Dodaj do ulubionych

Prezent .....dla dziadka

04.02.08, 20:55
Moja znajoma ma sie spotkac z bliskim znajomym ,ktory tydzien temu
zostal "mezem "babci,z tej okazji chcialby kupic jakis
prezent,podkreslajacy ,ze zostal dziadkiem ,spotkanie ma odbyc
sie ,zeby opic wnusie ,macie jakies fajne pomysly??? poradzcie
dzieki "))))))
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 20:56
      Butelke dobrego koniaku... to prawie zawsze jest dobry pomysl :)
      • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:16
        :)))) troszkie oklepane ...chcialabym cos "szalonegooo"
        • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:20
          Szalonego z kims starszym? To niech to bedzie koniak z
          czyms "szalonym"..
          • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:24
            hmmm ...chyba ,ze kolezanka poda mu koniaka w szalonym
            tancu???? :))))
            • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:26
              Tylko zeby dziadek nie zszedl przy okazji na atak serca
              • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:30
                .... w ponczoszkach tanczyc kolezanka (chyba ) by sie
                wstydzila ,zaraz dzwonie do niejj ,jaki szykuje szalony taniec:))))
                • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:32
                  W samych ponczoszkach?? Wy naprawde chceci wpoedzic dziadka do
                  grobu :(
                  • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:37
                    hmm ...dziadkowi tez chyba cos sie nalezy jeszcze od zycia ;))))
                    • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:45
                      Ale takie rzeczy nalezy serwowac w malych dawkach :) czyli w sumie
                      striptiz
                      • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:54
                        hmmmm ,czyli od czego zaczac??? ...od koniaczka??? czy od .....:))))
                        • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 21:59
                          najpierw konserwatywnie.. koniaczek, potem degustacja trunku a gdy
                          sie okaze, ze dziadkowi przybywa dobrego humoru to mozna i gorny
                          koniec ponczoszki pokazac :)
                          • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:02
                            eeee.tak od gory???? najpierw chyba ...najmniejszy paluszekkkkk :)))
                            i wtedy zobaczyc jaka jest dziadka reakcja??
                            • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:04
                              To byl skrot myslowy i pokazanie ostatniego aktu niespodzianki...
                              chyba na tym powinno sie skonczyc :)
                              • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:06
                                .....ale ciekawe ,czy do tego momentu ,dziadek naprawde nie padnie
                                na serduszko:))))
                                • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:08
                                  No wlasnie.. tym bardziej, ze przy pokazywaniu ponszoczki i
                                  majteczek kawalek moglby sie ukazac... :)
                                  • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:09
                                    ...no nie wiem czy tak daleko posunie sie kolezanka ;))))
                                    • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:10
                                      Przypuszczam ,ze skonczy sie juz na koniaku :P
                                      • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:11
                                        hmmm ...ale ona jest SZALONAAAAAAAAAAAAAA:))))
                                        • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:13
                                          To niech to udowodni a Ty nam opiszesz co sie dzialo i czy
                                          reanimacja byla skuteczna :)
                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:12
                                    hmmm zastanawiam sie właśnie , może jeszcze ktoś cos doda? nie twierdzę , że to złe pomysły. a co do zdrowia dziadka , to spoko
                                    • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:14
                                      tocka , właśnie ma być orginalnieeee
                                    • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:14
                                      da rade ..... przeciez dopiero mu 50 stuknie :)))
                                      • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:16
                                        a to nie jest orginalne???? koniaczek podany w ....ponczoszkach:)))
                                      • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:18
                                        pozwolicie , że dołączę w końcu to ja mam iść oblewać
                                        • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:19
                                          To Ty jestes ta SZALOOOOOOONA kolezanka? :)
                                          • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:20
                                            Tak wyszło.....
                                            • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:21
                                              No wiec jak sie masz uczucia sluchajac o, de facto, striptizie przed
                                              dziadkiem ?:)
                                          • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:23
                                            To, że tu szukam rady już jest jakimś rodzajem szaleństwaaaa
                                            • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:25
                                              To jest raczej desperacja.. :( A moze by tak dziadka gdzie na tance
                                              wyrwac?
                                              • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:28
                                                Sądzisz , tonący brzytwy się łapie? ....wiesz na tańach z dziadkiem juz byłam bo była taka okazja
                                                • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:30
                                                  I jak dziadek sie zachowywal na tancach? Szalal z Toba?
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:33
                                                    Powiem tylko tyle,że tańczy extra ojjj szalał
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:35
                                                    Znaczy sie nie ma problemow z ikladem krazenia... biegnij po butelke
                                                    i ubieraj sie tak aby mu cisnienie skoczylo :)
                                            • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:29
                                              eee tam szalenstwem ...szalenstwem bedzie jak jutro za rada
                                              pojdziesz kupic ponczoszki:))))
                                              • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:31
                                                tocka , jeśli chodzi o ponczoszki to żaden problem bo mam nawet kabaretki, sądzę że może byc???
                                                • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:33
                                                  pytanie jest co bedzie w tych kabaretkach.. butelka czy nozka :)?
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:37
                                                    kontik_71 napisał:

> pytanie jest co bedzie w tych kabaretkach.. butelka czy nozka :)?
                                                    może najpierw nóżka a póżniej ......hmmmm w zależności od obrotu sprawy
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:37
                                                    Hmm dziadek moglby sciagnac kabaretke i z zawiazanymi oczami
                                                    umiescis w niej butelke :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:42
                                                    kontik_71 napisał:

> Hmm dziadek moglby sciagnac kabaretke i z zawiazanymi oczami
                                                    > umiescis w niej butelke :)
                                                    hmmmm niezly pomysł, podoba mi się coraz bardziej :)))
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:44
                                                    Hahaha :) a co babcia na takie zabawy? I pamietaj, ze sciaganie
                                                    kabaretki tez musi byc robione z zawiazanymi oczami :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:48
                                                    ten rodzaj świętowania babci chyba niekoniecznie przypadnie do gustu, wiesz zapamiętam sobie:))) dzięki za radę ))
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:50
                                                    Cala przyjemnosc po mojej stronie :) Daj znac jak bylo :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:57
                                                    kontik_71 napisał:

> Cala przyjemnosc po mojej stronie :) Daj znac jak bylo :)
                                                    Nie omieszkam, pierwszy będziesz wiedział sadzę ,że powinno być oki
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:00
                                                    Sprawdzam maila systematycznie :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:05
                                                    kontik_71 napisał:

> Sprawdzam maila systematycznie :)
                                                    mam rozumieć ....o key !!
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:06
                                                    Inaczej ciekawosc mnie zagryzie na smierc a nie moge siedziec calymi
                                                    dniami aby nie przegapic opowiesci o niespodziance :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:17
                                                    prawdę mówiąc to opowieść niczyn z Harlekina, wierz mi ,więc tym bardziej okazja szczególna, wyjątkowa, długo by tu opowiadać....... jak się okazuje życie niesie wiele niespodzianek .........
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:20
                                                    Rozbudzasz moja ciekawosc.. a ona (ta ciekawosc) potrafi byc
                                                    wyjatkowo upierdliwa.. a takie opowiesci niczym z Harlekina sa
                                                    najlepsze... bo zycie jest czesto jak kiepskie romansidlo :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:34
                                                    Bo to historia frapująca aż sama w to nie wierzę , nawet w najskrytszych snach nie śniłam
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:39
                                                    Moj mail jest caly czas otwarty :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:47
                                                    kontik_71 napisał:

> Moj mail jest caly czas otwarty :)
                                                    przepraszam, jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem gdzie mogę szukać adresu maila do Ciebie
                                                  • kontik_71 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 23:53
                                                    Wystarczy kliknac na mojego nicka w watku.. ten wytluszczony :)
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 05.02.08, 00:01
                                                    Faktycznie, dzięki !!
                                                  • sab-ia Re: Prezent .....dla dziadka 05.02.08, 00:03
                                                    Pozwolisz , że pożegnam się, jutro czeka mnie dzień pełen wrażeń( mam nadzieję) Pozdrawiam !!!
                                        • tocka33 Re: Prezent .....dla dziadka 04.02.08, 22:26
                                          sab-ia napisała:

> pozwolicie , że dołączę w końcu to ja mam iść oblewać

........ a pozwalamyyyyyyy i zapraszamy do goracej ...bardzo
                                          goracej dyskusjiiii:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka