sweetesttabooo 22.01.08, 14:40 i jestem pewna,ze w nią nie uwierzycie. jest tak bardzo zagmatwana i nieprawdopodobna.jak moje życie.szukam słów, zeby ją opisać i nie znajduję.nie chcę jej jeszcze bardziej tutaj poplątać. nie wiem co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 14:42 >nie wiem co > zrobić Nie wciskać entera zbyt wcześnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 20:26 gdzie ta historia co zrobić zacznij od początku Odpowiedz Link Zgłoś
sweetesttabooo Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 21:47 więc-jestem mężatką-oni-para moich przyjaciół-spałam z obojgiem w trójkącie,który sprowokowała ona- potem on sie zakochał we mnie,mielismy romans-ona sie domyslała-przyjazn sie popieprzyła.rzuciłam go-strasznie sie z tym czułam, chociaz bylo nam cudownie-teraz oboje cierpimy,ona che naprawic to co sie zepsuło-ja nie umiem.nie wiem jak z nimi zyc.są i będą zawsze blisko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwen.stefani Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 21:56 Ja zazwyczaj w takich skomplikowanych sytuacjach pozostaje bierna i Tobie tez tak radze. Wiem, ze to jest najbardziej beznadziejne wyjscie, ale cokolwiek bys nie zrobiła bedziesz tego załowac... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetesttabooo Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:17 wszystkim nam bardzo zalezy na tej przyjazni, zchrzanilismy cos fajnego. jak odpowiadac na ich zaproszenia? na jej i jego prosby o rozmowe? skoro najlepiej być bierną...... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:26 po jednym trójkącie się nie zakochał. Przerabiałem te rzeczy i ciężko mi uwierzyć, raczej się traci szacunek niż zakochuje. Zapewne spodobało mu się bzykanie z tobą a znudziło z żoną, na co wskazuje trójkącik. Później mógł dorobić teorię. Co by nie pisać, przyjaźń się skończyła, teraz możecie udawać. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetesttabooo Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:33 nie jestesmy dziecmi. jasne,ze byłam dla niego odmianą. ale to ona zrobiła mu prezent.przyprowadziła mnie.i to juz jakis czas trwa. odchodzilam od niego kilka razy i zawsze cierpiał, nie pozwalal mi na to. zresztą seksu w naszym związku bylo niewiele. wiem,ze mnie kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:39 cierpiał? Chłopiec stracił zabawkę. Może powiedz mężowi to będzie się chciał wymienić zonami albo przynajmniej spróbować trójkąta? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetesttabooo Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:44 nie piszę tu po to,zeby kłamać.szukam mądrej rady kogoś z boku. mówię ci,że złamałam mu sece. zresztą jej też, choć inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 22:54 takie eksperymenty seksualne zazwyczaj kończą się rozpadem pary, więc i to ich w końcu pewnie czeka. Nie ma rady, sama to rozwiążesz. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetesttabooo Re: opowiem wam moją historię 22.01.08, 23:02 tylko,ze my musimy jakos te stosunki ułożyc, bo jestesmy skazni na siebie pewnie do konca zycia. a ja tego nie umiem.nawet nie wiem jak okreslic dokładnie swoje uczucia.wszystko sie tak pomieszalo.bardzo sie lubimy i kochałam sie z nią i z nim.i z nimi razem. nie ma juz szans na normalną znajomosc? Odpowiedz Link Zgłoś