yagiennka 25.12.07, 12:25 Się rozerwac z facetem? Coby odpocząć od tego rodzinnego zjazdu i terroru pierogami i kapustą z grzybami. Czekam na jakieś pomysły :) Tylko nie do kina, oklepane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julcia_bleble Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 12:32 hmm nie wiem..moze na spacer z psem;> albo na lodowisko jesli wogole jest otwarte.Chociaz w zasadzie to myślę że dzisiaj jeszcze jest zamknięte..ale jutro powoli powinno wszystko wracać do normalnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 13:15 No właśnie lodowisko jest fajnym pomysłem ale neistety z pewnych względów odpada. I chodzi mi o wyjście już po świetach, niesciśle się wyraziłam :) Także już wszystko powinno być otwarte od czwartku. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 13:56 Doprawdy fascynujące zajęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 16:22 yagiennka napisała: > Doprawdy fascynujące zajęcie. nie bardzo rozumiem, masz pretensje do innych, ze nie potrafisz sobie zorganizowac czasu w Swieta????zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 20:52 LOL:D w pierwszym odruchu chciałam napisać, że my jutro idziemy do zoo na spacer ale skoro autorka wątku uważa spacer za doprawdy fascynujące zajęcie to polecam kino :p Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 23:22 Hm, zoo w zinmie? Faktycznie, spacerów nie uważam za fascynujące zajęcie ;) Może zmienie zdanie na emeryturze :D Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 23:21 Faktycznie nic nie rozumiesz :)) To przeczytaj jeszcze raz, jak nie idzie to weź słownik a jak dalej nie idzie to już nie mam pomysłu :D Nigdzie nie pisalam że mam jakiekolwiek do kogokolwiek pretensje, rzuciłąm luźne hasło a twoja propozycja spacerów - moze zaproponuj dwojgu staruszkom i to latem bo zimę mamy i trochę zimno jest haha. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 10:41 dziwn, bo mnie sie wydawalo, ze zima ludzie w gory jezdza a tam to dopiero jest zimno.No coz faktycznie jestes bardziej zalosna niz myslalam w dodatku bez polotu i fantazji :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
wrr2 Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 15:28 Twoja odzywka zabrzmiała jakbyś właśnie miała pretensje za brak super pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie można iść w Święta?do wrr2 26.12.07, 15:33 wrr2 napisała: > Twoja odzywka zabrzmiała jakbyś właśnie miała pretensje za brak super pomysłów. no co TY!Yagus ma zawssze super pomysly-chciala tylko sprawdzic jaka MY mamy fantazje :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 22:13 yagiennka napisała: > Doprawdy fascynujące zajęcie. Jasne,że fascynujące... ...inteligentni ludzie nie nudzą się ze sobą :D A spacer (długi,za miastem) w lekkim mrozie, po śniegu jest naprawdę fajny i jest odpoczynkiem od rodzinnych kawek/herbatek. Co jest dla Ciebie fajnym zajęciem zatem? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 22:15 rosa_de_vratislavia napisała: > yagiennka napisała: > > > Doprawdy fascynujące zajęcie. > > Jasne,że fascynujące... > ...inteligentni ludzie nie nudzą się ze sobą :D dokladnie :-))) > Co jest dla Ciebie fajnym zajęciem zatem? problem w tym, ze Yagus sama nie ma pomyslu ale na dzien dobry krytykuje innych, a faceta ma no coz bez fantazji i polotu :-DDDD, pasuja do siebie jak ulal :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 23:25 Wiesz co, szkoda mi na ciebie ruchu palcem - pstrryk :D Naucz się przyjmować krytykę, to pomaga w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 10:40 yagiennka napisała > Naucz się przyjmować krytykę, to pomaga w życiu. no wlasnie, to czego wymagasz Yagus od innych zacnzij wymagac od siebie.I skoro 10 osob twierdzi, ze robisz zle to sie nad tym zastanow bo moze maja racje?:-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 23:24 A czy ja pisałam gdzieś coś o nudzie?? A swoje zdanie o spacerach napisałam już wyżej :) Ja z moim facetem się nigdy i nigdzie nei nudze, możemy przegadać w windzie 2 godziny jadąc z góry na dół i będzie to fajny czas, ale mam po prostu chęć na coś innego, jakiś pomysł. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Re: Gdzie można iść w Święta? 25.12.07, 19:24 może do zamku tortur? fajnie rozrywają.. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Na spaserdoparkunałyżwyaraczejrolkiz powoduprakuśni 25.12.07, 22:00 egunarowermo0znaposprzatacpiwnicepomalowacscianywytrzepacdywanybzyka csiecalydzienwysprzatacsamochodwrocicdodomu... Można te nie pakować się w miejsca, w których jest ci źle i wtedy znika problem... Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 02:33 -teatr, wytawa, koncert (kalsyka) -muzeum (szczegolni jeslie zgodne z zainteresowaniami) -klub -restauracja (dobra!) -miejskie lub podmiejskie spa -basen/park wodny -wypad pod miasto do przytulnego hotelu z jakas atrakcja -na kregle/na squasha (nawet jesli nie umiecie)/itp. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 10:00 wypad do lasu albo nad morze nie wiem gdzie masz bliżej może góry ja dziś na 2 godz jadę nad morze a mam ponad 100km Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Gdzie można iść w Święta? 26.12.07, 15:07 na narty. W zaleznosci od kondycji Kasprowy lub cos krotszego Odpowiedz Link Zgłoś