nutopia 14.12.07, 11:36 bo mam kaca prosze mnie pocieszyć:) tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uyu Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 11:46 Giganta, moralniaczka czy takiego zwyklego moczymordeczke? Jesli naprawde duzy, to polecam filizanke mocnej kawy z ... sola. Wiem, ze to strasznie wyglada na pierwszy rzut oka, pije sie to ze wstretem, ale za to stawia na nogi w ciagu kwadransa :))) Powstrzymujac sie od sakramentalnego "zeby kozka nie popijala, to by ja glowka nie bolala" zycze powrotu do formy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 11:52 uyu napisała: > Giganta, moralniaczka czy takiego zwyklego moczymordeczke? > Jesli naprawde duzy, to polecam filizanke mocnej kawy z ... sola. > Wiem, ze to strasznie wyglada na pierwszy rzut oka, pije sie to ze > wstretem, ale za to stawia na nogi w ciagu kwadransa :))) > Powstrzymujac sie od sakramentalnego "zeby kozka nie popijala, to by > ja glowka nie bolala" zycze powrotu do formy :)))))) > takiego zwykłego mam jak się wino pastisem popija to potem tak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 11:53 o rany, ale dawno kaca nie miałam... wszystko przede mną, mam spory zapas alkoholu, który zbyt długo leżeć nie może bo straci moc! na kaca zwykle mi pomaga okład z młodego ciała;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 11:57 conena napisała: > o rany, ale dawno kaca nie miałam... wszystko przede mną, mam spory zapas > alkoholu, który zbyt długo leżeć nie może bo straci moc! > > na kaca zwykle mi pomaga okład z młodego ciała;-) > nie lubię młodych ciał:( Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 21:48 nutopia napisała: > > nie lubię młodych ciał:( No toś mnie zraniła Nutopia. Zraniłaś mnie do żywego! :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 15.12.07, 00:27 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > > > nie lubię młodych ciał:( > > No toś mnie zraniła Nutopia. Zraniłaś mnie do żywego! > :D za to ilu tu dałam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 13:41 nutopia napisała: > bo mam kaca > prosze mnie pocieszyć:) > tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli miiiiiiiinie wkrótce :) wytrzymaj jeszcze godzinę/ dwie pomysl- teraz to mały kacyk, ale jaki będzie po sylwestrze, ho ho :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 15.12.07, 00:28 zwroclawianka napisała: > nutopia napisała: > > > bo mam kaca > > prosze mnie pocieszyć:) > > tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli > > miiiiiiiinie wkrótce :) wytrzymaj jeszcze godzinę/ dwie > pomysl- teraz to mały kacyk, ale jaki będzie po sylwestrze, ho ho :) to nie byl znow taki maly kacyk... wlasciwie to on dopiero teraz puscil Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 15.12.07, 00:29 qw994 napisała: > PO! CIE! SZAM!!!!!!! :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 19:50 a myslalem, ze to nowe wkladki do butow :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: jest mi dziwnie 14.12.07, 22:07 nutopia napisała: > bo mam kaca > prosze mnie pocieszyć:) > tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli Zamorduj bydlaka! Utop go w wódce! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: jest mi dziwnie 15.12.07, 00:29 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > bo mam kaca > > prosze mnie pocieszyć:) > > tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli > > Zamorduj bydlaka! Utop go w wódce! ;) nie wymawiaj przy mnie tego slowa na "w" Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: jest mi dziwnie 15.12.07, 15:38 nutopia napisała: > lupus76 napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > bo mam kaca > > > prosze mnie pocieszyć:) > > > tylko proszę nie krzyczeć głośno - głowa mnie boli > > > > Zamorduj bydlaka! Utop go w wódce! ;) > > > nie wymawiaj przy mnie tego slowa na "w" yyy wziernik? Odpowiedz Link Zgłoś