25.01.08, 22:02
tak, to do Ciebie :)

chyba same tu zostałyśmy - możemy powyć :O
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:03
      Qrde, ale mnie wystraszyłaś!
      • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:05
        :D to nie ja! to Czesiu Niemęcz :D
        • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:08
          Czesiu Niemęcz i Goryla Rozrodowicz :D
          A wiesz, że my w końcu dostaniemy bana? :DDD
          • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:10
            ale zaaaa co...? wysoki sondzie, jezdem niefinna!
          • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:10
            > Czesiu Niemęcz i Goryla Rozrodowicz :D
            > A wiesz, że my w końcu dostaniemy bana? :DDD
            Oplułam monitor :D
            • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:12
              Też dostaniesz, i to na dodatek od producenta monitorów!
              • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:14
                Taaa, i w końcu nie będzie komu pisać:D
              • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:14
                a może nie?
                pamiętasz ile na kompie jest bakterii?
                ślina ma działanie antysceptyczne... znaczy... ansetyptyczne...
                • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:17
                  I tym samym producent nie wykaże ni grama sceptycyzmu, jeśli chodzi o
                  aresztowanie Szajki. Yyyy, o zbanowanie, ofkors! Wszystko przez ślinę i Mikrobi!
                  • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:18
                    Mikrobi nie majo nic przeciwko. To pomówienia.
                  • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:20
                    "Pepe chce korale" - pamiętasz? z Mikrobiego :)
                    • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:22
                      No kuuuurde!
                      Kiedy te pawie i karmele w Łazienkach? :D
                      • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:24
                        na wiosnę, jak się obudzę :D
                        • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:26
                          To mnie drugi raz teraz przestraszyłaś :D
                          Czy ja podołam???
                          • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:28
                            mówiłam - zepniem Ci bezpieczniki na krótko i nawet Jung nam nie podskoczy :D
                            • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:32
                              I Neron ze swoją parcelą też niech się wali!
                              • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:34
                                tak! i niech mu drugą stroną wyjdzie :D
                                • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:35
                                  I niech go piecze! A raczej pali. Niech go rura pali, o!
                                  • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:40
                                    rura?
                                    hm
                                    to będzie bolesne!

Okrrrutna jesteś :D
                                    • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:45
                                      No będzie chyba. Tak moja koleżanka mówi na zgagę, ale ja nigdy zgagi chyba nie
                                      miałam, to nie wiem.
                                      Nie nadążam czytać, a co dopiero pisać, wariatki :D
    • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:05
      A guzik. Jeszcze ja jestem :D
      • forumowicz_pospolity Re: Funny! 25.01.08, 22:06
        ja też, forumowy wicherek;))
        • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:07
          forumowicz_pospolity napisał:

> ja też, forumowy wicherek;))

ten co nie
          • i.nes errata 25.01.08, 22:07
            poszło za szybko
            ale już nie pamiętam, co chciałam napisać
            • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:09
              :DDD
              Ten, co nie pisze, ale jest?
              • forumowicz_pospolity Re: errata 25.01.08, 22:10
                funny_game napisała:

> :DDD
                > Ten, co nie pisze, ale jest?
                >

alkoholiczki, sklerotyczki:))
                pisze więc jestem:)
                i vice versa
                • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:12
                  i jeszcze wyzywa! no luudzie...

o czym to ja chciałam...?
                  a właśnie, przez Was nie obejrzałam Mela "Boskiego" Gibsona :(
                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:13
                    I może jeszcze Ostatniej Wieczerzy, qrna...
                  • forumowicz_pospolity Re: errata 25.01.08, 22:14
                    i.nes napisała:

> i jeszcze wyzywa! no luudzie...
                    >
                    > o czym to ja chciałam...?
                    > a właśnie, przez Was nie obejrzałam Mela "Boskiego" Gibsona :(
                    >

myslisz ze ten gipson stanowi poważną alternatywe dla forum?:)
                    • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:15

> myslisz ze ten gipson stanowi poważną alternatywe dla forum?:)

gipson... boszszsz!!
                      Melu jest boski :) Macie szczęście, że Zabójczą Broń (od 1 do 2873) to ja mam w
                      malusim paluszku w szklanej szkatułce :P
                      • shayah Re: errata 25.01.08, 22:17
                        W szklanej pułapce :D
                        A on ciut za niski nie jest?:D
                        • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:18
                          I nie ma małego?
                          • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:21
                            W Szklanej to był Bruce "Zbawiam Świat Jednym Palcem" Willis

a Melu nie ma małego, bo ma 6 dzieci
                            • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:25
                              Małych? :D
                              • shayah Re: errata 25.01.08, 22:26
                                i wypłowiałych :D
                                • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:27
                                  Nie gadam z Wami!
                                  wiedźmy! ;PPPPPPPPP
                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:28
                                    wsiadam na mietłe i lece po kanapki:D
                                    chcecie?:D
                                    • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:29
                                      <jeszcze sfochana z deczka>

ta, jednom - ze srem!
                                      • shayah Re: errata 25.01.08, 22:30
                                        a może być zesrem hohlanda? Bo ino taki mam:D
                                        • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:31
                                          hm... daj najpierw Funny... zobaczymy, czy przeżyje ;P
                                          • shayah Re: errata 25.01.08, 22:32
                                            Funny nie żre, Funny płacze. Chwilowo bezużyteczna :D
                                      • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:30
                                        A ja dziękuję. Piję morze łez ze śmiechu :D
                                        • shayah Re: errata 25.01.08, 22:31
                                          Odwodnisz się, dziewojo! Toż to słone! Może herbatki?:D
                                          • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:33
                                            każdy marynarz Ci powie, że od soli to się w mózgu coś pier... miesza! Jak się
                                            opijesz słonej wody, to potem masz zwidy i widzisz Leonardo DiKarpio na krze...
                                            • shayah Re: errata 25.01.08, 22:34
                                              Na dżwiach...:D
                                              • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:36
                                                na dźwiach to on z Kaśką był - znaczy Kaśka gwizdała, a on się bawił w Jacquesa
                                                Cousteau
                                                • shayah Re: errata 25.01.08, 22:37
                                                  On nie był, była ona, on jedynie wizytował z brzegu :D
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:38
                                                    czekaj pogubiłam się... kogo wizytował z brzegu?? toć do brzegu do oni mieli tak
                                                    w pizzzz... albo nawet dalej!
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:40
                                                    z brzegu dźwi wizytował Kaśkę gwiżdżąco. Przecie nie był z nio ino z brzegu :D
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:40
                                                    aaa no! jasne
                                                    pytanie z którego brzegu - zawiasowego czy klamkowego?
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:41
                                                    sufitowego. Do klamki by przymarzł :P:P
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:42
                                                    a to pewnie dlatego tak zsiniał
                                                    musiał biedaczek aż pod sufit sięgać
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:47
                                                    Ja się muszę napić albo i lepiej, bo nic nie kumię z tego dialogu :D
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:49
                                                    funny_game napisała:

> Ja się muszę napić albo i lepiej, bo nic nie kumię z tego dialogu :D

polej, bo coś czuję, że niezły będzie scenariusz
                                                    ciekawe, czy ktoś kupi?
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:48
                                                    a widziałaś jak się spocił??
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:48
                                                    no, aż mu zgęstniało w sople :)
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:50
                                                    aż się puścił :D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:52
                                                    shayah napisała:

> aż się puścił :D

I właśnie dlatego wolę być czepialska :D
                                            • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:34
                                              No, dokończ. Na krzemieniu?
                                              • shayah Re: errata 25.01.08, 22:35
                                                na krzepaku :P:P:P
                                                • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:36
                                                  Na krzepierzeniu.
                                                  Musze odpocząć, ten wątek mnie zabija :D
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:38
                                                    na krześle :D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:50
                                                    Nie ma takiego słowa! :D
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 22:51
                                                    Oj wiem że nie ma...Nie załapałaś żartu ;P:P:P
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:10
                                                    :D
                                                    Moja najkochańsza przyjaciółka mawia, kiedy Jej pierniczę o np. fasetowanym
                                                    onyksie, "nie używaj słów, których nie ma" ;)
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 23:18
                                                    Ja zawsze mawiam :proszę mnie nie obrażać :D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:30
                                                    Jesteś jakaś fasetowana ;)))
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 23:33
                                                    <foch>
                                                    A Ty, Ty, Ty...Ty jesteś biwalent, o! ;P
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:36
                                                    <lol>
                                                    Chyba bicone!
                                              • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:36
                                                na krze - od Krrrraaaa Krraaaaaa
                                                jak w tym dowcipie o wronie
                                                • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:50
                                                  Coś o generale Jot?
                                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:54
                                                    leci wrona przez pustkowie
                                                    "Krrrrraaaa krrraaaaa"

i nagle jebut! w jedyne drzewo...
                                                    wstaje, otrzepuje się, rozwiera dziób:

"Miau? Hau? Kurde, jak to było???"
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:11
                                                    :DDD

Na Ale Kino zaczyna sie jakiś Płaro, poznaje po melodyjce!
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 23:15
                                                    Płaro to mój idol:D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:29
                                                    Mój też! I Dżejn Marpl też lubię :D
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 23:38
                                                    chyba Marpyl ;)
                                                    I Szerloka Holmsa też lubię. W ogóle lubię. I nawet mam grę komputerowo z
                                                    Płarotem :D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:44
                                                    Ooooo! To ja wiem, kto na FK też lubi Holmsa (bo ja za dobrze go nie znam, tego
                                                    Holmsa) i zaraz wołam tego KOGOŚ, to se pogadacie! Tylko wiesz... On jest, jak
                                                    to napisała jedna forumowiczka, trudny, nie ten Holms, tylko ten od Holmsa :DDD
                                                  • shayah Re: errata 25.01.08, 23:46
                                                    W jakim sensie trudny?:D
                                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:49
                                                    Pojęcia nie mam, ale brzmiało ciekawie :D
                                                    A, i Ten od Holmsa może na złość nie przyjść, bo by się wydało, że ja Go wołam.
                                                    Więc to może w tym sensie? :D
                                • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:29
                                  Teraz ja oplułam i mi łzy pociekli ze śmiechu :DDD
                                  • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:41
                                    funny_game napisała:

> Teraz ja oplułam i mi łzy pociekli ze śmiechu :DDD

nie no dziewczyny, to doborowe towarzystwo, a Wy się zachowujecie jak muszki
                                    plujki!
                                    • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:49
                                      Jak wypłowiałe muszki plujki. A Ty oczywiście czytasz i piszesz z marsową miną i
                                      ni mięsień Ci drgnie i ni kącik :D
                                      • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:51
                                        funny_game napisała:

> Jak wypłowiałe muszki plujki. A Ty oczywiście czytasz i piszesz z
                                        > marsową miną i ni mięsień Ci drgnie i ni kącik :D

od marsów robią się zmarszczki
                                        przykleiłam sobie taśmę klejącą na czole (jak w tej reklamie kremu)
                                        i dlatego nie mogę ruszać kącikami
                                        • shayah Re: errata 25.01.08, 22:53
                                          Ale to nie do Ciebie było :P:P
                                          • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:55
                                            jak nie jak tak?
                                            pod moim postem się podkleiła
                                        • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:54
                                          Zmarszczki to się robią od sucharów, bo trzeba mocno mimikę stosować, żeby je
                                          pogryźć.
                                          I może jeszcze odważnik masz u podgardla? jak w reklamie innego kremu?
                                          Ines! Nie wierz reklamom!!!
                                          • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:56
                                            co Ty, ten odważnik to mi się urwał zaraz następnego dnia, jak do metra biegałam...
                                            • shayah Re: errata 25.01.08, 22:58
                                              było na agrafkę zawiesić...
                                          • shayah Re: errata 25.01.08, 22:57
                                            A w porze śniadaniowej tańcuje po kuchni z kangurem i zwierza się margarynie :D
                                      • shayah Re: errata 25.01.08, 22:52
                                        Jak MAłE wypłowiałe myszki plujki
                                        • funny_game Re: errata 25.01.08, 23:13
                                          shayah napisała:

> Jak MAłE wypłowiałe myszki plujki

Racja!!! Mała i wypłowiała, ale racja :DDD
                                      • shayah Tfu! Muszki! :D n/t 25.01.08, 22:52

• funny_game Re: Tfu! Muszki! :D n/t 25.01.08, 23:14
                                          I znowu plujesz?
                                          Wiesz, co Ci Ines zrobi za chwilę?
                                          Z trąbki-plujki jesień średniowiecza! ;)
                                          • i.nes Re: Tfu! Muszki! :D n/t 25.01.08, 23:16
                                            :D:D

albo zacznę mówić per zaplute muszki reakcji i prześladować ;p
                                            • shayah Re: Tfu! Muszki! :D n/t 25.01.08, 23:17
                                              Ty miałaś już chyba iść spać :P:P:P
                                              • i.nes Phi! 25.01.08, 23:20
                                                shayah napisała:

> Ty miałaś już chyba iść spać :P:P:P

powstrzymam się od komentarza
                                                i dostojnie udam się w kierunku łożnicy

<odchodzi>

<nadal odchodzi, ale znienacka się odwraca i wywala jęzor> ;PPP
                                                • funny_game Re: Phi! 25.01.08, 23:33
                                                  Gdybyś nosiła szelki, to mogłyby Ci się zaczepić o klawiaturę i Cię nie puścić,
                                                  a po jęzorze nic mi. Nie lubię dzisiejszej mody. Kiedyś to było!!! Był deszcz,
                                                  teraz sama woda...
                                                  Nostalgia mnie ogarła...
                                    • shayah Re: errata 25.01.08, 22:49
                                      poszło nie w tą dziurkę ;P
                                      • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:50
                                        shayah napisała:

> poszło nie w tą dziurkę ;P

i jak zabrzmiało? jak wysokie C? pewnie lekko bulgotliwie...
                      • forumowicz_pospolity Re: errata 25.01.08, 22:18
                        i.nes napisała:

> forumowicz_pospolity napisał:
                        >
                        > > myslisz ze ten gipson stanowi poważną alternatywe dla forum?:)
                        >
                        > gipson... boszszsz!!
                        > Melu jest boski :) Macie szczęście, że Zabójczą Broń (od 1 do 2873) to ja mam w
                        > malusim paluszku w szklanej szkatułce :P
                        >

i tam, może i boski ale i troche wyleniały i w ogóle epatuje ostatnio
                        brutalnoscią

i pomyslec ze kiedys mnie Mad Max jarał;)
                        • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:21
                          Nie pisze się "epatuje", tylko "etapuje", młodzięcze!
                          • forumowicz_pospolity Re: errata 25.01.08, 22:23
                            funny_game napisała:

> Nie pisze się "epatuje", tylko "etapuje", młodzięcze!

FK-Forum Kolarstwo;)
                            • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:26
                              Kolarstwo to produkcja koloratek?
                              • shayah Re: errata 25.01.08, 22:27
                                Kolarików! Boszszsz, jakie to społeczeństwo niedouczone :P
                              • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:27
                                ja myślę, że to może mieć coś wspólnego z Misiem Kolaborem...
                              • forumowicz_pospolity Re: errata 25.01.08, 22:28
                                funny_game napisała:

> Kolarstwo to produkcja koloratek?

nieważne, napijmy sie:)
                                • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:30

> funny_game napisała:
                                  >
                                  > > Kolarstwo to produkcja koloratek?
                                  >
                                  > nieważne, napijmy sie:)

no nareszcie!
                                  myślałam, że Ci coś kołkiem w gardle stanęło :D
                                  • funny_game Re: errata 25.01.08, 22:32
                                    To chyba moje celne riposty były :D
                        • i.nes Re: errata 25.01.08, 22:23

> i tam, może i boski ale i troche wyleniały

wyleniały to jest Pankracy, a od Mela (MOJEGO!) łapy precz <foch!> ;)
      • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:06
        o, Ty się nadajesz, bo masz wyjącego kota :)
        • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:07
          Ćśśśśśśś, nie zapeszaj. Siedzi cicho :D
          • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:10
            I nie jest Ci teraz jakoś tak dziwnie i głupio, że tłamsisz jakąś sztuczną myszą
            kocią naturę? Hę?!
            • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:13
              Zapadam się pod ziemię. :D
              Stłamszony kot śpi gdzieś pod łóżkiem. To przeze mnie! ;P
              • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:15
                Ech :D
                Ja mam dwóch samców, u nich to było raz dwa i po krzyku.
                Współczuję tego, co przejdziesz razem z kicią (znaczy Ty tylko psychicznie,
                znaczy.. pogrążam się). Znajdź dobrego weta do sterylizacji :)
                • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:16
                  Wiesz, jak się boję? Co ja mam potem zrobić jak ją potną? Od razu do domu czy
                  jak? Jak to się odbywa?
                  • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:17
                    będęrzygaćbędęrzygaćbędęrzygaćbędęrzygaćbędęrzygaćbędęrzygać

na razie ostrzegam ;P
                    • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:20
                      :D
                      Zaraz Ci dam linka do pewnej zwrotki pewnej piosenki. Jest to moja ulubiona
                      zwrotka. Jeno znajdę :D
                  • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:20
                    U samiczki to operacja, a nie zabieg. Ale lepiej zapytaj o wszystko weta :)
                    My, Polacy, lekarze amatorzy ;)))
    • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:36
      Ja z Wami nie gadam. Idę po te kanapki :P:P:P
      • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:43
        też zgłodniałam... idę upolować pasztet :D
        • funny_game Re: Funny! 25.01.08, 22:44
          Tu jestem! :D
          • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:47
            <patrzy sceptycznie>
            Twój kot bardziej by się nadawał
            ale masz szczęście - nie jadam futrzaków
            • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:54
              A pasztet to z czego jesz? Z węża?:D:D:D
              • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 22:57
                no a takie boa? toż to futro!
                • shayah Re: Funny! 25.01.08, 22:59
                  i tak moje na wierzchu. Pasztet tylko z futra:P
                  • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 23:04
                    poszłam sprawdzić
                    no żeszszsz
                    kasza manna!
                    • shayah Re: Funny! 25.01.08, 23:06
                      To oddaj Panu Wojciechowi kaszę. Nieładnie cudzą czymać :D
                      • i.nes Re: Funny! 25.01.08, 23:08
                        ok, to łatwe
                        a komu oddać E-621??
                        albo "zawartość surowców z kurcząt 40%"??
                        • shayah Re: Funny! 25.01.08, 23:11
                          E możesz oddać do sił powietrznych, oni mają tam jakieś migi-2433 to może i
                          Twoje E wezmą.
                          Ale surowce z kurcząt? I to jeszcze 40%? Może temu, kto ma pozostałe 60?
                          • stedo Re: Funny! 25.01.08, 23:21
                            To teraz 40% się z kurcząt robi?
                            • stedo Re: Funny! 25.01.08, 23:24
                              P.S.Wiem że ostatnio UE pozwoliła że nie tylko z żyta lub z ziemniaków , ale
                              żeby z kurcząt? Coś takiego!!
                              • shayah Re: Funny! 25.01.08, 23:25
                                Powiem więcej. Widziałam nawet 3% kurcząt. !!
                  • stedo Re: Funny! 25.01.08, 23:25
                    A ja wolę z piór.Tak mam, a co.
                    • shayah Re: Funny! 25.01.08, 23:26
                      Eeee, to jakieś syntetyki ;)
    • forumowicz_pospolity post numer 100!:) 25.01.08, 22:53
      chyba
      • shayah Re: post numer 100!:) 25.01.08, 22:55
        wyczekał, wyczekał i trach! :D
        • funny_game Re: post numer 100!:) 25.01.08, 22:57
          shayah napisała:

> wyczekał, wyczekał i trach! :D

Gacie mu się spruli?
          • shayah Re: post numer 100!:) 25.01.08, 23:00
            Spruli i pękli.
            ----------
            ...baba fik, a duch znikł!
    • funny_game Zaro wracam! 25.01.08, 22:57
      plim plim :P
      • i.nes Re: Zaro wracam! 25.01.08, 23:00
        funny_game napisała:

> plim plim :P

ale że co??
        • shayah Re: Zaro wracam! 25.01.08, 23:01
          No plim, plim, nie kumasz?? :P:P:P
          • i.nes Re: Zaro wracam! 25.01.08, 23:06
            Plim plum plam
            whatever ;P
            • shayah Re: Zaro wracam! 25.01.08, 23:08
              Mylisz pojęcia ;P
              • shayah A gdzie sz.p.forum... 25.01.08, 23:09
                ...od muszek?:D
    • i.nes I'll Be Back 25.01.08, 23:12
      ale jutro
      bo dokonuję powolnego acz nieubłaganego zjazdu

czymcie się muszki! :D
      • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:16
        A gdzie plum, plum????
        • i.nes Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:18
          plum plum?
          kojarzy mi się ze śliwkami
          były! na obiad :D

no to pa!
      • funny_game Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:27
        Qrde!
        Miałam rytuał przejścia w domu. Przejścia M. z łazienki do sypialni, bo Łon
        jutro wstaje o 7. Ale jużem wolna! Free! Za friko!!!
        A Ta se idzie :/
        • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:35
          Ale ja żem. Czym nie wystarczającom?
          • funny_game Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:38
            No! Chociaż jedna porządna :D
            Zapoznam Cię z moim bratem :D

P. S. Mam nadzieję, że mnie nie zabije za te podśmiechujki, a zna, oj zna, mój
            login na GW :D
            • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:40
              Z bratem powiadasz :D:D:D
              Coś mnie się zdaję, że tego brata to już Kitkowi chciałaś sprzedać. Co z nim nie
              tak? ;P
              • funny_game Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:47
                Wszystko z Nim tak! Tylko mnie coś odwala dziś :DDD
                • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:48
                  To dawaj opisuj mnie go tu :D Ile lat ma i takie tam ;)))
                  • funny_game Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:50
                    Ma 2 lata mniej niż ja i takie tam ma OK! <lol>
                    Po prostu fajny facet, ale i tak mnie zabije za dzisiejsze "swatanie" :DDD
                    • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:54
                      Funny, a od czego ja mam te dwa lata odjąć ;))
                      Brzmi nieźle :D:D:D
                      • funny_game Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:56
                        Odejmuj od dużo :D
                        • shayah Re: I'll Be Back 25.01.08, 23:58
                          Dużo-2 to wciąż dużo. A dużo więcej ode mnie+2?:D
                          • funny_game Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:03
                            Więcej, niż Ty plus dwa :D
                            Dobra, to ten od Holmsa jest młodszy, to może tu... się da :D
                            • shayah Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:09
                              Jakieś działanie z iksami mi tu wychodzi. A ja tylko do 10 umim ;)
                              Ale on trudny i przyjść nie chce :D
                      • funny_game Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:02
                        Poczekaj, bo ja mam teraz dylemat: czy Braderos, czy Ten od Holmsa. Zobaczymy,
                        który pierwszy się zgłosi ;)))
                        • shayah Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:04
                          Funny, czy Ty mnie chcesz za mąż wydać? ;))
                          • funny_game Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:08
                            Yhy :D
                            Najlepiej bogato! ;))
                            • shayah Re: I'll Be Back 26.01.08, 00:09
                              Eee, nie musi być bogato, byle szczęśliwie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka