soulshunter Re: czy 10.02.08, 17:37 hibibi to byl odjechal na wielbłądzie w sina dal? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy 10.02.08, 17:40 Iberia go przepędziła i się na nas wszystkich obraziła. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 17:43 aaaawwwwww biedny hibibi, teraz pewnie wylewa krokodyle łzy Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 17:49 to pewnie siadzie nad brzegiem Nilu i zasili go lzami do tego stopnia ze jak co roku Nil wyleje. A na czym polega obrazenie sie glownej bochaterki, nie dopisuje juz w naszych watkach czy zabronila zakladac nowe za kare tym ktorzy brali udzial w spisku? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy 10.02.08, 17:53 Iberia powiedziała, że dziękuje nam za to, że karmiliśmy trolla i że niczego innego nie można się było po nas spodziewać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 17:57 zdanie zywcem wyjete z "Przygód Mikołajka". To czy w takim razie iberia to jest występujacy tam "Rosół"? Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy 10.02.08, 17:59 Hehehe...ach Tropicleu Dusz nie wysilaj się tak o dowcip, bo i tak zaraz polegniesz i wylądujesz na Oślej znając ten kosmos. :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 18:01 nie, no autentycznie tak mi sie z "Mikołajkiem" skojarzylo*, skojażyło* * niepotrzebne skreslic Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: czy 10.02.08, 18:05 Skreślić "skojażyło". Czyli to Ci przychodzi tak naturalnie. ;) Póki co lecę na Milionerów, a tan naprawdę to uciekam przed Iberią. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 18:07 to ja tez ide pod namiot na Krupowki, mam nadzieje ze tam nigdzie nie wsykoczy Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: czy 10.02.08, 18:12 ty, wez nie strasz, kijki od nart wezme od wszelkiego słuczaju Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: czy 10.02.08, 20:10 Eee, dała dziś głos ze 2x, tylko nie pamiętam na których wątkach.Specjalnie ją szukałam bo byłam ciekawa jak zareaguje na tę aferę.Nie było to może eleganckie ale tak między nami mówiąc należało jej się.Co prawda po naszym stawianiu ją do pionu sprzed kilku dni jakoś zaczęło jej się poprawiać nieco.Takie odniosłam wrażenie.A na niej to wczorajsze też chyba odcisnęło piętno bo jakoś zaniemówiła/bo co to dla niej te 2x gdzieś tam/.Więc taka nieprzemakalna do końca chyba nie jest.Hee,he Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: czy stedo ? 12.02.08, 12:35 stedo napisała: > Eee, dała dziś głos ze 2x, tylko nie pamiętam na których wątkach.Specjalnie ją szukałam bo byłam ciekawa jak zareaguje na tę aferę. czy ty jestes normalna?Szukas kogos po watkach????lecz sie. >Nie było to może eleganckie trollowanie rzadko kiedy jest eleganckie. > ale tak między nami mówiąc należało jej się. tak???no prosze co ty nie powiesz.Sie Temida odezwala:-DDDD >Co prawda po naszym stawianiu ją do pionu sprzed kilku dni jakoś zaczęło jej się poprawiać nieco. ROTFL, czy forum to szkola zeby kogokolwiek stawiac do pionu?? Zastanow sie jakie brednie piszesz. >Takie odniosłam wrażenie. mylne-jak zawsze pani "alfo i omego" :-DDD >A na niej to wczorajsze też chyba odcisnęło piętno bo jakoś > zaniemówiła/bo co to dla niej te 2x gdzieś tam/.Więc taka nieprzemakalna do końca chyba nie jest.Hee,he szkoda, ze nie wpadlas na to, ze : *moglo mnie najzwyczajniej nie byc na necie-wbrew pozorom mam zycie w realu *nie mam w zwyczaju wdawac sie w dyskusje z trollami, a ten byl ewidentny.Niestety nie udalo mu sie pozbyc mnie z forum-nie pierwszy nie ostatni to troll. Jeszcze masz cos "madrego inaczej" do powiedzenia na moj temat? Czep sie tramwaja i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: czy stedo ? 12.02.08, 12:44 A nie bierzesz pod uwagę, ze sama sobie na to zapracowałaś??? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do malej mee 12.02.08, 12:52 mala_mee napisała: > A nie bierzesz pod uwagę, ze sama sobie na to zapracowałaś??? wyobraz sobie, ze nie. Jesli komus przeszkadzaja moje posty to moze mnie wrzucic do niewidocznych, moze napisac maila,maila kulturalnego z konkretnymi argumentami-chetnie podyskutuje z taka osoba.Ale idiota wolal najpierw wyslac ze 3 maile, tresci jak watki na forum, ktore zignorowalam.Wiec zaczal smiecic tu i tam . Po prostu jakiemus dziecku neostrady to przeszkadzalo a w polaczeniu z nuda wyszlo to co wyszlo i tyle. Nie zamierzam sie zastanawiac:kto?po co? i dlaczego?Ktos mial kaprys- ok, nie wyszlo mu, a administracja miala przez kretyna koope roboty. Nie ja jedna pisze na roznych forach pod tym samym nickiem. Osoby, ktore znaja mnie w realu doskonale wiedza jaka jestem i jak zauwazylam nie karmily trolla. Czy takie wyjasnienie Cie satysfakcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: do malej mee 12.02.08, 13:17 Wyjasnienie to jedno a przyczyna dla której w ogole taka sytuacja zaistniala to już inna sprawa. I dlaczego inni podsycali ta dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: do malej mee 12.02.08, 13:20 mala_mee napisała: > Wyjasnienie to jedno a przyczyna dla której w ogole taka sytuacja > zaistniala to już inna sprawa. I dlaczego inni podsycali ta > dyskusję. > Z niemałym trudem odszukałem ten wątek, o którym mowa. Oczywiście na oślej. Był delikatnie mówiąc niesmaczny. Nawet jak na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: do malej mee 12.02.08, 13:23 mala_mee napisała: > Wyjasnienie to jedno a przyczyna dla której w ogole taka sytuacja > zaistniala to już inna sprawa. przyczyna jest prosta:jakiemus frustratowi przeszkadzam, ale to on ma problem a nie ja. >I dlaczego inni podsycali ta dyskusję. jak to dlaczego?Bo cos sie dzialo?Prawda, mozna bylo komus dokopac to czemu nie? Jak dla mnie temat uwazam za wyczerpany.EOT. > Odpowiedz Link Zgłoś