dita.von.teese 16.01.08, 21:05 pl.youtube.com/watch?v=eLjc6lmAZTw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka24 Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 16.01.08, 21:40 gdzie ty widzisz tego samca a fe mój to dopiero sama myśl mnie podnieca Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 16.01.08, 21:43 to ten co spiewa;) Odpowiedz Link Zgłoś
klio.o co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 04:53 to klasyczny przyklad kiedy atrakcyjnosc fizyczna musi ustapic wszelkiej innej :) juz nawet nie chodzi o ten uroczy niemiecki wokal o kazirodztwie, ale te ruchy kopulacyjne i plucie... moze i samiec alfa, ale raczej nie ten gatunek o ktory nam chodzi :) zreszta tytul utworu za tym przemawia ;p to jak juz ma byc niemiec samcem alfa to ja wole Falco :D pl.youtube.com/watch?v=b20UzLecnHo Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 10:01 jednak wolę słuchać niż oglądać:) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 12:01 za bardzo sie co poniektore panny wczuly chyba..to bylo przeciez z duzym przymrozeniem oka. Taki zarcik to byl n.t.samca alfa; Z reszta nie napisalam: subtelny, uroczy, czarujacy, tajemniczy, tylko po prostu samiec alfa ociekajacy testosteronem i tyle. To, czy on mnie pociagalby w tej swojej scenicznej kreacji, to inna sprawa. Bo nie pociagalby. Jest w nim tu cos zwierzecego, jest spocony, nabuzowany, obsceniczny i troche obrzydliwy. Ale moim zdaniem cos z samca alfa w ujeciu zwierzecym ,pierwotnym w nim jest. Till ma jednak rozne wcielenia i potrafi byc tez subtelny a nawet melancholijny. Lubie go bardzo, lubie w ogole Rammstein. Jednak bardziej podoba mi sie typ w stylu Ralph Fiennes W "Wichrowych wzgorzach", lub Gary Oldman w "Szkarlatnej literze". Typ nieprzewidywalny,namietny, troche mroczny, taka juz zboczona jestem;) a ze w zyciu przez takich czasem sie cierpi, to juz inna sprawa. pozdrawiam. troche luzu zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 12:09 Wokalista Pantery jest jeszcze zwierzak :) Mój facet tez jest na scenie zwierzakiem zreszta, ale w niezbyt erotycznym sensie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 12:20 nawet nie slyszalam wczesniej o Panterze, szczerze mowiac, uswiadomilas mnie:) sprawdze sobie dokladniej na youtubie. a tu np.Fiennes jako Heathcliffe (mam nadzieje ze pisownia ok)i uroczy glos Kate Bush: pl.youtube.com/watch?v=UI5qEQAvOcY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 12:31 sprawdź :) bo muzyka tez świetna... Fiennes - mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś
luciferia Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 19.01.08, 16:24 2szarozielone napisała: > Wokalista Pantery jest jeszcze zwierzak :) Aaa, czytasz mi w myślach :D Kocham Phila miłością wielką i z Twoimi słowami się zgadzam :) A już niedługo będę mogła sama na żywo go zobaczyć, bo w marcu Philip przyjeżdża na koncert razem z Down :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 14:02 piszesz pode mną więc odpowiem po pierwsze; ni panna po drugie: ja się nie wczułam amen Odpowiedz Link Zgłoś
prairiewind Re: co Ty wiesz o samcu alfa ;p 17.01.08, 13:12 tak gwoli scislosci Falco byl Austriakiem Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl oto samiecALFA ociekajacyTestosteronem???fuuuj 17.01.08, 12:31 gosc ocieka ale potem bleeee, do tego nie ogolone pachy fuuuuj i klata owlosiona az po szyje....rzyg.... Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: :))) 17.01.08, 12:38 ale: dominujacy, silny jest? jest, jak przywodca stada, cala publika w amoku; Laski na niego leca? leca, leca.. Ma charyzme? ma. itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: :))) 17.01.08, 12:47 Laski to pewnie lecą nawet na asystentów pomocników technicznych zespołu :D tak sie charyzma udziela... lidera. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: :))) 17.01.08, 12:54 no pewnie i tak he he. Choc z tego co wiem, drugi w kolejnosci jest Richard Kruspe, gitarzysta. Fajny jest. Z tym ze ten z kolei na koncercie z Berlina akurat ucharakteryzowany jest na..hm..nie wiem, cyborga? A ten Twoj to jaki mniej wiecej typ? Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: :))) 17.01.08, 12:58 mój to w czarnych skórach od góry do dołu gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: :))) 17.01.08, 13:25 dita.von.teese napisała: > ale: dominujacy, silny jest? > jest, ???pozory myla.... > jak przywodca stada, cala publika w amoku; niemal na akzydm koncercie innych gwiazd publika jest w amoku... > Laski na niego leca? > leca, leca.. nie na niego jednego....-jak wyzej. > Ma charyzme? > ma. kwestia dyskusyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: :))) 17.01.08, 13:39 Pewnie kazda z nas ma inna wizje tzw.prawdziwego mezczyzny, czasem trudno to ujac w slowa. Co do samca alfa, wydaje mi sie, ze taka klasyczna jego definicja jest zbyt szeroka i ogolna w odniesieniu do mezczyzn. Bo jakby sie zastanowic, to byc moze dla niektorych poslanek ehm..Samoobrony, takim kims byl..Endriu Lepper, i to jest dopiero wielki rzyyyyyyyyg.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 17.01.08, 13:48 Mrum... Mój wzorzec samczości :) A jaki fajny jest na żywo... Ale się rozmarzyłam :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 17.01.08, 13:52 bylas na koncercie? bo, mam nadzieje, ze masz na mysli Tilla L. a nie Leppera :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 17.01.08, 14:54 No aleszszszszs..... Oczywiście, że Tilla :D Na kilku koncertach byłam i jeszcze nikomu nie udało się mnie powstrzymac przed dopchaniem się pod scenę :D I raz nawet do mnie machał...... Ach, siem wzruszyłam ;D Liczę, że w tym roku jednak będą mieli koncert chociaż w Berlinie, bo cały rok przerwy to jednak za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks O fuj 19.01.08, 14:06 To już lepsi ci tutaj www.youtube.com/watch?v=YHhQaPD20Zw&feature=related www.youtube.com/watch?v=RCQebH7BMMQ&feature=related ;]pp Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: O fuj 19.01.08, 15:13 slyczni;D a tak sie dzieje gdy grzeczny chlopiec usiluje byc "niegrzeczny" pl.youtube.com/watch?v=zpGKvTWCI4c&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: O fuj 19.01.08, 15:34 Cudowny fan Rammsteina :D A z innej beczki - od tego mam ostatnio przyjemne dreszcze: youtube.com/watch?v=Fbpv7IUTm5k :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: O fuj 19.01.08, 15:50 piosenka super, rzeczywiscie dreszczy mozna dostac. Ale jesli chodzi o wizje, to mimo ze jestem hetero, bardziej pociagajaca wydaje mi sie Leticia niz Chris I.:) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: O fuj 19.01.08, 15:55 No on sam w sobie też mnie nie kręci - ale ta piosenka, ten głos, ten teledysk... :) Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: O fuj 19.01.08, 16:13 muzyka moze dzialac podkrecajaco. Pare lat temu jak odkrylam Loreene mc Kennit, lubilam sobie wlaczac jeden jej kawalek, z filmu "Jade",ze sceny erotycznej,z reszta. Link na dole. Co ciekawe, piosenka niby z zalozenia zupelnie nie erotyczna, a krecila mnie strasznie swego czasu, lubilam sobie wlaczac przy okazji lozkowej. Wstep b.dlugi(choc piekny), wiec mozna raczej odsluchac od ok.2min 40, potem jest taki zmyslowy rytm..no na mnie dzialal w kazdym razie, ale jak mowilam chyba jestem lekko zboczona;) pl.youtube.com/watch?v=2R69nV4HOaE Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 19.01.08, 16:01 Max Cavalera to prawdziwy samiec;) www.youtube.com/watch?v=VT85ko05uxY Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Proszsz..oto samiecALFA ociekajacyTestosteron 19.01.08, 16:11 www.youtube.com/watch?v=ONZ9bL2WGBE - tego bym zjadła :) Albo pozwoliła się zjeść :) Odpowiedz Link Zgłoś