nutopia 18.02.08, 12:28 zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 12:32 nutopia napisała: > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... przepraszam za tak płytki problem gdzież mu do problemu z lubrykacją albo do tego ,ze w chłopak się obraził... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: niedobrze 18.02.08, 12:33 Albo do tego, że szczupłość = 20 lat mniej. ;-P Ale o co chodzi, jakieś malowidło? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:09 kitek_maly napisała: > > Albo do tego, że szczupłość = 20 lat mniej. ;-P > Ale o co chodzi, jakieś malowidło? ;-) > podkład kurna taki kupiłam jak namaluję usta na czerwono to będę wyglądała jak... no gejsza no Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes Re: niedobrze 18.02.08, 12:33 nutopia napisała: > nutopia napisała: > > > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... lec szybko po czerwona pomadke :D i pamietaj brwi umawlowac :D a potem przeslij fotki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:10 taki koczek sobie zaplotę, bo buźka już pasuje img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Byc_gejsza_1962841.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: niedobrze 18.02.08, 12:33 > przepraszam za tak płytki problem > gdzież mu do problemu z lubrykacją albo do tego ,ze w chłopak się > obraził... Ważne, że Twój osobisty:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:11 poecia1 napisała: > > przepraszam za tak płytki problem > > gdzież mu do problemu z lubrykacją albo do tego ,ze w chłopak się > > obraził... > > Ważne, że Twój osobisty:) podkład? tak, mój:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiecejczarnego Re: niedobrze 18.02.08, 12:32 ostatnio pani w kosmetycznym tez mi proponowala inny kolor bo nie bylo mojego jakby to nie roblo roznicy Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:13 wiecejczarnego napisała: > ostatnio pani w kosmetycznym tez mi proponowala inny kolor bo nie bylo mojego > jakby to nie roblo roznicy bo nie robi o ile się potem do ludzi nie musi:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 12:37 A ja zamiast paluszków kupiłam kiwi i czuję się jakoś niepewnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 12:43 funny_game napisała: > A ja zamiast paluszków kupiłam kiwi i czuję się jakoś niepewnie :/ > No też bym się czuł. Wyciągnij dłoń przed siebie i zobacz jak dziwnie wyglądałaby, gdyby zamiast paluszków były kiwi. Albo spróbuj chrupać kiwi do piwa... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 12:50 :DDD Z ptactwa, do piwa, to lepsze jakie kuropatwy, bażanty albo krewetki, tudzież drugie piwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 12:59 funny_game napisała: > :DDD > Z ptactwa, do piwa, to lepsze jakie kuropatwy, bażanty albo krewetki, tudzież > drugie piwo ;) > i tu Cię rozumiem :) Nie ma to jak zagryźć piwo drugim piwem :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:38 funny_game napisała: > Albo zagrać w pijacką ruletkę :D > Albo rugać pijacką zaletkę :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:46 funny_game napisała: > Albo zdybać pijacka waletkę, boszsz!!! > Albo gra półsłówek :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: niedobrze 18.02.08, 12:44 funny_game napisała: > A ja zamiast paluszków kupiłam kiwi i czuję się jakoś niepewnie :/ wyguglałam Ci przepis: puszon.rpg.pl/gzone/galeria/kiwi.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 12:53 Znam to :D Zobacz, jak tam mało zostaje. Jak ja do 18.00 wytrzymam? Chyba zjem razem z nóżkami jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:13 funny_game napisała: > A ja zamiast paluszków kupiłam kiwi i czuję się jakoś niepewnie :/ > to zaleźy co chciałaś z tymi paluszkami zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:32 funny_game napisała: > Skrzydełka im poobrywać :D > ty jednak zła kobieta jesteś:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 13:34 Na głodniaka nie podchodź ;) To zabrzmiało, jak bym coś miała do głodnych, ale niech będzie, skoro jestem taka zła. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 12:41 nutopia napisała: > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... dodaj cynamonu, jesli nie ściemni, to przynajmniej będzie ładnie pachnieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:18 zwroclawianka napisała: > nutopia napisała: > > > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... > > dodaj cynamonu, jesli nie ściemni, to przynajmniej będzie ładnie > pachnieć :) o jezusie...;D nie wpadłabym na to Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 12:44 nutopia napisała: > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... Ale że Masa Huku - czyli Syrena 102 (to ta do zbierania kur po wioskach), zamiast 105? I gejsze tym jeżdżą? Odpowiedz Link Zgłoś
wiecejczarnego Re: niedobrze 18.02.08, 12:48 cynamon wymieszac czy posypac z wierzchu osobiscie wole wyglad gejszy niz rumunska opalenizne Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 12:58 wiecejczarnego napisała: > cynamon wymieszac czy posypac z wierzchu > osobiscie wole wyglad gejszy niz rumunska opalenizne A jak to się ma do mojego posta, bo nie widzę związku? Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:01 lupus76 napisał: > wiecejczarnego napisała: > > > cynamon wymieszac czy posypac z wierzchu > > osobiscie wole wyglad gejszy niz rumunska opalenizne > > A jak to się ma do mojego posta, bo nie widzę związku? nikogo nie urażając, ale skoro temat wątku jest niezbyt jasny i logiczny, to niby z jakiej racji od odpowiedzi oczekujesz związku przyczynowo- skutkowego ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:16 zwroclawianka napisała: > lupus76 napisał: > > > wiecejczarnego napisała: > > > > > cynamon wymieszac czy posypac z wierzchu > > > osobiscie wole wyglad gejszy niz rumunska opalenizne > > > A jak to się ma do mojego posta, bo nie widzę związku? > > nikogo nie urażając, ale skoro temat wątku jest niezbyt jasny i > logiczny, to niby z jakiej racji od odpowiedzi oczekujesz związku > przyczynowo- skutkowego ? > :D Nikogo nie urażając - próbowałem właśnie dociec, co autorka miała na myśli. I ni huhu nie widzę związku między cynamonem, a Syreną. Natomiast widzę zwiazek cynamonu z Twoim postem, Zwrocławianko :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:20 > Nikogo nie urażając - próbowałem właśnie dociec, co autorka miała na > myśli. I ni huhu nie widzę związku między cynamonem, a Syreną. > Natomiast widzę zwiazek cynamonu z Twoim postem, Zwrocławianko :D a jak napiszę, że z tego wszystkiego chyba zrobię szarlotkę, to będzie miało sens? szarlotkę w kształcie syreny.. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: niedobrze 18.02.08, 13:22 A dasz kawałek?? Może być ogonkowa płetewka. Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:27 mala_mee napisała: > A dasz kawałek?? Może być ogonkowa płetewka. spoks :) zrobię zdjęcie nawet całej i wrzucę na forum :) co prawda nie wiem, gdzie w syrenie (tej lupusowej) są płetwy- najwyżej na kawałek zderzaka się załapiesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:28 zwroclawianka napisała: > mala_mee napisała: > > > A dasz kawałek?? Może być ogonkowa płetewka. > > spoks :) zrobię zdjęcie nawet całej i wrzucę na forum :) co prawda > nie wiem, gdzie w syrenie (tej lupusowej) są płetwy- najwyżej na > kawałek zderzaka się załapiesz.. to proszę zostawić dla mnie kawałek ale bez cynamonu Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 13:32 O, a dla mnie dwa, ale bez cynamonu i żeby jabłka były dobrze roztarte i żeby nie było pozostałości gniazd nasiennych :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:35 funny_game napisała: > O, a dla mnie dwa, ale bez cynamonu i żeby jabłka były dobrze roztarte i żeby > nie było pozostałości gniazd nasiennych :) co Wy takie ancymonki antycynamonowe?! gniazd nie będzie :) jablka to owoce, nie ptaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 13:41 To może jednak lepiej wiśnie na kruchym cieście? :> Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 14:27 funny_game napisała: > To może jednak lepiej wiśnie na kruchym cieście? :> a co to, koncert życzeń?! :D > Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 14:43 Oj, przepraszam. Ze szklanką mleka poproszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:44 funny_game napisała: > Oj, przepraszam. > Ze szklanką mleka poproszę :D > i polewą czekoladową po tych wiśniach Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 14:54 A na deser sałatkę śledziową poproszę. Może być 102. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:58 funny_game napisała: > A na deser sałatkę śledziową poproszę. Może być 102. :) i Rudy Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 15:01 I sałatka w kokpicie a rosołek w kokilkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 15:03 funny_game napisała: > I sałatka w kokpicie a rosołek w kokilkach. > ja za senna jestem na takie słów cięcie -gięcie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 15:10 Dobra, już nie będę. Ładną dziś mamy pogodę :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 15:11 funny_game napisała: > Dobra, już nie będę. > Ładną dziś mamy pogodę :D > taką senną.... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 15:37 funny_game napisała: > Wio Ci utło? > potrzebowałam 15 sekund ,zeby załapać Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 15:35 nutopia napisała: > funny_game napisała: > > > I sałatka w kokpicie a rosołek w kokilkach. rosołek z kołtunikami na deserek po szarlotce z wiśniami i bez cynamonu- będzie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 15:37 zwroclawianka napisała: > nutopia napisała: > > > funny_game napisała: > > > > > I sałatka w kokpicie a rosołek w kokilkach. > > rosołek z kołtunikami na deserek po szarlotce z wiśniami i bez > cynamonu- będzie dobrze? z kołtunikami??? słaaabo mi... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 15:39 lolololol :D takimi świeżo z odpływu :D Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 15:41 funny_game napisała: > lolololol :D > takimi świeżo z odpływu :D po depilacji bikini :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 18.02.08, 15:48 :DDD To jednak i kiwi dziś będzie dla mnie nie do przełknięcia :D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 19.02.08, 09:57 funny_game napisała: > :DDD > To jednak i kiwi dziś będzie dla mnie nie do przełknięcia :D > a ja korzystając z okazji zacznę się odchudzać wystarczy że wspomnę te posty....:D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 19.02.08, 09:58 Chcesz to Ci dołożę np. o tej oślizgłej błonce z kurczaka. Też w odpływie :F Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 19.02.08, 11:26 funny_game napisała: > Chcesz to Ci dołożę np. o tej oślizgłej błonce z kurczaka. Też w odpływie :F > o dzięki bo zaczynałam się robić głodna ale to już przeszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: niedobrze 19.02.08, 11:30 W razie co, wal jak w dym. Mam jeszcze łupież i inne atrakcje :DDD O, pewna matematyczka w mojej podstawówce turlała sobie kulki z nosa i pstrykała nimi dzieciarni na zeszyty <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:33 > to proszę zostawić dla mnie kawałek ale bez cynamonu spróbuję wyskubac :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:37 zwroclawianka napisała: > > to proszę zostawić dla mnie kawałek ale bez cynamonu > > spróbuję wyskubac :) tylko nie zlizuj! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: niedobrze 18.02.08, 13:37 Nie przeczytałam tamtego... pewnie dlatego pomyslałam o takiej z wody... Ale szarlotke to bym zjadła... z bita smietą... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:43 zwroclawianka napisała: > > Nikogo nie urażając - próbowałem właśnie dociec, co autorka miała > na > > myśli. I ni huhu nie widzę związku między cynamonem, a Syreną. > > Natomiast widzę zwiazek cynamonu z Twoim postem, Zwrocławianko :D > > a jak napiszę, że z tego wszystkiego chyba zrobię szarlotkę, to > będzie miało sens? szarlotkę w kształcie syreny.. Przecież do szarlotki dodaje sięcynamonu. Ja zawsze dodaję w każdym bądź razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:24 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... > > Ale że Masa Huku - czyli Syrena 102 (to ta do zbierania kur po > wioskach), zamiast 105? I gejsze tym jeżdżą? gejsze jeżdżą limuzynami:) Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:40 nutopia napisała: > lupus76 napisał: > > > nutopia napisała: > > > > > zamiast 105 kupiłam 102 i wyglądam jak gejsza... > > > > Ale że Masa Huku - czyli Syrena 102 (to ta do zbierania kur po > > wioskach), zamiast 105? I gejsze tym jeżdżą? > > gejsze jeżdżą limuzynami:) > A Ty wiesz, czym się różni Syrena od Rols-Royce'a? Syrena ma takie aluminiowe listwy wzdłuż boków nadwozia, a Rols- Royce nie. O! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:47 a ty wiesz czym się różni 102 od 105? w 105 wyglądam jak rolls a 102 już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: niedobrze 18.02.08, 13:54 nutopia napisała: > a ty wiesz czym się różni 102 od 105? > w 105 wyglądam jak rolls a 102 już nie... Nuta, a czemuś Ty tak pobladła? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:14 lupus76 napisał: > nutopia napisała: > > > a ty wiesz czym się różni 102 od 105? > > w 105 wyglądam jak rolls a 102 już nie... > > Nuta, a czemuś Ty tak pobladła? to fascynacja orientem... Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: niedobrze 18.02.08, 12:54 Lakier do paznokci, szminkę czy kurde co??? Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:14 jeśli to MF to też używałam go- 105 jest dość jasna.. to 102 w ogóle biała.. moze naprawdę wymieszaj z cynamonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:29 zwroclawianka napisała: > jeśli to MF to też używałam go- 105 jest dość jasna.. to 102 w ogóle > biała.. moze naprawdę wymieszaj z cynamonem :) bingo!!'' 105 jest dość jasna ale ja nie lubię ciemnych ale 102 to porażka jakaś chyba dla kidman tylko Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 13:37 moze pchnij to na allegro albo wymień na wizażu? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 13:41 zwroclawianka napisała: > moze pchnij to na allegro albo wymień na wizażu? wrócę do tego sklepu, jak pani mnie zobaczy to na pewno się zlituje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 14:17 nutopia napisała: > zwroclawianka napisała: > > > moze pchnij to na allegro albo wymień na wizażu? > > wrócę do tego sklepu, jak pani mnie zobaczy to na pewno się zlituje:) chyba, że omdlnie z wrażenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:25 zwroclawianka napisała: > nutopia napisała: > > > zwroclawianka napisała: > > > > > moze pchnij to na allegro albo wymień na wizażu? > > > > wrócę do tego sklepu, jak pani mnie zobaczy to na pewno się > zlituje:) > > chyba, że omdlnie z wrażenia :) wtedy, korzystając z okazji podmienię i zwieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 14:31 > wtedy, korzystając z okazji podmienię i zwieję:) podmień na colorstay, to bardzo dobry podkład jest :) lepsiejszy do MF :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:45 zwroclawianka napisała: > > wtedy, korzystając z okazji podmienię i zwieję:) > > podmień na colorstay, to bardzo dobry podkład jest :) lepsiejszy do > MF :) uwielbiam colorstay ale ostatnio do niego cierpliwości nie mam bo on zasycha momentalnie a mnie od makijazu to jakieś 30 razy telefon odrywa:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwroclawianka Re: niedobrze 18.02.08, 14:53 uwielbiam colorstay ale ostatnio do niego cierpliwości nie mam bo on > zasycha momentalnie a mnie od makijazu to jakieś 30 razy telefon > odrywa:) jest jakaś niu wersja z softflexem czy innym flekiem, która chyba lepiej się rozprowadza, ale gorzej kryje. ja nie testowałam, ale jakby była rownie dobra daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 18.02.08, 14:59 zwroclawianka napisała: > uwielbiam colorstay ale ostatnio do niego cierpliwości nie mam bo on > > zasycha momentalnie a mnie od makijazu to jakieś 30 razy telefon > > odrywa:) > > jest jakaś niu wersja z softflexem czy innym flekiem, która chyba > lepiej się rozprowadza, ale gorzej kryje. ja nie testowałam, ale > jakby była rownie dobra daj znać :) o rany nawet nie słyszałam ale jak wypróbuję to dam cynk Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 19.02.08, 09:56 mnop2 napisała: > oj niedobrze niedobrze ale już wymieniłam!:) na 106 bo 105 nie było ale też ok odzyskałam normalny kolor twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: chcesz sie pochwalic cycami????????? 18.02.08, 16:21 105d to chyba porazka hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: chcesz sie pochwalic cycami????????? 19.02.08, 11:27 minasz napisał: > 105d to chyba porazka hehe he he . Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: niedobrze 19.02.08, 09:56 nuova napisała: > ehehe, to podajmy sobie ręce... a co ty kupiłaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: niedobrze 19.02.08, 13:04 Natural!! Przeklęte firmy robią Naturale, ale jeden daje efekt opalenizny, a drugi mąki na pyszczku... Wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś