nekomimimode 29.03.08, 10:41 wiadomosci.onet.pl/79495,21,10,pokaz.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
8n Re: facet dnia 29.03.08, 10:45 jak dla mnie nie zaszkodziła by mu depilacja pach. img186.imageshack.us/img186/8704/lovethetattad1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 10:51 fajny ale też ma włosy pod pachami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: facet dnia 29.03.08, 10:53 wiem, ze ma. ale tamten caly taki gładki, i ręce do góry i mnie zraziły. a deskoman jest prawdziwym mężczyzną i on może! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Neko 30.03.08, 00:18 Skąd Ty bierzesz takich przystojniaków?:) Za każdym razem, jak zdarzy mi się wejść na FK, to trafiam na Twój wątek z jakimś przystojniakiem w roli głównej;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Neko 30.03.08, 00:21 no oglądałam sobie zwyczajnie galerię zdjęć na onecie i się akurat trafił,a że zwracam uwagę na przystojniaków. trzeba mieć oczy szeroko otwarte ;D Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Neko 30.03.08, 00:26 nekomimimode napisała: > no oglądałam sobie zwyczajnie galerię zdjęć na onecie i się akurat > trafił,a że zwracam uwagę na przystojniaków. trzeba mieć oczy > szeroko otwarte ;D Przez Ciebie chyba zacznę przeglądać te galerie, gdy za oknem będzie szaro. Może też trafię;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Neko 30.03.08, 00:35 ale jak widać tylko nam dwóm się podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Neko 30.03.08, 00:39 nekomimimode napisała: > ale jak widać tylko nam dwóm się podoba ;) Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził:) Ważne, że nam się podoba.;P Swoją drogą zdjęcie naprawdę dobre, te czerwone opakowania prezerwatyw świetnie pasują do czarnych włosków i ciemniejszej karnacji naszego modela. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: Neko 30.03.08, 00:43 haha ale ty zawsze książkowymi słowami potrafisz to podsumować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:14 Zwyczajnie, jest brzydki. Oglądałaś dziś "W rytmie flamenco"? Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:15 Tfu, "W krainie flamenco". Słucham akurat Shakiry i podryguję, to i te rytmy się przyplątały :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 11:16 nie ;) moze jakaś powtórka będzie? nie używam ostatnio telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:21 Nie wiem, mogę spróbować poszukać. To był chyba program jakiegoś Cejrowskiego. Strasznie miny robił. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 11:23 nie lubię go. poszukam sobie teraz musze z psem lecieć się wierci Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:25 Ja go nawet nie znam, ale ciut lubi się popisywać chyba. Ja idę potańczyć trochę do Shakiry, bo zaraz nie wytrzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:32 Na stronie itvp jest dużo odcinków, ale Twojego nie ma :( Za to obejrzę sobie "Karnawał na wyspach":)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 11:57 też kiedyś lubiłam przy szakirze tańcować Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 12:04 Mnie ten sen tak natchnął... jeszcze nie zlazłam z kompa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 12:17 Ona wszystkie ma świetne i nadające się do spontanicznego tańca :) Ale dziś wygrywa "Hips don't lie" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: facet dnia 30.03.08, 00:23 mini_kks napisała: > Ona wszystkie ma świetne i nadające się do spontanicznego tańca :) Ale dziś > wygrywa "Hips don't lie" ;] Co wczoraj był za taneczny dzień:) Wczoraj tak mi się chciało tańczyć, że nie potrafiłam sobie odmówić tej przyjemności, zwłaszcza przy utworze wykonanym przez rosyjskiego piosenkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 30.03.08, 08:59 :)))) A ja wczoraj cały dzień przed kompem, jak ameba jakaś... :D Co to za rosyjski piosenkarz? Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: facet dnia 30.03.08, 18:53 mini_kks napisała: > :)))) A ja wczoraj cały dzień przed kompem, jak ameba jakaś... :D > Co to za rosyjski piosenkarz? Sergey Lazarev. