hanka19841 11.04.08, 18:23 zaczynam palić smierdzące obrzydliwe papierochy:(:(:( Ale popijam je pysznym musującym winkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poecia1 Re: i znowu... 11.04.08, 18:31 Nie dość, że rak płuc to jeszcze marskość wątroby! Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 18:32 "a ja palę faję... i piję wino... palę faję za fają..." Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 18:39 blelelelelelel niby zła jestem na siebie, ale nie pottafie sobie powiedzieć nie:( Tak sie konczy samotne rozpoczynanie samotnego weekendu:( Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk-zielony Re: i znowu... 11.04.08, 18:41 hanka19841 napisała: > Tak sie konczy samotne rozpoczynanie samotnego weekendu:( Ostro zaczynasz, ciekawe jak skończysz... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 18:44 pisaniem prac zaliczeniowych, bo własnie sie dowiedziałam,ze jutro musze oddać dwie:( Tak to jest leserować:) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 18:46 Witaj w klubie, ja co prawda nie na jutro, ale i tak terminy gonią. A zamiast pisać, to siedzę i na forum świntuszę z dziołchami. Bo ja potrzebuję faceta. Nie musi być mądry, dobrze zarabiać, ale żeby był wysokim brunetem i żebym się mogła przytulić do niego... Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: i znowu... 11.04.08, 18:49 ale chyba blondynem też bys nie pogardziła;) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 18:51 Jakby był przystojny, to i nie. Ale żeby nie jakieś byle co. W każdym razie ja go nie chcę na stałe, tylko tak doraźnie, do przytulenia czasami. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 18:50 mój nie młody, nie wysoki, ale jak dla mnie przystojny brunet kolejny weekend spedza w Niemczech, ale jutro do mnie wróci, a ja głupia nie wyjeżdzam bo zajecia, bo uczelnia, ach zła jestem na siebie!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 18:53 Nie musi być mądry, dobrze zarabiać, ale żeby był > wysokim brunetem i żebym się mogła przytulić do niego... Ale pewnie dobrze by było, gdyby miał więcej do powiedzienia niż pluszowy pies bernardyn. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 18:55 Nie zaszkodziłoby, ale ja potrzebuję męskiego ciała przy swoim. I nie może to być manekin, bo ma się ruszać i mnie głaskać po włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 19:04 > nie może to być manekin, bo ma się ruszać i mnie głaskać po włosach. :-DD Świntuch. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 19:06 Bo ja wiem... Ja jednego znalazłam na ulicy a drugiego w necie [trafiłam na bardzo normalnego! ;-)]. Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 19:11 Znając moje szczęście, to ja trafię na jakiegoś zboczeńca... Nie wiem, co ze mną jest, ale ja się podobam albo pijakom z poznańskiej Wildy, albo facetom w wieku mojego ojca i lepiej. Jakaś przedwojenna uroda czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 18:51 Bleeeeeee. Jak dobrze, że ja nigdy nie zaczęłam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: i znowu... 11.04.08, 18:56 kitek_maly napisała: > > Bleeeeeee. > Jak dobrze, że ja nigdy nie zaczęłam. :-) > Żono, ja czasem pociągałam. Ale nie uzależniłam się. Jakimś cudem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: i znowu... 11.04.08, 18:55 Wczoraj kupiłam sobie papierosy. Mam wina od metra... Ale papierosy mi nie smakują. Odlatuję po nich. Nie wiedzieć czemu. zostanę alkoholiczką a nie palaczką:P Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 18:57 Jak to jest, że sie nie lubi papierochów, ale przychodzi taki dzien, ze sie napale, napale i już mam dosyć na poł roku...... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 19:05 Po kolerę to świństwo kupiłaś byłaś? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 19:09 bo: -mi smutno.. -jestem zła na siebie -nie chce mi sie nic robić -boli mnie głowa -jestem słaba Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 19:10 Jedyny powód, który mogę zaliczyć jako usprawiedliwienie, to: > -jestem słaba Ćwicz swoją wolę! Nie daj się jej. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: i znowu... 11.04.08, 19:13 menk.a napisała: > zostanę alkoholiczką a nie palaczką:P Możesz mię dolać? Woodka mi się kończy:D Chyba poślę ślubnego do sklepiszcza:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: i znowu... 11.04.08, 19:23 kitek_maly napisała: > > Albo sklepiszcza po ślubnego. ;-) Mnie już jeden wystarczy. Im więcej chłopa tym więcej kłopotu:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 19:25 Gorzej jak się w ogóle nie ma chłopa. I się nigdy nie miało. To się nie zna tych ewentualnych minusów, a zna się same minusy braku chłopa. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: i znowu... 11.04.08, 19:28 A najgorsza opcję to ja przechodzę. Nie mieć chłopa, gdy się go miało. Nie dość, że człowiek zna minusy braku, to niestety zna plusy posiadania. :-( A te plusy posiadania to zwielokrotniają minus nieposiadania. Nic, tylko siąść i płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: i znowu... 11.04.08, 19:29 kitek_maly napisała: > > A najgorsza opcję to ja przechodzę. Nie mieć chłopa, gdy się go > miało. Nie dość, że człowiek zna minusy braku, to niestety zna plusy > posiadania. :-( A te plusy posiadania to zwielokrotniają minus > nieposiadania. Nic, tylko siąść i płakać. Oj baby! Chłopów w Polsze dużo a miejsc w przedszkolu już nie:D Odpowiedz Link Zgłoś
eluch_a Re: i znowu... 11.04.08, 19:31 To weź mi powiedz, skąd wziąć przystojnego bruneta, który by mnie chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: i znowu... 11.04.08, 19:12 hanka19841 napisała: > zaczynam palić smierdzące obrzydliwe papierochy:(:(:( > Ale popijam je pysznym musującym winkiem:) Bleeee to ból głowy następnego dnia murowany:P Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 19:16 Aż tak strasznie nie bedzie, a tymczasem chyba zerwe połączenie z netem i sie solenie wezmę za cos konktretnego, bo tu z Wami drogie Panie to ja nic nie napiszę konkretnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: i znowu... 11.04.08, 19:16 hanka19841 napisała: > Aż tak strasznie nie bedzie, a tymczasem chyba zerwe połączenie z > netem i sie solenie wezmę za cos konktretnego, bo tu z Wami drogie > Panie to ja nic nie napiszę konkretnego:) Ale za to jak przyjemnie jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
hanka19841 Re: i znowu... 11.04.08, 19:18 no właśnie a obowiazki idą w las................. ale napewno jeszcze tu zajrze dzisiaj:):):):) Miłego pisania kobitki Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: i znowu... 11.04.08, 20:28 Jak ja bym chciała mieć na imię Hanka! Chociaż na drugie. Hanka, a nie Hanna :) Odpowiedz Link Zgłoś