Gość: eLKA IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 18.08.03, 23:16 Alosza - znam z telewizji, ale to Polak, Rosjanin czy kto.... Skad wziął się w Polsce? Coś w sobie ma, to prawda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Alosza Awdiejew IP: *.ath.spark.net.gr 19.08.03, 23:16 Nie lubie takich form - pytanko /odpowiedz. Nic tak naprawde nie mowia o czlowieku. Alosze Awdiejewa oczywiscie darze sympatia za samo poczucie humoru chociazby, ale chcialabym przeczytac jakis prawdziwy dlugi i szczery wywiad z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezabel Re: Alosza Awdiejew IP: *.acn.waw.pl 20.08.03, 07:10 To rosjanin od lat mieszkający w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Alosza Awdiejew IP: *.markom.krakow.pl 20.08.03, 10:30 Hej! Alosza Awdiejew jest Rosjaninem, mieszka od lat w Krakowie z żoną i dziećmi. Ponieważ studiowałam filologię rosyjską na UJ, miałam z nim wykłady. Lubię go słuchać, kiedy śpiewa (wolę po rosyjsku!), ale zgadzam się z kimś (jeśli się nie mylę p. A. Sikorowski), kto stwierdził, że Awdiejew pięknie śpiewa, ale zupełnie nie potrafi opowiadać dowcipów. Zresztą na zajęciach też często chciał być zabawny, niestety, nie bardzo mu to wychodziło... No i niestety, nie trawię go jako "aktora"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnik Re: Alosza Awdiejew IP: *.zwm.punkt.pl / 10.5.92.* 21.08.03, 22:37 Wspaniały gość, zapomina się przy nim wszystkie nasze uprzedzenia do Rosjan. Może kiedyś bedziemy odnosic się tak sympatycznie do całej Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkink Re: Alosza Awdiejew 22.08.03, 07:41 Moim zdaniem A.A wybornie opowiada dowcipy, a ocena p.Sikorowskiego potwierdza raczej moje wczesniejsze podejrzenie co do niego samego: jest smutnym i dosc rozlazlym gosciem, ktory nie ma za grosz poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VitaSanKa Re: Alosza Awdiejew IP: *.icpnet.pl 23.08.03, 15:39 Alosza to Odesit :) Czyli z mojej ukochanej Odessy! I poczucie humortu tez u niego odeskie a to bardzo specyficzny humor i nie dla wszytskich zroumialy... No chyba ze Mihail Zwaniecki. Poecam goraco! Odpowiedz Link Zgłoś
spainq Do Aloszy Awdiejewa 23.08.03, 15:46 Alosza... Napisz. Będziemy się uczyć niemieckiego. Serio. I nie trzeba oddawać za to ani wszystkich ani ostatnich pieniędzy. Lektorka Odpowiedz Link Zgłoś