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: facet dnia 30.03.08, 19:10 mini_kks napisała: > Trzeba zbadać ;] Wejdź na YouTube i wpisz Lazarev "Flyer", ta piosenka po prostu porywa mnie do tańca za każdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 30.03.08, 19:18 Hmm, do tańca fakt, fajna :) A znasz tego Czecha o nazwisku Måns Zelmerlöw? Też dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: facet dnia 30.03.08, 20:04 mini_kks napisała: > Hmm, do tańca fakt, fajna :) A znasz tego Czecha o nazwisku Måns Zelmerlöw > ? Też > dobre :) Mans nie jest Czechem, lecz Szwedem, ale zgadzam się, że ma dobre utwory. "Cara mia" jest moim ulubionym. Aż chce się tańczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 30.03.08, 20:26 O, pardon. Zawsze myślałam, że on Czech :D Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: facet dnia 30.03.08, 20:34 mini_kks napisała: > O, pardon. Zawsze myślałam, że on Czech :D Jak usłyszałam "Cara mia" w radiu, to myślałam, że śpiewa to ktoś z ojczyzny Tarkana, ale potem poszperałam w necie i trafiłam na stronkę Mansa i się okazało, że jest Szwedem, który brał udział w szwedzkim "Idolu", bodajże rok temu walczył z "Cara mia" o reprezentowanie Szwecji na Eurowizji. O ile mnie pamięć nie zawodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: facet dnia 29.03.08, 11:22 Wygląda jakby nmiał fiuta zainfekowanego jakąś tropikalną zarazą. Skoro to kampania vs aids, to dedukuję że to, w czym się pławi, to zapewne prezerwatywy, ale przypomina mi to kwadratowe plasterki salami :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 11:25 ale wy nieczułe jesteście na męskie wdzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 11:26 Na wdzięki bardzo czułe, ale tu ich chyba nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
selica Re: facet dnia 29.03.08, 11:27 nekomimimode napisała: > ale wy nieczułe jesteście na męskie wdzięki! Ja na męskie jestem, ale na mięsne nie :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 11:56 Ja na męskie jestem - no to ma włosy pod pachami Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 12:28 No teraz mi takie zdjęcie podrzucasz, kiedy na innym wątku zdeklarowałam się że zostanę singielką w tym życiu i siedmiu następnych ;P Ja to zawsze muszę te tematy przeglądać w niewłaściwej kolejności. Facet mógłby sobie jednak wydepilować pachy ;P ps. Ci też nie są najgorsi: witkiewicz.com.pl/index.php?menu=2&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 12:33 no chyba właśnie po to chcesz być singielką ;P Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 12:39 Co racja to racja, ale czasem dobrze mieć pod ręką jak się nie chce z domu wychodzić ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 12:41 Do tego wystarczy przystojny sąsiad. Ja liczę, że zanim się wprowadzę do mojego mieszkanka, zamiast tej plotkującej miotły będzie tam jakiś mody, wolny przystojniak ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 12:50 Najchętniej bym trochę pomogła Losowi :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 12:52 mini ale co to za sąsiad? z tego co zrozumiałam to go wogóle tam nie ma. jak chcesz pomóc losowi w takiej sytuacji? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 12:58 No nie ma, ale wprost marzę o tym, żeby jakiś się wprowadził. tylko najpierw obecni lokatorzy muszą się wyprowadzić albo umrzeć, a na to się nie zanosi :P A jak pomóc... no, nie bardzo wiem. Powystrzelać cała rodzinę i dać ogłoszenie: Wolne mieszkanie dla przystojnego singla? Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 12:59 > Wolne mieszkanie dla przystojnego singla? A co wyscie sie tak singli uczepily:)))) PRzeciez wiadomoi ze w pewnym wieku to alabo zajeci albo wybraki:) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:02 > a ty do której kategorii? Ja do kategoriii... wlasnie chyba zgubilem swoje szczescie... ale o tym bylo chyba przedwczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:06 Bo my lubimy trudne rzeczy. Zresztą, ja w takim wieku, w którym nietrudno o wolnych strzelców ;) Jeśli wybiorę życie singla, super będzie mieć za ścianą takiego fucking frienda i wkręcacza żarówek:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:00 oj mini gdzie te twoje zwierzęce zapędy cię zaprowadzą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:04 Nu co... ja od października przywrócona panna jestem. Chociaż teraz to się zapętlało gorzej niż "Moda na sukces" :o Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:06 mini_kks napisała: > Nu co... ja od października przywrócona panna jestem. a wcześniej byłaś mężatką? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:10 "Mężatką" też, ale z innymi :P Dla niego byłam ukochaną ;) Ej, chyba uzupełnię moją historię. Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:12 ja byłam raz taką mężatką "sreberkową" - fajne to było ale szybko się skończyło Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:14 A co to jest mężatka sreberkowa? My nawet obrączki mieliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:19 no my też -ze sreberka po czeko ślub wzieliśmy na imprezie - on mi się "oświadczył" a potem , stało się to jakąś tradycją, bo ciągle ktoś mi się "oświadczał" na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:23 Heh, my takie prawdziwe. Jak się tak zastanowiłam, to oświadczał mi się jedynie na samiutkim początku. Później już nas kłótnie zjadły i było coś w stylu: "jeśli chcemy mieszkać razem, to..." Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:26 eh dobra nie wkręcajmy się bo znów mi wspomnienia dowalają ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:30 Tak, lepiej skierujmy uwagę na tych sąsiadów ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:33 przyznam szczerze ,że jeszcze nigdy nie miałam przystojnego sąsiada, a w wielu miejscach mieszkałam Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:37 Ech, ja tyko w jednym. Wszyscy żonaci. Wszyscy brzydcy. I wszyscy za starzy. Tam, gdzie mam mieszkać w klatce też nikogo nie ma. Chyba, że w innych klatkach :DD Umm, znowu się rozmarzyłam... jeszcze mnie tu ktoś wątkiem o piorunie kulistym nakręcił ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 13:38 > przyznam szczerze ,że jeszcze nigdy nie miałam przystojnego sąsiada, > a w wielu miejscach mieszkałam Może byli żonaci. I tutaj by się sprawdziła hipoteza, że 2 w 1 jest niemożliwe. Albo żonaty albo przystojny. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:40 > Albo żonaty albo przystojny. ;D Wiem - To tylko mnie podpuszczasz zebym ci fote wyslal. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:41 Ja bym chętnie obejrzała fotę... prostokąta ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:43 > Ja bym chętnie obejrzała fotę... prostokąta ;)) prostokat ni ebedzie na zadnym zdjeciu. Znie i pamiec o tym przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:46 (Psst... tylko pamiętaj, żebyś mi potem cichaczem te foty pokazała :D) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:47 > (Psst... tylko pamiętaj, żebyś mi potem cichaczem te foty pokazała :D) no to juz niech zapomni ze cos dostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:49 to ty w takim razie też nic nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:54 > to ty w takim razie też nic nie dostaniesz nie rob scen Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 29.03.08, 13:55 mini_kks napisała: > Masz za długie uszy ;] ja? ale o co choidzi? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: facet dnia 29.03.08, 13:59 Nie Ty, on. Drzewko się zrobiło pionowe i już nie ma wyraźności, trzeba będzie cytować :) Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 13:46 > > Albo żonaty albo przystojny. ;D > > Wiem - To tylko mnie podpuszczasz zebym ci fote wyslal. Dlaczego, wszystko co się tutaj pisze, bierzesz do siebie? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:47 > Dlaczego, wszystko co się tutaj pisze, bierzesz do siebie? ;D a tak tylko weszlem w slowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:51 > Co za facet mówi "weszłem"? no dobrze. wlazlem. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 13:16 Co to jest mężatka sreberkowa. Mnie się sreberka kojarzą wyłącznie ze świstakiem. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 12:55 > ;=D A dla ciebi to skoro jestes zadeklarowana singielka to ten przystojny sasiad tez musialby byc wolny? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 13:07 > A dla ciebi to skoro jestes zadeklarowana singielka to ten > przystojny sasiad tez musialby byc wolny? No oczywiście, że tak. Albo żonaty albo przystojny, opcja 2 w 1 nie istnieje ;P Tak przynajmniej zdecydowano w wątku po czym poznać żonatego faceta. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
najwspanialszyon Re: facet dnia 29.03.08, 13:10 > Albo żonaty albo przystojny, opcja 2 w 1 nie > istnieje ;P Tak przynajmniej zdecydowano w wątku po czym poznać > żonatego faceta. ;P A ty wierzysz we wszsytko co sie w watkach pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: facet dnia 29.03.08, 13:14 > A ty wierzysz we wszsytko co sie w watkach pisze? Pewnie to wszystko są bzdury, ale jak to powiadają, nawet w największej plotce jest trochę prawdy. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milki_way Re: facet dnia 29.03.08, 13:46 Oj, zupełnie nie w moim klimacie:) Za bardzo plakatowy, a tacy mnie się źle kojarzą, na pewno używałby mojej maszynki do golenia, moich kremów, mojej pensety i podkradałby mi witaminy na wzmocnienie włosów i paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
dita.von.teese Re: facet dnia 30.03.08, 00:26 nie podoba mi sie. Niemeski jakis taki..nie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: facet dnia 30.03.08, 19:16 No widzę, że on piękny, tylko kurdupelek. Nie dogodzisz... :F Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: facet dnia 30.03.08, 19:23 a skąd wiesz że kurdupel. pozatym to już nieaktualne. wymyśl jakiegoś lepszego faceyta dnia to pogadamy :E Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: facet dnia 30.03.08, 19:30 Już jest! nazywa się roboczo yeah i piękny jest. Ten jest kurdupel, bo ma krótkie r ączki :) Odpowiedz Link Zgłoś