dla Ciebie się nie nadaję, bom za stary. Witaj Kokardko.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 12:53 Witaj Grześ, miłego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:14 Ja też mam pasję zwiazaną z wysokości.... co myślisz o wspinaczce wysokogórskiej:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:55 a co ? chciałbyś zobaczyć roztrzaskaną o skały kokardkę ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:32 Zdecydowanie ochroniarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:39 Ale ochroniarz na budowie [d. stróż], czy bodyguard? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 21:42 www.pudzianacademy.pl/galeria/agent_ochrony/index.html Na przykład:) bodyguard, ochroniarz na tzw imprezie masowej,BOR. Różne są oblicza ideału:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 10:48 ??????????? Co w takim może kręcić? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 10:55 Chodząca legenda. Widzę, że nie znasz najsłynniejszego elektryka w Polsce (nie mylić z LW) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:07 W morde jeża! Ale plama.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:24 noo dobra! nie zakumałam.. będzie lincz! o kogo chodzi? (poza Lechem) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:26 Niecnie podejrzewach, że chwali się swym menem.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:29 aaaa.. to to.. moze być... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:35 Jesssuuuuu!!! Cygana nie znacie?? pl.youtube.com/watch?v=3dIRVdCV0xY Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 11:37 hie, hie...seee zapomniałam o nim...;DD Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 12:04 Kompletna załamka. Takiej plamy to już chyba nawet aceton nie chyci.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:01 z wielką wtyczką ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:12 taki co to wie jak pogmerać przy gniazdku, żeby dobrze działało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:20 (Nie zejdziesz dziś na TEN tok myślenia, Funny! Nie zejdziesz dziś na TEN tok myślenia, Funny! Nie zejdziesz dziś na TEN tok myślenia, Funny! Nie zejdziesz dziś na TEN tok myślenia, Funny! Nie zejdziesz dziś na TEN tok myślenia, Funny!) ;))) Nooo dobra noooo! Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:22 zejdź w takim razie do pozycji horyzontalnej, połóż się gniazdkiem do góry i głęboko oddychaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:46 Zawsze, jak w siebie zwątpię, będę sobie mówić: "Nie łam się! Gniazdko do góry i wio!" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:53 > Zawsze, jak w siebie zwątpię, będę sobie mówić: "Nie łam się! >Gniazdko do góry i wio!" ;))) a jaka byłaby wersja dla bezgniazdkowca?;-P btw. rozbawiła mnie sygnaturka ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:59 jacko1971 napisał: > > Zawsze, jak w siebie zwątpię, będę sobie mówić: "Nie łam się! > >Gniazdko do góry i wio!" ;))) > > a jaka byłaby wersja dla bezgniazdkowca?;-P To zależy od stanu smętności wtyczki. W każdym razie w miejsce gniazdka wstawiamy właśnie ją. Ale tylko w tym przypadku! > btw. rozbawiła mnie sygnaturka ;-P :) Dzięki, muszę ją zmienić, bo za długo się z nią obnoszę, jeszcze mnie zaczną identyfikować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 14:16 > To zależy od stanu smętności wtyczki. wtyczka na szczęście przestaje być smętna już wobec najmniejszych oznak przydatności płynacych z centum sterowania;-P > :) Dzięki, muszę ją zmienić, bo za długo się z nią obnoszę, >jeszcze mnie zaczną identyfikować ;) aż jestem ciekawy nowej ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 14:22 jacko1971 napisał: > > To zależy od stanu smętności wtyczki. > wtyczka na szczęście przestaje być smętna już wobec najmniejszych > oznak przydatności płynacych z centum sterowania;-P W takim razie jakakolwiek wersja omawianego powiedzonka dla bezgniazdkowców nie jest potrzebna ;) > > > :) Dzięki, muszę ją zmienić, bo za długo się z nią obnoszę, > >jeszcze mnie zaczną identyfikować ;) > aż jestem ciekawy nowej ;-P Aż straciłam nagle wszelkie na nią pomysły ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 14:34 oj, zwątpienie może mieć zupełnie inne podłoże, a przynajmniej powiedzenie i działająca wtyczka mogą pocieszyć;-P a czemuż tak nagle? czyżby presja ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 14:45 No, ale wybacz, żebym do wtyczki mówiła "pocieszycielu mój"! ;))) To ja już wolę wersję z "Halo? Pan Roman?" ;) Nie, tak sobie, a co? (Dobra, po prostu na razie nic nadającego się nie wpadło mi w łapki.) Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 18:34 eeee myślę, myślę, myślę....halo...pan Roman...eee no nic mi to nie mówi...;-P btw. Ty nie miałaś mówić do wtyczki tylko do swojego gniazdka! tego co do góry i naprzód no nie?;-P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 18:48 Skup się ;) Napisałeś: "powiedzenie i działająca wtyczka mogą pocieszyć", a mi normalnie się to wzięło i zwizualizowało, a mi się wszystko wizualizuje oralnie, tzn. wyobrażam sobie, że coś mówię, bo mówić lubię i wyobrażać sobie, że mówię mogę, bo lubię też. Uf. Stąd ten pocieszyciel. Uff. Aha, i jak będę chciała, to będę gadała do każdej napotkanej wtyczki!!! ;PPP Pan Roman to z kawału Tygrysia Misia, no nieee znaaasz? ;))) Ale długi post i potrójne emoty, hoho. Odpowiedz Link Zgłoś
jacko1971 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 19:20 tak, tylko że Ty zwizualizowałaś wtyczkę w gniazdku pocieszającą, a mi chodziło o stan unplugged ;-P każdy spogląda na swoje do góry ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 19:32 jacko1971 napisał: > tak, tylko że Ty zwizualizowałaś wtyczkę w gniazdku pocieszającą, a mi chodziło > o stan unplugged ;-P Ni. Zwizualizowałam anplagd w roli pocieszyciela. Czyli z zatroskaną miną, współczującym okiem i tym całym potakiwaniem, które towarzyszy pocieszaniu :D każdy spogląda na swoje do góry ;-P To niesprawiedliwe, Ty masz łatwiej! :P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Dobra Marti. 24.10.07, 22:12 Noc ciemna zapada. Jakoś się przemordujesz. Rano będzie na poczcie, bo to poranny pocieszyciel Pani. :))) Ps. Palisz papierosy? Bo w finale będziesz musiala zapalić. Jak nie palisz, to wytnę. A wstawię scenę ze słodkim batonikiem. Może Grześiem toffikowym? Jak chcesz, do rana masz czas. Nocki. przywędruje na inte. Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Elektryk wysokich napięć n/t 24.10.07, 13:55 Śluby czystości składasz czy co? A może chora jesteś Funka?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 10:50 Mnie maklerzy giełdowi, analitycy finansowi, ekonometrycy...może dlatego, że sama się uczę podobnych rzeczy i imponuje mi szeroka wiedza w tym zakresie. Poza tym tacy panowie podobnie jak prawnicy bywają bardzo aroganccy...a to też mnie kręci. Poza tym jeżeli facet ma wiedzę większą ode mnie w jakimś temacie to imponuje mi to. Oczywiście jest wiedza mniej i bardziej kręcąca. Widza informatyczna jest dla mnie na przykład aseksualna...ale na przykład tacy politolodzy są już na przykład bardzo fajni.;P A jeżeli po godzinach taki analityk albo politolog gra na gitarze, najlepiej basowej to już w ogóle wymiękam. Kobiety są dziwne co? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 11:09 A gajowi z fuzjami? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 12:59 cześc :))) ale Cię dawno nie widziałam na forum :))) no do gitary basowej to i ja mam sentyment. Moja pierwsza wielka miłość grała na basie ... W ogóle to był fajowy facet, przystojny, wysoki, miał jak ja zielone oczy, uparciuch był straszny,miał trudny charakter ,ale nie mieliśmy problemów z dogadaniem się , ciepły był i spontaniczny, szczery czasem do bólu ale i łagodny w obyciu ... i bardzo mnie kochał, od początku miałam pewny grunt pod nogami ... ale ... było minęło ... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 18:06 Cześć Kookardko, a no bo to forum chyba się całkiem zmieniło. Albo ja się zmieniłam może. W każdym razie już nie czuję się tutaj jak u siebie.;P Moja pierwsza miłość też była basistą. Bardzo utalentowanym zresztą. Super facet. Nie mogę nic złego o nim powiedzieć. Ale ta miłość była taka bardziej platoniczna, więc pewnie dlatego taka piękna. Ale sentyment do basistów pozostał.