Dodaj do ulubionych

ZOSTAWIL MNIE

IP: *.tele2.pl 16.06.01, 16:19
wlasnie mnie zostawil facet. bylismy ze soba dwa lata - moze to i malo - dla
mnie duzo. wydawalo (mi) sie ze wszystko jest ok - a dzis sie dowiedzialam ze
potrzebuje samotnosci, bardziej niz mojej milosci. Kurcze nie wiem co ze soba
zrobic :-(
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.library.uu.nl 16.06.01, 16:25
      tak to sie konczy kiedy wybiera sie nieodpowiedniego partnera,nastepny tez pewno Cie
      zostawi i tak bedzie dopoty dopoki kobiety beda wybierac tzw.delikatnych
      skurw....pzdr.student
      • Gość: Michal Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.152.174.88.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.06.01, 16:39
        Czesc student, widze ,ze idziesz na calosc.
        To nie tak.....spokojnie, ale nastawienie masz dobre,
        nie mieszaj sie ,moglo byc wiele powodow, i tak prawdy
        sie nie dowiesz, a mozesz uslyszec ze jestes glupi.
        Poza wszystkim koles mogl byc spoko, wiec nie oceniaj,
        Hujemorche........chyba dobrze napisalem
        • Gość: student Re: ZOSTAWIL MNIE-inny temat IP: *.library.uu.nl 16.06.01, 16:43
          Goedemorgen-to jest(chyba dobrze).PS chyba wiesz ze NY zostal zalozony przez Holendrow
          pod nazwa Nowy Amsterdam?
      • Gość: ona Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.tele2.pl 16.06.01, 17:21
        wiesz student, nie wiem co ci odpowiedziec... ale mi przykro
        • Gość: Michal Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.152.174.88.Dial1.NewYork1.Level3.net 16.06.01, 17:38
          Ja przepraszam za studenta (chlopak sie jeszcze uczy),
          a przed Holendrami to byli tutaj ludzie z Lomzy, Bialegostoku i Rzeszowa
          Ona ,co mam tobie radzic ,znam ten bol doskonale (przysiegam) ale zlotego
          srodka nie ma, samo po watrobie sie przetrawi, czas i mili ludzie duzo zajec
          i hobby, nie tam jakies kliny ,imprezy (bo znajdziesz nastepnych jednorazowcow)
          czy zalewanie sie winem i zapychanie slodyczami. Sport wez sie za sport
          jest lato, uszy do gory, jeszcze bedziesz sie smiala z palanta (nidgy
          nie wiadomo kto zawinil, moze jestes taka cholera ,ze trudno wytrzymac.)
          • Gość: ona Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.tele2.pl 16.06.01, 17:46
            no dobra, rzeczywiscie jestem niezly gagatek, ale zeby to zobaczyc to wystarczy
            gora miesiac, a nie az dwa lata... w morde... najbardziej mnie wkurza ze mam
            sesje a teraz ni czorta nie potrafie skupic sie nad ksiazka, jak by mi malo
            bylo to jeszcze sobie wrzesien uprzyjemnie szlag by to...
            sport pewnie jest niezlym pomyslem, ale dzis wieczorem zamierzam sie upic -
            tylko gdzie schowac telefon zeby do niego nie zadzwonic???
            • Gość: mnich Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.dhcp.mcphu.edu 16.06.01, 18:05
              Trudno na takie wolanie nie odpowiedziec ale tez nikt tu chyba nie wie jak
              naprawde pomoc. Skad mozna wiedziec co to znaczy ze gagatek z Ciebie. Picie nie
              pomoze wyjdziesz z tego slabsza. Kazdy kiedys przegrywa staraj sie nie stracic
              wiecej.
              mnich
              • Gość: ona Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.tele2.pl 16.06.01, 18:22
                scarlet o'hara i jej pomysle o tym jutro to swietny patent, ale niestety dzis
                potrzebuje jakiegos cholernego znieczulacza :((( bo inaczej nie zasne... nad
                zyciem nie jestem w stanie dzis myslec, jeden wieczor alkoholizmem sie nie
                skonczy. kurcze wiem ze tylko ja moge sobie pomoc ale jakos nie wiem z ktorej
                strony zaczac :(
                • leni Re: ZOSTAWIL MNIE 16.06.01, 18:36
                  To bardzo banalne, to co teraz napisze, ale niestety to CZAS LECZY RANY. Nie
                  jest to zloty srodek,ale gorzka prawda!
                  Zycze Ci, zeby ten czas, byl dla Ciebie bardzo krociotki!!!
                  Pozdrowienia!
                  • Gość: WW Re: ZOSTAWIL MNIE IP: 213.76.104.* 16.06.01, 21:10
                    Po pierwsze nigdy nie wiadomo czy nie wroci. Z doswiadczenia mego (rozstaje sie
                    ze swoim facetem juz od kwietnia:-)i przyjaciolek nie jest to takie proste.
                    Uszy do gory:-)!
                    Ps. Jak chcesz do niego zadzwonic to dzwon po prostu do wszystkich innych -
                    rodzicow, kolezanek, nawet do zegarynki. Aha, nie czytaj postow studenta i
                    Michala, bo nie bedziesz miala ochoty spojrzec na nowego faceta.
                    • Gość: bronka Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.pai.net.pl 16.06.01, 21:49
                      A moze warto klin klinem? Cociaz na jeden wieczor.
                    • Gość: ola Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.toya.net.pl 16.06.01, 22:23
                      Gość portalu: WW napisał(a):

> Po pierwsze nigdy nie wiadomo czy nie wroci. Z doswiadczenia mego (rozstaje sie
                      >
                      > ze swoim facetem juz od kwietnia:-)i przyjaciolek nie jest to takie proste.
                      > Uszy do gory:-)!
                      > Ps. Jak chcesz do niego zadzwonic to dzwon po prostu do wszystkich innych -
                      > rodzicow, kolezanek, nawet do zegarynki. Aha, nie czytaj postow studenta i
                      > Michala, bo nie bedziesz miala ochoty spojrzec na nowego faceta.

Jak wyzej. Pozdrawiam i zycze Ci wszystkiego najlepszego.
                      • Gość: Michal Re: ZOSTAWIL MNIE IP: *.246.90.73.Dial1.NewYork1.Level3.net 17.06.01, 05:59
                        No wlasnie nie czytaj moich postow...... :)
                        Ocene zostawiam tylko tobie.
                        • Gość: student Re: ZOSTAWIL MNIE-do wszystkich,a glownie do WW i Ona(Jej). IP: *.library.uu.nl 17.06.01, 13:16
                          nie czytaj postow studenta...-dlaczego napisalem nieprawde czy cos?wrecz przeciwnie
                          czytaj posty moje i Michala a nawet szukaj takich facetow jak Ja i Michal,ja nie zostawiam
                          dziewczyn wiec gdybys od 2lat byla ze mna to nie musiala bys pisac postu pt.Zostawil
                          mnie.pozdr.student

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka