Gość: renia IP: *.ath.spark.net.gr 30.07.03, 00:36 Pozdroofki, pozdrawki, pozdroovetshki, to da głupiej? Dlaczego nie po prostu: pozdrawiam. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daffne Re: Pozdrowionka 30.07.03, 00:37 Pozdrawiam serdecznie - pisane przez Hala rowniez komus nie odpowiada .. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: Pozdrowionka 30.07.03, 00:37 jeszcze sa pozdrowska. juz chyba lepiej pozdrowionka:::::::)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: Pozdrowionka 30.07.03, 00:38 Gość portalu: renia napisał(a): > Pozdroofki, pozdrawki, pozdroovetshki, to da głupiej? Dlaczego nie po > prostu: pozdrawiam. ? Nie bądźmy tak śmiertelnie poważni. To jeszcze nie nasz pogrzeb... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s a gdzie pozdrawiam serdecznie?? 30.07.03, 00:42 ´´wez juz nie pozdrawiam, w kazdym poscie pozdrawiasz, fuuj.. zastanow sie ile miesiecznie zuzywasz energii psychicznej fizycznej i elektrycznej na te denne jalowe rutynowe pozdrowienia ? brr..´´ cyt.:amanda22 ::::::::)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a gdzie pozdrawiam serdecznie?? 30.07.03, 00:47 sharon_s napisała: Cytat za cytat: :) > > ha, ha, ha, ha. > > > sharon pipo nie rechocz sie tak bo dostaniesz zmarszczek i co, potem bedziesz > trafiala na takie wybrakowane sztuki jak ja, lepiej nie ;))) haha cyt.:amanda22 Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: a gdzie pozdrawiam serdecznie?? 30.07.03, 00:49 > > > > > > sharon pipo nie rechocz sie tak bo dostaniesz zmarszczek i co, potem bedzi > esz > > trafiala na takie wybrakowane sztuki jak ja, lepiej nie ;))) haha hall, myslalam, ze jestes mniej powazny;;;;;;;))))))))) wystrzeliles z grubej rury. ------ Włosy Ci wypadają?- pozdrowionka! Maz Cię zdradza? - pozdrowionka! Nie masz orgazmu?- pozdrowionka! Jakie masz hasło?- pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: a gdzie pozdrawiam serdecznie?? 30.07.03, 00:51 Ależ to wszystko z przymrużeniem oka... :))) Życzę udanych orgazmów... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_s Re: a gdzie pozdrawiam serdecznie?? 30.07.03, 00:55 > Życzę udanych orgazmów... :))))) nie przezywam nieudanych;::::;;;;;;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Pozdrowionka IP: *.ath.spark.net.gr 30.07.03, 00:45 Nie jestesmy smiertelnie powazni, ale pozdrafki sa doprwady żenujące. Przy okazji, widzialam fajna pisownie pewnego polskiego przeciez skadinad wyrazu: "popowoodnew" :)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Renia... 30.07.03, 00:45 Czy Ty się przypadkiem, z całym szacunkiem dla Ciebie, nie czepiasz...? Wyluzuj koleżanko i... mam Cię nie pozdrawiać... ? Nie, jednak: pozdrowionka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Aguszak IP: *.ath.spark.net.gr 30.07.03, 00:48 Ależ , z całym szacunkiem, jasne ze sie czepiam, co to czepnąć sie nie wolno? Facet sie mnie dzisiaj uczepil i caly wieczor mi zepsul to co ja teraz sie nie moge pozdrafkow czepnąć? Pozdrowionka przyjmuję z wdziecznoscią i odwzajemniam sie pozdroovkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Teraz już wsjo paniałam ;))) n/txt 30.07.03, 00:53 Gość portalu: renia napisał(a): > Ależ , z całym szacunkiem, jasne ze sie czepiam, co to czepnąć sie nie wolno? > Facet sie mnie dzisiaj uczepil i caly wieczor mi zepsul to co ja teraz sie nie > moge pozdrafkow czepnąć? Pozdrowionka przyjmuję z wdziecznoscią i odwzajemniam > sie pozdroovkami :) Odpowiedz Link Zgłoś