mala_mee Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:20 Bo przed ślubem dostają kasę od mamy na kosmetyki i takie tam, mama chce żeby córka miała męża to pracuje nad tym. Po ślubie maż nie daje, bo nie chce żeby jakis inny zgarnął laskę. I biedna zarasta i zarsta... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:08 mala_mee napisała: > Bo przed ślubem dostają kasę od mamy na kosmetyki i takie tam, mama > chce żeby córka miała męża to pracuje nad tym. Po ślubie maż nie > daje, bo nie chce żeby jakis inny zgarnął laskę. > I biedna zarasta i zarsta... no ja wczoraj ledwo wyrwałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:20 Duże uogólnienie.. To tak jakby stwierdzić,że faceci po ślubie zaczynaja rozrzucac brudne skarpety..:) Odpowiedz Link Zgłoś
krig28 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:44 wyjasniam, nie depiluje nog ma juz zarost 2 cm i jej to nie przeszkadza, chodzi w starych obdartych majtkach mimo ze ma pieniadze aby kupic sobie nowe, jedyne o co dba to buzia bo ja widza inni ...... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:47 Wyrzuć stare majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:49 To czemu Ty jej nie kupisz nowej, seksownej bielizny? Albo karnetu do kosmetyczki, np. na wosk? Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:50 krig28 napisał: > wyjasniam, nie depiluje nog ma juz zarost 2 cm i jej to nie > przeszkadza, chodzi w starych obdartych majtkach mimo ze ma > pieniadze aby kupic sobie nowe, jedyne o co dba to buzia bo ja widza > inni ...... A przed slubem nie bylo zadnych oznak, ktore moglyby Ci dac do myslenia? Jak jest sie fleją to trudno to ukryc, moze przed slubem sie starala a teraz to z niej wyszlo (to flejostwo:P).. Odpowiedz Link Zgłoś
krig28 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:05 hmm... al co z tym fantem zrobic, bo mnie obrzydzenie bierze jak patrze na zone w taki stanie....... Ps rozmowy nic nie daja poniewaz ona twierdzi ze nie ma czasu aby o siebie zadbac , oczywiscie jest to bzdura,ponadto depilacja sprawia jej bardzo duzy bol itp wymowki ... Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Sorry, ale... 25.01.08, 14:10 Po 1. Nie odpowiedziałeś na moje ww pytanie. Po 2. To może Ty zacznij się TAM golić i depilować klatę, hę? A po 3. Jeśli ona nie ma potrzeby golenia miejsc intymnych, to nie widzę w tym nic drażniącego. A jak mówi, że nie ma czasu, to sam jej ten czas zorganizuj, a nie pieprzysz! Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Re: Sorry, ale... 26.01.08, 17:56 ansag napisała: > Po 1. Nie odpowiedziałeś na moje ww pytanie. > Po 2. To może Ty zacznij się TAM golić i depilować klatę, hę? > A po 3. Jeśli ona nie ma potrzeby golenia miejsc intymnych, to nie widzę w tym > nic drażniącego. A jak mówi, że nie ma czasu, to sam jej ten czas zorganizuj, a > nie pieprzysz! Ale on wyraznie napisła, ze o nogi chodzi a nie o miejsca intymne... Choc według mnie golenie miejsc intymnych jest wskazane dla obu płci. Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:36 A właśnie, że nie przestają - ja na przykład dopiero wtedy tak naprawdę zaczęłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:41 Marna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
krig28 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:58 to nie jest prowokacja, tylko problem z ktrym sie borykam ... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:09 krig28 napisał: > to nie jest prowokacja, tylko problem z ktrym sie borykam ... zaniedbała się bo daje to efekt taki, że jej nie dotykasz i pewnie o to jej chodzi spokój ma od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 13:48 A dlaczego faceci w ogóle o siebie nie dbają? Widuje mnóstwo zadbanych babek z flejtuchami u boku. Odpowiedz Link Zgłoś
ipola A dlaczego faceci po ślubie nie zwracają uwagi 25.01.08, 13:52 na swoje żony? Ja dbam o siebie bardziej niż przed ślubem, ale małżonek i tak tego nie widzi. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: A dlaczego faceci po ślubie nie zwracają uwag 25.01.08, 14:33 A co ma widzieć i jak to widzenie okazywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:08 A dlateko, sze po subie czofiek gupieje i biesze nagle to mazidełko do renki i nagle nie fie, po co ono jest i je odkłada na pueczkę i sie mu robiom smarszczki. A poźniej jeszcze pardziej gupieje i ja tak właśnie mam. Helpmi! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:10 dziecko ty nie wiesz co to zmarszczki i nienawidze cię :D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:15 Ty się, dziecko, zdecyduj, bo gdzieś wyczytałam, że mnie lubisz! Przyślę Ci zdjęcie ze zmarchami, zobaczysz! Jak tylko zacznie działać małpa i będę w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:21 funny_game napisała: > Ty się, dziecko, zdecyduj, bo gdzieś wyczytałam, że mnie lubisz! > Przyślę Ci zdjęcie ze zmarchami, zobaczysz! Jak tylko zacznie działać małpa i > będę w domu. > dobra, dobra ja juz wszystko widziałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:26 Gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:27 funny_game napisała: > Gdzie? za kotem ! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:34 Za kotem jest tylko wynik korzystnego oświetlenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:34 funny_game napisała: > Za kotem jest tylko wynik korzystnego oświetlenia :D > powiedz, jakie to żarówki a wkręce je w całym domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:36 To taki ściemniacz w pstryczku. I brak lampy błyskowej i kiepski aparat. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:38 funny_game napisała: > To taki ściemniacz w pstryczku. > I brak lampy błyskowej i kiepski aparat. się nie tłumacz ines też widziała:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:44 No Ona to akurat powinna siedzieć cicho i dzielnie znosić nienawiść swoich koleżanek :D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 15:12 Jaaaa, co za ekshibicjon rasowy. ;-) To już wszyscy na FK Cię widzieli? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 15:17 Nie i nie wszyscy zobaczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 28.01.08, 22:08 funny_game napisała: > No Ona to akurat powinna siedzieć cicho i dzielnie znosić nienawiść > swoich koleżanek :D ;D zainwestuj w PhotoShopa ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
krig28 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:11 moja zona ma 29 lat i nie ma zmarszczek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: dzięki Ci Boże 25.01.08, 14:28 agaoki napisała: > że nie dałeś mi takiego męża jak krig :))))))))))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:22 A ja mam więcej, mam zmarszczki, ale mój mąż nie mówi "dlaczeko". Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:27 Helpmi! > Funny, ale jak Ci helpCi? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 25.01.08, 14:34 Może koci łapci mi zrobić mi? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 14:40 -kwaity przynosisz? -do restauracji/kina czy gdzies na miasto zabierasz? -odstawiasz kubek po sobie? -skarpetki zbierasz do pojemnika na brudne ciuchy? -golisz sie codziennie? itd, itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 14:42 kamelia04.08.2007 napisała: > -kwaity przynosisz? > -do restauracji/kina czy gdzies na miasto zabierasz? > -odstawiasz kubek po sobie? > -skarpetki zbierasz do pojemnika na brudne ciuchy? > -golisz sie codziennie? > itd, itp.. oooooo, jaka ładna bajka:) rozmarzyłam się:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 14:45 Nie lubię ogolonych... Odpowiedz Link Zgłoś
krig28 Re: a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 15:04 Napisałem tutaj bo mam problem, myślałem ze dzięki temu postowi dostane jakieś wskazówki co mozna zrobić ale widzę że wiele osób woli sie naśmiewać niż coś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Nadal nie odpowiedziałeś na moje pytania. 25.01.08, 15:13 Co, pewnie skąpisz jej kasy na karnet do kosmetyczki i nową bieliznę, co? Nie możesz sam jej zrobić miłego prezentu, albo zabrać na rajd po CH? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 15:15 Prosze bardzo katalog przykladów, do tego inwencja własna i gra muzyka...: kochanie, chciałbym cie jeszcze raz zobaczyc, jak jak w dniu kiedy sie poznalismy/pierwszej randki/urodzin u mnie itd. Zapisz ja do kosmetyczki za wosk, zaproponuj "a moze z długimi włosami bedzie ci lepiej", albo "lubie twoje długie czarne rzesy" albo "w tej czerwonej sukni wygladasz olściwająco". Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: a czy ty nie masz sobie nic do zarzucenia? 25.01.08, 15:08 Nie lubię nieogolonych. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: a po ch. się tak męczyć, jak już zaklepany :) 25.01.08, 15:42 <lol> I może jeszcze czosnku i śledzi nie jeść, e?! Odpowiedz Link Zgłoś
trusia29 Nie wszytskie 26.01.08, 17:54 Ja dbam o siebie tak samo jak przed slubem Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 29.01.08, 00:31 Moze dlatego, ze osiągnęły swój cel, tzn nie muszą sie podobać wszystkim mężczyznom ;) Ale serio, to nie mam pojęcia, bo ślubu nie mam jeszcze w planach, a po 2-gie dbam o siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszekora Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 29.01.08, 01:07 Nie wszystkie, moja mama była laska gdzieś tak do 60tki a teraz też wygląda lepiej niż koleżanki z jej rocznika. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Dlaczeko kobiety po subie przestaja dbac o si 29.01.08, 10:14 ja mam wiele kolezanek po slubie i wrecz przeciwnie dbaja o siebie i dbaja o dom Odpowiedz Link Zgłoś