Dodaj do ulubionych

Oto ja idiotka!!!!!

IP: 213.25.67.* 20.12.01, 17:23
Jestem idiotką,głupia i naiwna.Jakie to przykre,a do tej pory myslałam,że
troche mam w głowie.Jednak to siano.Dobrze ,że przynjamniej to wiem.jeste,a juz
nie powinnam byc z facetem.No moze to za duzo powiedziane, z płcia przeciwna,a
raczej przedziwną.Ok,że żona ,hahah niby formalnie -a mieszka z nia,spi w
jednym łożku,a nie sypia...dobrze,że w ogóle sie przyznał,miał romans z 15
latka,dla której był tylko przyjacielem,wczoraj(kobiety to są)dowiedziałam sie
jak bliskim,hahah...Troche Mu nie wierzyłam,ale wydawało mi sie ,że tak jak
mysle byłoby banalnie,że to niemozliwe,żebym taki banał przyjeła.a
jednak...Boże...jaka jestem głupia.A jak odpierał moje zarzuty,ze przeciez nie
jest takim draniem.Takie teatrum odwlał,że jak sobie to przypomn to strasznie
to smieszne.czy On chciał sobie samopoczucie poprawić?Nowe doznania?Troche
seksu? O co chodzi i po co?A -mówi,że tak strasznie mnie kocha....no az se
boje.A to taki dupek.Faceci dlaczego tak? No dlaczego tak bez sensu?Szkoda mi
tylko tej dziewczynki...hahah Ona mówi,że teraz to woli starszych ,bo są
dojrzalsi...hahahahahahaha.bleeeeee....
Obserwuj wątek
    • bukowski27 skad w ludziach bierze sie taki ekshibicjonizm? 20.12.01, 17:33
      • Gość: oto Re: skad w ludziach bierze sie taki ekshibicjonizm? IP: 213.25.67.* 20.12.01, 17:36
        Bo nikomu nie moge o tym powiedzieć,a jest tak głupio....że Boże...sam widzisz
        swoją reakcje...to żenujące co zrobiłam i w co sie wplątałam ,wszyscy moi
        znajomi tak samo by zareagowali...ale tak jest lżej...
        • bukowski27 wiesz oto. 20.12.01, 17:45
          bo moze ja nie rozumiem takiej postawy... ja swoje problemy przezywam w sobie i
          nie lubie sie dzielic nimi z innymi... moze dlatego takie uzewnetrznianie sie
          jest dla mnie niezrozumiałe... a co do faceta i 15... to ja moze nic nie
          powiem... bo za duzo bym powiedział... i zbyt dosadnie jeszcze...
          • Gość: Maruda Bukowski. IP: *.nyc.rr.com 20.12.01, 17:57
            Przepraszam, ze sie wcinam jak gumka od majtek, ale pozwole sobie
            odpowiedziec za oto - no wlasnie taka jest funkcja tego forum, ze
            umozliwia nam wyrzucic to co w sobie kisimy i to czego normalnie w zyciu
            bysmy raczej wszem i wobec nie oglosili. Czasami te 'kiszonki' za
            przeproszeniem niezle capia, bo jak wiadomo swirow na naszym
            kochanym forum nie brakuje, ale coz poradzic ...:-)
            Ja tam ogolem nie widze w tym nic zlego, tym bardziej jesli to komus
            pomaga.

Pozdroofka
    • Gość: Maruda Re: Oto ja idiotka!!!!! IP: *.nyc.rr.com 20.12.01, 17:50
      Oto, bez przesadyzmu, czasami serducho rozum zaglusza - ani ty
      pierwsza ani ostatnia. A ze palant... no coz zrobic, to jego wina ze taki z
      niego buc, a nie twoja, ze dalas sie mu wmanerwowac. Popatrz na to z
      drugiej strony - moglby ci zrobic dziecko,albo np zostawic prezent, ktorego
      moglabys sie pozbyc tylko w przychodni WR i jeszcze duzo gorszych
      rzeczy.
      Trzymaj sie i nie pekaj.
    • paulka2 Re: Oto ja idiotka!!!!!- wcale nie !! 20.12.01, 18:55
      Oto ! Nie jestes idiotka, tylko zdrowa i normalnie czujaca kobieta.To bardzo
      dobrze, ze napisalas na forum,bo nie ma nic gorszego, niz duszenie w sobie
      emocji, zwlaszcza, gdy nie masz komu opowiedziec o swoim dramacie.Wspolczuje
      Ci, bo sama nie wiem jak ja bym zareagowala na taki "grom z jasnego
      nieba ".Najgorsze, ze wlasnie teraz spadl na Ciebie, kiedy Swieta za pasem,
      chcialoby sie cieszyc i weselic " z narodzenia Pana".Kurcze, przejelam sie , bo
      sama jestem zona i, choc sobie ufamy, "you never know "...Od Ciebie zalezy, czy
      przebaczysz, zaufasz na nowo, czy odejdziesz i ulozysz sobie zycie inaczej.Nie
      zalamuj sie, choc domyslam sie , ze cierpisz...Zaufaj sobie i pamietaj : zawsze
      jest JUTRO. Pozdrawiam Cie swiatecznie .
      • yak-ona Re: Oto ja idiotka!!!!!- wcale nie !! 20.12.01, 19:11
        paulka2 napisał(a):

> Oto ! Nie jestes idiotka, tylko zdrowa i normalnie czujaca kobieta.To bardzo
        > dobrze, ze napisalas na forum,bo nie ma nic gorszego, niz duszenie w sobie
        > emocji, zwlaszcza, gdy nie masz komu opowiedziec o swoim dramacie.Wspolczuje
        > Ci, bo sama nie wiem jak ja bym zareagowala na taki "grom z jasnego
        > nieba ".Najgorsze, ze wlasnie teraz spadl na Ciebie, kiedy Swieta za pasem,
        > chcialoby sie cieszyc i weselic " z narodzenia Pana".Kurcze, przejelam sie , bo
        >
        > sama jestem zona i, choc sobie ufamy, "you never know "...Od Ciebie zalezy, czy
        >
        > przebaczysz, zaufasz na nowo, czy odejdziesz i ulozysz sobie zycie inaczej.Nie
        > zalamuj sie, choc domyslam sie , ze cierpisz...Zaufaj sobie i pamietaj : zawsze
        >
        > jest JUTRO. Pozdrawiam Cie swiatecznie .

RACJA...ALE NIE PRZEBACZAJ I NIE OBWINIAJ SIEBIE!!!
        NIE MOZNA TEZ ZAUFAC NA NOWO, BO JUZ ZAWSZE BEDZIESZ SIE BALA, ZE TO SIE ZNOWU
        POWTORZY!
        DAJ SOBIE SZANSE, ODWROC SIE OD TEGO I ZACZNIJ ZYC NA NOWO - DLA SIEBIE - NIE DLA
        NIEGO!
        NIE JESTES ABSOLUTNIE IDIOTKA TYLKO ZA MOCNO KOCHASZ I ZASLEPILO CIE TO!
        TRZYMAJ SIE CIEPLO!I GLOWA DO GORY!!!
        PA!
    • Gość: pepe Re: Oto ja idiotka!!!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 20.12.01, 19:53
      Proszę - przetłumacz to na język polski...
      • Gość: oto Re: Oto ja idiotka!!!!! IP: 213.25.67.* 20.12.01, 20:37
        Dramat polega na tym,że to dośc przykre.On myśli ,że ja nic nie wiem.To On
        chyba jednak głupi.Tylko widzę ,że On taki amator "zielonych jabłek".Chciałabym
        móc to wykrzyczeć!!!!!Chciałabym ,żeby poszło Mu w pięty.Zeby wiecej nie bawił
        sie w sposób tak perfidny.Kiedy rozmawiałam z ta dziewczynka,która mówiła takie
        głupoty,powiedział,że chce sie rozwieśc z zoną.Zona by sie troche
        zdziwiła.Miłośc przecież wygładza rzeczywistośc,ale nie odbiera
        mózgu.Myslałam,ze mnie to sie nie zdarzy.Może powiedziec zonie?Przecież to
        ohydne w co On wikła ludzi.Wypadł Mu kiedys list,pisał do czasopisma z ludźmi
        bez głów, wcześniej mi je pokazywał,ze sfotografowanymi narzadami płciowymi.W
        liście były Jego dane.Powiedział,że pisał to dla kolegi.A łatwiej Mu było w
        swoim imieniu.Popatrzyłam na Niego i zaczęłam sie śmiac.Powiedział,że moja
        niewiara Go zabija.Pomyślałam,że muszę coś zrobić,bo bezmiar ohydy,która
        zaczęła mnie otaczać była nie do wytrzymania.To nie tak łatwo powiedzieć
        jakijesteś dupek i odejśc.Ja takich ludzi nigdy nie znałam.I dlatego jest mi
        tak głupio.Bo to nikt moralnie.Nikt.
        • Gość: Milka Re: Oto ja idiotka!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 20.12.01, 21:41
          W pierwszym liscie napisalas, ze on sie przyznal ? Czy, nie zrozumialam ? to
          faktycznie glupia sytuacja, ale lepiej ,ze wiesz z kim masz do czynienia.
          Pozdrawiam.Trzymaj sie.
          • Gość: kakadoo Re: Oto ja idiotka!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 22:00
            czy ja dobrze zrozumiałam, czy oto nie jest żoną pana opisywanego w poście?
            nader to metne, jeśli cos pomieszałam, sorry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka