najwspanialszyon 24.02.08, 21:49 zalozmy ze chodzicie z dwoma facetami i dostaliscie od obu smsy. Ktorego z tych facetow wybralibyscie na dzisiejszy wieczor? SMS od faceta nr 1 "Od rana mysle o Tobie" SMS od faceta nr 2 "Jestes piekna i kobieca" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maiwlys Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:51 To ja zakładam, że chodzę z trzema i ten trzeci pisze "Upiekłem domową pizze, przyłaź :P " :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:53 nie ma wykrecania. sa tylko 2 opcje Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:55 Jak można chodzić z dwoma, to można i z trzema;) Tylko zawsze któryś będzie faworyzowany... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:52 Tego pierwszego, ten drugi myśli tylko łóżku;) Miłość to sztuczka natury, która ma skłonić kobietę do rozmnażania się Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:55 > Tego pierwszego, ten drugi myśli tylko łóżku;) czyli nie chciala bys dostawac smsow ze jestes piekna i kobieca? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:56 Pewnie, że fajne są takie smsy, ale ich autor ma głownie na celu wypróbowanie tej kobiecej piekności w pościeli;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:01 > Pewnie, że fajne są takie smsy, ale ich autor ma głownie na celu > wypróbowanie tej kobiecej piekności w pościeli;) A gdybys tez miala dzis ochote na lozkowe szalenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:14 Nie wyobrażam sobie jakoś sypiania z dwoma facetami:) Chodzenie to jednak co innego... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:10 mylisz się, to ten pierwszy myśli o łóżku - po co myślałby o kobiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:14 Tak całkiem po prawdzie, to każdy zdrowy facet myśli o seksie, ale ten pierwszy trochę subtelniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumnieburak Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 21:57 Na twoim miejscu to brałbym tego, który jest psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: 1 24.02.08, 22:05 > lubie takie teksty dostawac, slyszec a teksty ze jestes piekna i kobieca? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_tulipanna1 Re: 1 24.02.08, 22:33 Lubię. Jeśli to byłaby krótkotrwała znajomość to wolałabym zdecydowanie pana z smsa nr 1. Sama takie wysyłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: 1 24.02.08, 22:39 > Lubię. Jeśli to byłaby krótkotrwała znajomość to wolałabym > zdecydowanie pana z smsa nr 1. Sama takie wysyłam :-) a dlugotrwala znajomosc to inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: 1 24.02.08, 22:42 Przecież na początku nie ma pewności jak długa będzie znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:03 Dwoch facetow i kazdy jakisniedorobiony.. toz to jest JEDEN sms podzielony na pol... :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:09 > Dwoch facetow i kazdy jakisniedorobiony.. toz to jest JEDEN sms > podzielony na pol... :) Jak bedziesz duza to sie przekonasz ze nie ma idealow. Wiec ktora polowka dla ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:10 Kobieta sprawdzi jednego i drugiego. One tez nie odmawiaja. Dziwnie pytasz,ktorego. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:12 > Kobieta sprawdzi jednego i drugiego. One tez nie odmawiaja. Dziwnie > pytasz,ktorego. Ale pytanie ktorego sprawdzi pierwszego. To istotne .. ja bym wolal byc tym pierwszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:30 najwspanialszyon napisał: > Ale pytanie ktorego sprawdzi pierwszego. To istotne .. ja bym wolal > byc tym pierwszym :) Ty bys wolal, ale i tak ona o tym ci nie powie. Byc pewnym pierwszenstwa mozez byc tylko wtedy, kiedy trafi ci sie cnotliwa dziewczyna. Inaczej mozesz byc pierwszym u niej po godzinie czasu przerwy po skonczeniu z innym i tez o tym nie wiedzac. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:12 Jak dorosniesz do mojego wieku to zrozumiesz, ze nalezy dazyc do doskonalosci, nawet jest jest ona nieosiagalna.... Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:15 > Jak dorosniesz do mojego wieku to zrozumiesz, ze nalezy dazyc do > doskonalosci, nawet jest jest ona nieosiagalna.... taka duza a jeszcze naiwna:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:18 A Ty musisz byc jednak dosc mlody, skoro nie potrafisz odroznic faceta od kobiety...:P Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:23 To jest publiczne forum a watek nie nalezy do zakladajacego... sorry.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:33 najwspanialszyon napisał: > pytanie bylo do kobit Czy ty uwazasz ze one ci tu prawde powiedza na twoje raczej puste pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:42 > Czy ty uwazasz ze one ci tu prawde powiedza na twoje raczej puste > pytanie? Nie uwazam. Ale i tak zawsze lubie czytac miedzy wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:09 kontik_71 napisał: > Dwoch facetow i kazdy jakisniedorobiony.. toz to jest JEDEN sms > podzielony na pol... :) hehe :) Czgoś mi tu właśnie brakowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:10 W tym pierwszym wypadku pozostaje pytanie, co taki facet sobie myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
sorrento_8 Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:12 Czy po prze ankietowaniu FK zdecydujesz, którego smsa wyślesz? Ani w 1 ani w 2 bym nie uwierzyła - ale ten typ ;) tak ma. Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:14 > Czy po prze ankietowaniu FK zdecydujesz, którego smsa wyślesz? bez przesady. Ja wysylam na wlasnego czuja co mi serce mowi i dobrze wychodze. > Ani w 1 ani w 2 bym nie uwierzyła - ale ten typ ;) tak ma. ale nie wykrecej sie tylko odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Durne pytanie. 24.02.08, 22:18 Sądzisz, że jakakolwiek kobieta wybrałaby faceta na podstawie jednego zdania w esemesie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Durne pytanie. 24.02.08, 22:21 > Sądzisz, że jakakolwiek kobieta wybrałaby faceta na podstawie jednego zdania w > esemesie? ;) No dobra.. to zalozmy ze kazdy wyslala po 100 identycznych smsow:) Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Durne pytanie. 24.02.08, 22:30 najwspanialszyon napisał: > > Sądzisz, że jakakolwiek kobieta wybrałaby faceta na podstawie > jednego zdania w > > esemesie? ;) > > No dobra.. to zalozmy ze kazdy wyslala po 100 identycznych smsow:) Ale chcesz powiedzieć/napisać że tylko na podstawie tych smsów chcesz podjąć decyzję...na pewno jeden z nich ma to cos co cię do niego bardziej ciagni niz do tego drugigo... No nie wiem...skoro zdajesz sie na serce i czuja to nie sugeruj sie smsami, chociaz nie ukrywam milo jst takie dostawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Durne pytanie. 24.02.08, 22:41 >na pewno jeden z nich ma to cos co cię do > niego bardziej ciagni niz do tego drugigo... N ktory? Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: Durne pytanie. 24.02.08, 23:50 najwspanialszyon napisał: > ktory? Czy ty wszystko musisz wiedziec. Zostaw to dla niej. Ona wie ktory, i nikomu o tym nie powie, a juz napewno nie tobie. Nawet najlepsza kolezanka sie o tym czesto nie dowie od niej. Czy to tak trudno zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: Durne pytanie. 25.02.08, 10:08 > Czy ty wszystko musisz wiedziec. Zostaw to dla niej. Ona wie > ktory, i nikomu o tym nie powie, a juz napewno nie tobie. Nawet > najlepsza kolezanka sie o tym czesto nie dowie od niej. Czy to > tak trudno zrozumiec? e tam. Baby lubia gadac i jak sie je wysluchuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ksieni_smutnego_pierdofonu Re: ktory facet lepszy? 24.02.08, 22:33 na podstawie smsa? przecież to zależy od: faceta, mnie, interakcji. źle sformułowane pytanie jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
doloresa Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 10:11 Jeżeli miałabym wybierać tylko na podstawie smsa, to nie wybrałabym żadnego z nich. Obaj, jak dla mnie, to klasyczni ściemniacze... Odpowiedz Link Zgłoś
polcia85 Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 17:01 Żaden. Wybieram pozostanie w domu i oglądanie seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
pigwaa Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 17:14 "Od rana myślę o Tobie" Od rana? tylko od rana? a co robiłeś w nocy? no i co myślisz o mnie? "jestes piękna i kobieca" aha, zauważasz tylko, że jestem piękna? w ogóle nie myślisz o tym, że mam intelekt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.tt Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 17:25 najwspanialszyon napisał: > zalozmy ze chodzicie z dwoma facetami i dostaliscie od obu smsy. > Ktorego z tych facetow wybralibyscie na dzisiejszy wieczor? > SMS od faceta nr 1 "Od rana mysle o Tobie" > SMS od faceta nr 2 "Jestes piekna i kobieca" Żadnego. Obydwaj rozmemłani :( Odpowiedz Link Zgłoś
prom_do_szwecji Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 17:28 mój. Kupił mi właśmnie rękawice do sprzatania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stedo Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 20:21 Po tym 1szym smsie to 1:0 dla 1szego.Ale z ostateczną decyzją czekałabym na cd zaproszenia.No bo jak?Ja w odpowiedzi miałabym napisać:już lecę do ciebie kochanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: ktory facet lepszy? 25.02.08, 21:27 Nr. 1 - bo ze jestem piekna i kobieca to juz wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Mojego:D:D 25.02.08, 21:32 Wysyła...i wysyłał zdecydowanie ciekawsze eski:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnaret ktory facet lepszy? Dla mnie to ten 27.02.08, 18:03 Ktory mi na pisze " zapracowalem i odłozylem dla Ciebie słoneczko ... kasy" Odpowiedz Link Zgłoś