rasgeea 28.01.08, 08:39 nie lubię poniedziałku :( nigdy nie lubiłam :( a w tym roku przestępnym to już w ogóle wszytsko sie psuje:( i jeszcze mam kontrole z ZUS we środe :(((((((( ktoś ma młotek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon_r Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:44 a co zamierzasz zrobić tym młotkiem???.. ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:51 pier.... yyy walnąć się w łeb ... Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:53 to nie łatwiej się rozpędzić i walnąć w ścianę?? oo.. i znam taki wierszyk: Kiedy życie ci się znudzi i stanie się piekłem wtedy głowę wsadź do kibla i przyp... deklem może to pomoże ;))) ------------------- SuDoKu... wciąga :) Trochę myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 10:02 hehehe :))) coś w sam raz dla mnie, bo ja jestem mistrzynią autodepresacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:48 wstałam o 6.30 i odkryłam, że mam tylko kawe ROZPUSZCZALNA jak podniosłam rolety odkryłam, że świeci wstrętne słońce :/ odkrylam, ze tydzien temu wyslany @ nie wyszedl :D tydzien zaczal sie BOSKO :] Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:50 rasgeea napisała: > nie lubię poniedziałku :( > nigdy nie lubiłam :( > a w tym roku przestępnym to już w ogóle wszytsko sie psuje:( > i jeszcze mam kontrole z ZUS we środe :(((((((( > ktoś ma młotek? nie masz młotka? poniedziałek a ty bez młotka w torebce?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 08:51 widzisz co ten lipton robi z człowiekiem? dlatego liczę na pomoc w Waszej postaci. a jak nie, to pójdę i znajdę co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 09:20 a ja też i trzymam kciuki ze może ta kontrola do srody się rozmyśli albo pomylą drogi Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 09:30 rasgeea napisała: > nie lubię poniedziałku :( > nigdy nie lubiłam :( > a w tym roku przestępnym to już w ogóle wszytsko sie psuje:( > i jeszcze mam kontrole z ZUS we środe :(((((((( > ktoś ma młotek? łączę się w bólu.. kontroli nie mam, ale audit wkrótce :/ moze zamiast młotka seteczkę? :P Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:30 > łączę się w bólu.. kontroli nie mam, ale audit wkrótce :/ moze > zamiast młotka seteczkę? :P ooooo póki co może być:) to co? polewam! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:49 rasgeea napisała: > > > łączę się w bólu.. kontroli nie mam, ale audit wkrótce :/ moze > > zamiast młotka seteczkę? :P > > > ooooo póki co może być:) > to co? polewam! > :D a teraz pod śledzika na drugą nóżkę :) i od razu poniedziałek milszy :) a jaki poniedziałek, taki cały tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:52 zwroclawianka napisała: > a teraz pod śledzika na drugą nóżkę :) i od razu poniedziałek > milszy :) a jaki poniedziałek, taki cały tydzień :) eeee własnie, a o tym nie pomyślałam :) muszę upiększyć ten poniedziałek :))) i sage kupić, coby niedobrą zrobić herbate im :D to co? zdrówko! :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 12:07 > eeee własnie, a o tym nie pomyślałam :) > muszę upiększyć ten poniedziałek :))) > i sage kupić, coby niedobrą zrobić herbate im :D > > to co? zdrówko! :D ano zdrowie :) ale nie wiem, czy niedobra herbata pozytywnie nastawi kontrolę :) jeśli tak, to proponuję podac osobno sagę, osobno szklanki z letnią wodą :) cooosz... koooolejna koelejeczka pod tem sagem:) > Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:01 to może wściekłego psa teraz? dla urozmaicenia?:D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:05 rasgeea napisała: > to może wściekłego psa teraz? > dla urozmaicenia?:D a następna wściekła suka :) zdrrrrrrrrrowie!! Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:06 zwroclawianka napisała: > rasgeea napisała: > > > to może wściekłego psa teraz? > > dla urozmaicenia?:D > > a następna wściekła suka :) zdrrrrrrrrrowie!! uuuuuuu, pod takie cuś to tylko kamikaze by podszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:30 lupus76 napisał: > zwroclawianka napisała: > > > rasgeea napisała: > > > > > to może wściekłego psa teraz? > > > dla urozmaicenia?:D > > > > a następna wściekła suka :) zdrrrrrrrrrowie!! > > uuuuuuu, pod takie cuś to tylko kamikaze by podszedł :) no jasne. seteczka, druga, wściekły pies, wściekła suka, kamikaze; paw, moszczenie legowiska pod stołem, po paru godzinach paw i kac na dobranockę :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:36 zwroclawianka napisała: > lupus76 napisał: > > > zwroclawianka napisała: > > > > > rasgeea napisała: > > > > > > > to może wściekłego psa teraz? > > > > dla urozmaicenia?:D > > > > > > a następna wściekła suka :) zdrrrrrrrrrowie!! > > > > uuuuuuu, pod takie cuś to tylko kamikaze by podszedł :) > > no jasne. seteczka, druga, wściekły pies, wściekła suka, kamikaze; > paw, moszczenie legowiska pod stołem, po paru godzinach paw i kac na > dobranockę :) odrazu chce się życ :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:54 > > > > > to może wściekłego psa teraz? > > > > > dla urozmaicenia?:D > > > > > > > > a następna wściekła suka :) zdrrrrrrrrrowie!! > > > > > > uuuuuuu, pod takie cuś to tylko kamikaze by podszedł :) > > > > no jasne. seteczka, druga, wściekły pies, wściekła suka, kamikaze; > > paw, moszczenie legowiska pod stołem, po paru godzinach paw i kac > na > > dobranockę :) > > > > > odrazu chce się życ :D no ja tam nie wiem. moze wróćmy do wersji z młoteczkiem?! Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 14:24 zwroclawianka napisała: > no ja tam nie wiem. moze wróćmy do wersji z młoteczkiem?! ja wiedziałam, że Ty mi dobrze życzysz :P Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 14:36 rasgeea napisała: > zwroclawianka napisała: > > > > no ja tam nie wiem. moze wróćmy do wersji z młoteczkiem?! > > > ja wiedziałam, że Ty mi dobrze życzysz :P > jak tam Waćpanna woli- możemy pić dalej, jesli wściekla zwierzyna ani kamikaze nie było w stanie Waćpanną pozamiatać :) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 14:38 zwroclawianka napisała: > rasgeea napisała: > > > zwroclawianka napisała: > > > > > > > no ja tam nie wiem. moze wróćmy do wersji z młoteczkiem?! > > > > > > ja wiedziałam, że Ty mi dobrze życzysz :P > > > > jak tam Waćpanna woli- możemy pić dalej, jesli wściekla zwierzyna > ani kamikaze nie było w stanie Waćpanną pozamiatać :) Hmmmmmmm. A może zioło? Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 14:40 > > Hmmmmmmm. A może zioło? Jasne. Dobij przeciwnika. Co ma tam szybko umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 10:03 Skoro teraz nie masz młotka pod ręką, to w środę będziesz ich miała całą brygadę. P.S. Bądź złośliwa. Zamiast Liptona daj im Tetley. Bez sznureczka. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:32 rany, toż to jakieś apogeum :D masz rację. ale powiem Ci, że oni to nawet na Tetley nie zasługują :D:D:D ale nie ukrywam, że sie denerwujem;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:44 rasgeea napisała: > rany, toż to jakieś apogeum :D > > masz rację. ale powiem Ci, że oni to nawet na Tetley nie > zasługują :D:D:D > ale nie ukrywam, że sie denerwujem;/ No nie bez kozery tytułują się Zakładem Utylizacji Szmalu, nie? To Sagą ich Sagą.... Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:51 lupus76 napisał: > No nie bez kozery tytułują się Zakładem Utylizacji Szmalu, nie? To > Sagą ich Sagą.... a ja myslałam ze zakład utraty składek :D no ale na jedno wychodzi :D saga jest ciemna i wrzuce im po 3 torebeczki do szkalneczki :D:D:D albo arszeniku :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 12:14 rasgeea napisała: > albo arszeniku :D > > "Arszeniku domowej roboty? SamA robiłEm. Ha! Ten arszenik był zatruty!" że zacytuję mój ulubiony kabaret :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:37 lupus76 napisał: > rasgeea napisała: > > > > albo arszeniku :D > > > > > "Arszeniku domowej roboty? SamA robiłEm. Ha! Ten arszenik był > zatruty!" > że zacytuję mój ulubiony kabaret :) > piekna pułenta :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:34 w bagazniku auta wożę siekierę...moge pozyczyc :D Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 11:37 nie gadaj!!! ja myślałam, że tylko ja mam zryty beret!! ja tez siekiere woże w aucie!!! została mi kiedy mieliśmy ognisko w lesie z ludzmi z pracy. i tak ją wożę :D Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 12:29 hmmm \zryty beret\ uwazaj bo wyciągne siekierke :D:D mi zostala po rozbiorce altanki na dzialce..tylko czekam az w czasie kontroli drogowej policjant poprosi o otwarcie bagaznika heheh:D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:08 > mi zostala po rozbiorce altanki na dzialce..tylko czekam az w czasie > kontroli drogowej policjant poprosi o otwarcie bagaznika heheh:D > Pppanie władzo.. bo ja tak sie przyzwyczaiłam do tej siekierki.. to do prac przy altankach.. a ta pała bejzbolowa? a.. to do rozrywki, najpierw siekamy altanki, później trochę ruchu z bejzbolem.. Odpowiedz Link Zgłoś
rasgeea Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 13:36 z bejzbolem czy moze z gejbojem?:D haha Odpowiedz Link Zgłoś
palya Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 14:10 no wypraszam sobie, w moim bagazniku tylko siekiera i ew. klucz do kół, ktory tez mozna wykorzystac w podobnym celu...hm zadnego bejsbola... :D Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 21:08 a mi padla klawiatura w laptopie ;0 Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 21:12 a mnie sie ten rok zaczal wyjatkowo kiepsko: najpierw rozstanie z facetem, potem zmarl moj ojciec :/ ale wierze, ze wszystko musi pozostac w rownowadze, wiec teraz czekam na same dobre wydarzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: bleeeeeeeeeeeeeeeeee 28.01.08, 22:28 Madzik? Młotek? Łeeeee:D Lepiej już przy łopacie zostań:P:P Odpowiedz Link Zgłoś