kitek_maly 11.12.07, 14:01 koniec smutasowania! ;-) trzeba się wziąć w garść i skupić na ważniejszych sprawach niż rozpamiętywanie przeszłości :-) ciekawe, co będę mówić wieczorem, bo wtedy zwykle dopada mnie chandra ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carlabruni Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:25 kitek, wlasciwie to co sie stalo? pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:27 eehh facet. a potem wszystko po trochu się podokładało i tak właśnie teraz jest. jeszcze pół godziny temu miałam dobry humor, ale oczywiście musiał mi ktoś go zepsuć... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:31 kitek_maly napisała: > eehh facet. > a potem wszystko po trochu się podokładało i tak właśnie teraz jest. > jeszcze pół godziny temu miałam dobry humor, ale oczywiście musiał > mi ktoś go zepsuć... mam nadzieje, ze nie ja? moze sie jeszcze dogadacie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:32 nie no co Ty, nie Ty! :-) taka jedna zołza ;-) z tamtym to się już na pewno tak fajnie nie dogadamy. idę pod prysznic, może jak sobie trochę pomyślę, to mi przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:39 kitek_maly napisała: > nie no co Ty, nie Ty! :-) > taka jedna zołza ;-) > z tamtym to się już na pewno tak fajnie nie dogadamy. > idę pod prysznic, może jak sobie trochę pomyślę, to mi przejdzie. A może trzeba spróbować niemyślenia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:41 kitek_maly napisała: > nie no co Ty, nie Ty! :-) > taka jedna zołza ;-) > z tamtym to się już na pewno tak fajnie nie dogadamy. > idę pod prysznic, może jak sobie trochę pomyślę, to mi przejdzie. idz i wez sobie dluga relaksujaca kapiel. niczym sie nie przejmuj. znajdziesz wartosciowego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:44 najgorsze, że tamtem był/ jest baaaardzo wartościowy. co prawda ma kilka sporych defektów, ale myślę, że do wypracowania :-) ale to już nie ja będę nad tym pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: d*pa n/tx 11.12.07, 22:27 Na d*pny nastrój pomagają czasem d*pne piosenki, tzn. śpiewanie wszystkiego, co wpadnie w ucho z jednym tylko słowem. Zgadnij jakim? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pomidor? ;-) n/tx 11.12.07, 22:34 w sensie, że na każdą melodię o tej samej d*pie? ;-) do 'sto lat' dobrze pasuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: pomidor? ;-) n/tx 11.12.07, 22:35 O, widzę, że już przetrenowałaś :D Jak chcesz, to wplataj między d*py imię tego obwiesia, co Cię tak denerwuje. Może to i głupie, ale przynajmniej śmiesznie głupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pomidor? ;-) n/tx 11.12.07, 22:38 haha :-) no raczej nie jest to szczyt moich intelektualnych możliwości, ale myślę, że zadziała odstresowująco. idę zatem śpiewać pod prysznicem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: pomidor? ;-) n/tx 11.12.07, 22:41 A nie żałuj sobie, niech się sąsiedzi lewą nogą przeżegnają :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: piosenka dziala? :))) 11.12.07, 23:33 działa, ale nie ta o Beacie z Albatrosa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 E-Book działa. ;) 11.12.07, 23:34 Ja dziś się wystroiłam, stanęłam przed lustrem i pomyślałam...ale fajna z Ciebie babka. Hahahahhaha....to działa. ;P Lepiej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: E-Book działa. ;) 11.12.07, 23:47 :-) ee to o fajnej babce też często stosuję. a możesz mi przesłać e-booka o zołzie? może mi też się przyda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: E-Book działa. ;) 12.12.07, 00:00 A myślałam, że już masz. Jasne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: E-Book działa. ;) 12.12.07, 00:09 Zależy z którego profilu. ;P Ale wiesz co...ściema...bo ja te akcje stosuje. Przychodzi mi to całkiem naturalnie i sama wiesz jaką mam sytuację. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: E-Book działa. ;) 12.12.07, 00:23 wiem, wiem. masz sytuację pt. wpadła śliwka w kompot. ;-) dobrze chociaż, że nie w kompost ;-)) a ja aktualnie kończę prostować włosy, coby móc sobie rano powiedzieć 'ale ze mnie laseczka' ;-) i dziś zamierzam się wcześniej położyć. Odpowiedz Link Zgłoś