krzysztof.r.m 19.06.01, 13:13 Szukam fotomodelki. krm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: Fotomodelki(Sandra) 22.06.01, 09:26 W tym rzecz, ze niekoniecznie. Dziwne sie zdaje, ale jest w tym jakas niejednoznacznosc i takie wlasnie , raczej pejoratywne brzmienie FOTOMODELKA. Szukam fotomodelek dla fotografii o charakterze artystycznym, niebanalnych, bez urody landrynkowej. Sylwetek i twarzy interesujacych. To trudno wyjasnic w dwa slowa. Masz jednak racje Sandra w tym miejscu, ze niemal zawsze w chwili gdy trescia czy to fotografii, rzezby czy obrazu jest kobieta, nawet najszczelniej odziana , mozna przywolywac elementy , ktore niosa cechy erotyzujace. Tak bylo jest i bedzie. Akt w kazdej sztuce pojawia sie i jest jej nieodlaczna czescia. Rzecz polega na tym czy to czemus sluzy, czy jest wylacznie eksponowaniem anatomii. Mnie nie chodzi ani o podreczniki dla studentow medycyny, ani o poziom czy temat jaki jest powszechny w pismach , ktore zalegaja kioskowe polki... Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Fotomodelki IP: *.nuph.us.edu.pl 29.06.01, 14:19 Do aktow, czy nie do aktow - szkoda, bo ja pewnie w tej roli bym ci sie nie spodobala...Zaokraglenia nie sa dzisiaj w modzie jak przypuszczam... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Fotomodelki (Joannie) 29.06.01, 17:49 Joanno, i tak i nie. Jesli chcesz serio wiedziec wiecej napisz wprost na adres. Odpowiem. Pozdrawiam krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Fotomodelki IP: 212.160.137.* 09.07.01, 15:52 Jeśli jesteę osobą z krągłościami to może mi będziesz pozowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Fotomodelki IP: 212.160.137.* 09.07.01, 15:53 jesli masz ochotę napisz: andi@interbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Fotomodelki (Joannie) IP: 212.160.137.* 09.07.01, 15:54 Jeśli jesteę osobą z krągłościami to może mi będziesz pozowała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janna Re: Fotomodelki (Andrzejowi) IP: *.nuph.us.edu.pl 10.07.01, 09:40 Powaznie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Fotomodelki (Joannie) IP: 212.160.137.* 10.07.01, 11:12 Najzupełniej poważnie i najzupełniej uczciwie. Pracuję w branzy fotograficznej od wielu lat i nie mogę sobie pozwolić na głupie numery. Wykonuję zdjęcia głównie w sepii. Jedyny warunek - słomkowy kapelusz. Jesli jesteś zainteresowana napisz (andi@interbit.pl) Odpowiedz Link Zgłoś