carlabruni 22.11.07, 11:38 wiem, ze zaraz zmieszacie mnie z blotem, ale co mi tam. dziewczyny sa testy wykazujace ciaze juz 7 dni po stosunku a nie po zaplodnieniu. co na ten temat myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka24 Re: bobo test 22.11.07, 11:46 a kto sprawdza zaraz po stosunku jak nogi i ręce jeszcze się trzęsą najlepiej wychodzi przynajmniej po tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
vincencik1 Re: bobo test 22.11.07, 11:46 dlaczego co kilka dni zakładasz ten sam wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
vincencik1 Re: bobo test 22.11.07, 11:49 może tu już ktoś ci odpowiedział forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=72144422&a=72144422 Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 11:52 nie tam mi nikt nic nie odpowiedzial. pisze po to zeby dziewczyny wiedzialy, ze 7 dni po STOSUNKU a nie po ZAPLODNIENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
vincencik1 Re: bobo test 22.11.07, 11:55 to może tu? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=520&w=72184531 Ile razy będziesz o tym samym pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 11:57 hehehe. sama nie wiem, choc zdaje sobie sprawe, ze to sie robi nudne. chcialam tylko napisac, ze dziewczyny nie musza czekac na miesiaczke. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bobo test 22.11.07, 12:06 jesooo ile jeszcze bedzie watkow o tym czy jestes w ciazy czy nie? Moze bloga zaloz? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 12:45 a ile jeszcze moze byc watkow typu: ja starsza - on mlodszy? ja za mloda - on za stary, albo jak nazywam swojego kota. moj watek przynajmniej jest konkretny. porusza realny problem. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: bobo test 22.11.07, 12:52 A dlaczego według Ciebie wątek typu "Czy związać się z 20 lat starszym", to nie jest konkretny, realny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 12:53 tezromantyczka napisała: > > A dlaczego według Ciebie wątek typu "Czy związać się z 20 lat > starszym", to nie jest konkretny, realny problem? to jest taki sam problem jak moj. tylko takie watki jakos nie sa atakowane, a moje sa. o to tylko chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: bobo test 22.11.07, 12:59 Tu chyba nie chodzi o wątek jako taki, ale o częstotliwość zakładania go - przez jedną osobę w tym samym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:02 byc moze, ale ile moze byc tez innych watkow typu czy ta kobie ta Wam sie podoba, czy tamten facet Wam sie podoba? jakie to ma znaczenie? kazdy ma swoj gust. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:10 a niech sie nudza;). mialas kidys taka schize;)? Odpowiedz Link Zgłoś
vincencik1 Re: bobo test 22.11.07, 13:15 a zrobiłaś już chociaż ten test skoro taki piszesz o tym co chwilę? czy tak sobie zakładasz ten sam wątek dla relaksu? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:18 zrobilam. negatywny wynik i tak mi troche smutno;(, ale coz. widac przyjdzie jeszcze na mnie pora. widocznie to nie ten czas. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:23 heheheh. znajdzie sie jakis temat:). zapewniam.ooo np. napisalam do Swojego faceta dzis rano, ze gpo kocham, a on mi jeszcze nic nie odpisal;) co Ty o tym sadzisz? (zart oczywiscie) ;) ;). Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 16:12 vincencik1 napisała: > może nie wie co odpisać ;)) a moze nie kocha? Odpowiedz Link Zgłoś
tezromantyczka Re: bobo test 22.11.07, 13:24 Taką nie. :-) Ale pewnie jakieś głupie wątki zdarzyło mi się założyć. Chociaż nic nie przebije głupoty wątków madziulki82 - nogi steczkowskiej i czy boisz się wejść na wagę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:27 tezromantyczka napisała: > > Taką nie. :-) > Ale pewnie jakieś głupie wątki zdarzyło mi się założyć. > Chociaż nic nie przebije głupoty wątków madziulki82 - nogi > steczkowskiej i czy boisz się wejść na wagę ;-) sa takie watki, ktore naprawde przebijaja wszystko, ale co tam. niech sobie ludziska pisza. mnie to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bobo test 22.11.07, 13:14 carlabruni napisała: > a ile jeszcze moze byc watkow typu: ja starsza - on mlodszy? ja za mloda - on za stary, albo jak nazywam swojego kota. moj watek przynajmniej jest konkretny. > porusza realny problem. pozdrawiam serdecznie. po prosyu mialam Cie za sensowna babke, ale widac pomylilam sie, tym samym reprezentuejsz taki sam niski poziom jak autorzy wymienionych przez Ciebie watkow.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 22.11.07, 13:16 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > > a ile jeszcze moze byc watkow typu: ja starsza - on mlodszy? ja za > mloda - on za stary, albo jak nazywam swojego kota. moj watek > przynajmniej jest konkretny. > > porusza realny problem. pozdrawiam serdecznie. > > po prosyu mialam Cie za sensowna babke, ale widac pomylilam sie, tym > samym reprezentuejsz taki sam niski poziom jak autorzy wymienionych > przez Ciebie watkow.... > > nie znasz mnie, wiec nie mozesz stwierdzic czy jestem sensowna czy tez nie. jestem jaka jestem i ludzie mnie taka lubia. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 23.11.07, 15:18 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > > a ile jeszcze moze byc watkow typu: ja starsza - on mlodszy? ja za > mloda - on za stary, albo jak nazywam swojego kota. moj watek > przynajmniej jest konkretny. > > porusza realny problem. pozdrawiam serdecznie. > > po prosyu mialam Cie za sensowna babke, ale widac pomylilam sie, tym > samym reprezentuejsz taki sam niski poziom jak autorzy wymienionych > przez Ciebie watkow.... > > iberia sie obrazila:)? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 23.11.07, 15:38 kozica111 napisała: > Kobieto zrób w końcu ten test!!!! no przeciesz zrobilam:)! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bobo test 23.11.07, 15:37 carlabruni napisała: >> iberia sie obrazila:)? ???nie, po pierwsze nie mam czasu by pisac na forum, a po drugie uwazam dyskusje z toba za zakonczona, tak trudno to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 23.11.07, 19:00 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > >> iberia sie obrazila:)? > > ???nie, po pierwsze nie mam czasu by pisac na forum, a po drugie > uwazam dyskusje z toba za zakonczona, tak trudno to zrozumiec? > > a niby czemu za zakonczona? niby co takiego sie stalo? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: bobo test 24.11.07, 11:46 carlabruni napisała: > > a niby czemu za zakonczona? niby co takiego sie stalo? a o czym ty tu dalej chcesz dywagowac?Przypominam, ze nie jestes pepkiem tego forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 24.11.07, 12:19 iberia.pl napisała: > carlabruni napisała: > > > > a niby czemu za zakonczona? niby co takiego sie stalo? > > a o czym ty tu dalej chcesz dywagowac?Przypominam, ze nie jestes > pepkiem tego forum.... > > no nie jestem. dobrze o tym wiem;). wiecej usmiechu i milego dnia;). Odpowiedz Link Zgłoś
ziabola Re: bobo test 23.11.07, 23:11 zajść w ciążę to wcale nie taka łatwa sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: bobo test 24.11.07, 12:20 ziabola napisała: > zajść w ciążę to wcale nie taka łatwa sprawa... oj tak.:). Odpowiedz Link Zgłoś