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 19:06 Ach ci basisci, moj co prawda nie pierwsza milosc, ale mam nadzieje ostatnia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 12:28 muzycy, pianista i basista na 1 miejscu... Ach te sprawne paluszki Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 13:03 No magiczne i do snu cos ladnego zagraja Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 13:11 oj weeeź, bo mi się wszystkie "kołysanki" przypomniały z dawnych lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszcie 24.10.07, 14:29 nawtykam Buszowi. Już po raz kolejny pisze wątek i znika, zamiast robić nawijkę i kręcić gitarę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:32 Grzech! Bo się tym bardziej Busz przestraszy tego wtykania!!! ;) On nas chyba lubi podpuszczać, podpuszczka jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:40 oj! on lubi, luuuuuuubi.... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:45 I co tak przeciąga to luuuubi? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:57 a zgadnij ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:59 Bo luuuubisz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:04 nooooooooooooo... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:30 Niestety pojawily sie siły wuższe za co przepraszam..Następnym razem się poprawię.I dojde do końca:):) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:54 Luuuuuu... rozgrzać i zostawić? A to drań!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:47 Etam pewnie obserwuje pilnie co my tu wypisujemy Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:51 I wyskoczy nam tu z informacją (na podstawie zebranych danych statystycznych) o swoim zawodzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:55 No, chyba kończy wyliczać te słupki. I powie że piętnasta, zdejmuje zarękawki i idzie do domu. :))) A Wy w bek! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:58 O tym, że moja tajemnicza "choroba" mi przeszła, niech świadczy to, że przeczytałam: Chyba kończy WYLIZAĆ te słupki... Masakra :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:02 Cieszę się że wyszłas z choroby i wróciłaś do kondycji.:))) Piętnasta! Fajrant Funni.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:06 Ja do 16.00. I łobiad już zjadłam, wykorzystując dany mi przez KP, czas na posiłek wśród tylu ważnych spraw, które dziś siedząc na forum załatwiłam :D Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:43 Funny ja jestem sercem z Wami...zawsze i wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Amen Funni. Tak trzymaj. 24.10.07, 18:35 Nie daj się zwieść głupstwom.:))))))) Ja obiadek też już mam za sobą. Z reguły wcinam coś około czternastej. Dzisiaj placki kartoflane. Pani dowożą na zamówienie z zaprzyjaźnionej firmy. Gdzie by dwa dziadki w domu pichciły w tygodniu. Szkoda gazu. Ale sobota, niedziela, to uczta. Planuję na sobotę bakłażan faszerowany izapiekany. Zainspirowała mnie Koleżanka. Znasz ją. Ale nie znam dokładnego przepisu. No i gdzie na mojej wsi kupić bakłażan? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Amen Funni. Tak trzymaj. 24.10.07, 18:48 A ja byłam dziś grzeczna i otrzymałam piwo. Prawie jak bakłażan, tylko nie wiem, z której strony :D Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 14:59 Jak tak tylko się będzie gapił, to się pomyli w sprawozdaniu za III kwartał. Witaj Dorisja.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorisja Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:06 nie no co Ty on ma pewnie podzielna uwage Cze Grzechu Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Funni. Wtyczki wtyczkami. Ale ja chyba wreszc 24.10.07, 15:35 Podzielność mam oczywiście nie przepuszcze żadnej..:) Cześć dorsja:) Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 14:53 ...ujawniają męską siłę (fizyczną), umożliwiają obserwację męskich wdzięków (mówię o muskulaturze różnych części ciała rzecz jasna), a więc: budowlańcy (szczególnie latem), pracownicy fabryk, drogowcy i tym podobni:) A Ty buszmen kim jesteś z zawodu? Bo może niepotrzebnie próbuję zwrócić na siebie Twoją uwagę...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 14:57 A kowale przy żarze palenisk z młotami w dłoniacH? Tacy błyszczący się od potu?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 15:01 Też!!! Bo ja mam bujną wyobraźnię i już jej oczami "widzę", jak swoimi delikatnymi dłońmi myję jego umięśnione plecki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 15:20 No ja jestem tak jakby kowalem...kowalem własnego losu:):):) Przeszedłem daleką drogę :):) od budowlańca przez elektryka potem elektronika a kończąc na finansiście Więc mogą być tym kim zechcesz:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 15:26 Dla mnie jesteś w tej chwili Twórcą najbardziej popularnych postów na tym forum, czyli jakiś element budowania tutaj jest:) Gdyby Ci jeszcze pascal za to płacił, to warto by pomyśleć o przeistoczeniu z buszmena na biznesmena:) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Zdecydowanie te, które ... 24.10.07, 15:39 Szybko bym zbankrutował bo Pascal doszczętnie wycina moje posty chyba bierze za duży podatek.../// Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:08 Że też żadna nie napisała o czipendejlsach. W końcu to też w pewnym sensie zawód. I chyba kręci... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:10 cześć rybko :))) ale Cię dawno nie było !!! Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:17 Zarobiona jestem niemożebnie, ale czasami Was podglądam ;) A Ty Kookardko nie dawaj się jakimś minorowym nastrojom. Facet rzecz nabyta, nie ten, to będzie inny... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:45 No właśnie Koko prosze o uśmiech....ja to bym góry lodowe dla Ciebie przesówał..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:53 tylko mi swiata do góry nogami nie wywracaj, dobra ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:56 Ok ...jak chcesz...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:58 ;* ale wiesz, jakbyś te górki mógł tak trochę bardziej w lewo ... to znaczy tę z lewej w prawo a tę z prawej odrobinę w lewo ... i kawałek do przodu, tę z lewej co już jest bardziej po prawej, a tę co jest odrobinę z lewej trochę bardziej do tyłu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:08 Ok nie ma sprawy ..czy tak już bedzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:15 no nie wiem... nie wiem ... może jeszcze trochę przemeblujmy tę Grenlandię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:49 no fakt, że mam minorowe nastroje, głupie mysli i obawy ... ale walczę sobie z nimi na swoje sposoby :)) i cieszę się tym co jest :) a w sumie jak już się tak naboję to dochodzę do wniosku, że jest dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:14 Kochana, z nikim Ci nie będzie tak dobrze, jak z samą sobą. A jeśli zjawi się jakiś książę z bajki - to go poprostu wykorzystaj ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:17 oj ze mną samą jest mi najlepiej na świecie ... i jakoś nie umiem wykorzystywać królewiczów :))) wolę wspólnie się z nimi cieszyć czasem, który spędzamy razem i ciepłem, które krąży między nami :) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:22 Oj, idealistko... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:25 nie idealizuje ;) marzę sobie ;) kookardki też mają prawo do marzeń, tak ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenfisz Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 16:31 Jak najbardziej, tak jak i rybki! (Byle nie tracić kontaktu z rzeczywistością...) Ściskam Cię gorąco ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Kokardeczko. Wszyscy wcześniej czy później 24.10.07, 18:40 wracają na stere śmieci. Do przyjaciół.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
puszka_pandory1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 15:17 Mnie Ci panowie bardziej śmieszą niż kręcą:) Zwłaszcza, gdy kręcą tymi swoimi nadmuchanymi pupkami:) Najpiękniej wyrzeźbione ciała mają mężczyźni pracujący fizycznie. I oni mnie kręcą:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Męskie zawody ktróre kręcą kobiety 24.10.07, 18:43 Amen! Jednak Córo Hefajstosa. Zmierzwionego, 'pięknego', kulawego kowala. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś